gebruikte, tweedehands Verlichting

gebruikte, tweedehands Verlichting

ocazu.nl gebruikte verlichting voor de werkplek en thuis


ocazu heeft een groot assortiment gebruikte verlichting en showroommodellen, zoals bureaulampen, staande lampen en uplighters voor thuis en op de werkplek . Tevens hebben wij partijen nieuwe bureaulampen van bijvoorbeeld Luxo en Markant tegen scherpe prijzen.

O.a. van de volgende merken: Artemide, Ansorg, Belux, Fagerhult, Flos, Herman Miller, Kartell, Larelco, Luceplan, Luxo, Markant, Moooi, Vitra, Waldmann en Zumtobel.

 

Ons tweedehands kantoormeubilair en verlichting is altijd in uitstekende staat en verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen.

 

Zoekt u nieuwe verlichting, een nieuw bureau of ander kantoormeubilair, kijk dan eens op Projectmeubilair.

U kunt ook direct bestellen in onze webshop voor nieuwe design kantoormeubelen: Designstore


Product vergelijk (0)


€ 125,00 Excl. BTW

Ansorg Quadra BSI uplighter lamp   PRODUCTOMSCHRIJVING: Ansorg Quadra BSI lamp gebruikt Robuuste Ansorg uplighter. 2x 25 PL lamp voor verlichting naar onderen en 150W halogeen lamp voor ..

€ 395,00 Excl. BTW

Cini & Nils Aureola Halo PRODUCTOMSCHRIJVING: Opgericht in 1969 en sinds dien levert Cini & Nils vanuit Italie high-end verlichting en decoratie voor in huis. Door het gebruik van pra..

€ 250,00 Excl. BTW

Belux Cloud Hanglamp  ProductinformatieDe Cloud Hanglamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, d..

€ 295,00 Excl. BTW

Belux Stele Vloerlamp Uplighter Productinformatie De Stele vloerlamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De stele heeft, zoals de naam al doet verm..

€ 250,00 Excl. BTW

Belux Updown hanglamp ProductinformatieDe Belux Updown hanglamp is een veelzijdige lamp die met name geschikt is voor toepassing boven familie- en eettafels, maar ook boven werkbladen en toonbank..

€ 400,00 Excl. BTW

Black Oak Uplighter   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Black Oak Uplighter is een stijlvolle designlamp met natuurlijke details.  Deze Uplighter lamp is een echte Eye-catcher als het op v..

€ 400,00 Excl. BTW

Buzzishade Hanglamp (Grijs) ProductinformatieDe buzzishive is een lamp uit de geluidsdempende nieuwe lijn van Buzzi-space.Deze lamp zet zich in op het gebied van akoestiek voor kantoor,  thu..

€ 250,00 Excl. BTW

Classicon Bia Vloerlamp PRODUCTOMSCHRIJVING:Bia is een ontwerp van Gioia Meller Marcovicz uit 1994 voor Classicon. De Vloerlamp is een bekende klassieker. De Bia staande lamp bestaat uit verchroo..

€ 750,00 Excl. BTW

Eden Design Sphere Medium hanglamp  Productinformatie Uit eigen noodzaak ging Bart Lens op zoek naar een grote lamp die een omsloten lichtsfeer moest creëren boven de vergadertafel in zijn ..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 35