Menu
Je winkelwagen

Draaibare stoelen

The category description can be positioned anywhere on the page via the layout page builder inside the Blocks module with full typography control and advanced container styling options.

The category image can also be added to the Category layouts automatically via the Blocks module. This allows for more creative placements on the page. It can also be enabled/disabled on any device and comes with custom image dimensions, including fit or fill (crop) options for all system images such as products, categories, banners, sliders, etc. 

Advanced Product Filter module included. This is the most comprehensive set of filtering tools rivaling the top paid extensions. It supports Opencart filters, price, availability, category, brands, options, attributes, tags, all included in the same Journal 3 package.

Ajax Infinite Scroll with Load More / Load Previous and browser back button support. Load products in category pages as you scroll down or by clicking the Load More button, or disable this feature entirely and display the default pagination.

Brand: Ahrend Model: 320
Ahrend 320 Vergaderstoel De Ahrend 320 vergaderstoel is een 4-poot stoel met een stoffen zitting en rugleuning en zwart metalen frame. Deze 4-poot stoel is ook te verkrijgen met een houten zitting en rugleuning. De vergaderstoel heeft een hoge of lage zitting. De Ahrend 320 is in een stapelbare e..
€ 96,80
Ex BTW € 80,00
Voorraad: 6

Brand: Ahrend Model: 460
Ahrend 460 Vergaderstoel De Ahrend 460 vergaderstoel is een 4-poot stoel met eenhouten  zitting en rugleuning en zwart metalen frame. Deze 4-poot stoel is ook te verkrijgen met en zonder armleuningen. De Ahrend 460 is een stapelbare stoel. De stoel is ook te gebruiken als bijzetstoel, vergad..
€ 36,30
Ex BTW € 30,00
Voorraad: 5

Brand: Ahrend Model: 460 gestoffeerd
Ahrend 460 Vergaderstoel ( gestoffeerd ) De Ahrend 460 vergaderstoel is een 4-poot stoel met een houten maar gestoffeerde zitting en rugleuning en zwart metalen frame. Deze 4-poot stoel is ook te verkrijgen met en zonder armleuningen. De Ahrend 460 is een stapelbare stoel. De stoel is ook te..
€ 60,50
Ex BTW € 50,00
Voorraad: 3

Brand: Arper Model: Catifa 46
Arper Catifa 46 Draaistoel De gebruikte Arper Catifa 46 Draaistoel is het kleine zusje van de Arper Catifa 53. Hetzelfde ontwerp, maar een kleinere zitting. Een comfortabele, stijlvolle stoel die is uitgegroeid tot een heuse designklassieker! De stoel heeft een draaiend onderstel, sierl..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 10

Brand: Arper Model: Catifa 46 Antraciet Leder Stoel
Arper Catifa 46 Draaistoel Antraciet bekleding De gebruikte Arper Catifa 46 is het kleine zusje van de Arper Catifa 53. Hetzelfde ontwerp, maar een kleinere zitting. Een comfortabele, stijlvolle stoel die is uitgegroeid tot een heuse designklassieker! De stoel heeft een draaiend on..
€ 477,95
Ex BTW € 395,00
Voorraad: 11

Brand: Arper Model: Catifa 46
Arper Catifa 46 Stoel met draaivoet De gebruikte Arper Catifa 46 is het kleine zusje van de Arper Catifa 53. Hetzelfde ontwerp, maar een kleinere zitting. Een comfortabele, stijlvolle stoel die is uitgegroeid tot een heuse designklassieker! De stoel heeft een draaiend onderstel, si..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 11

Brand: Arper Model: Catifa 46 Bi Colour Swivel
Arper Catifa 46 Stoel met draaivoet De gebruikte Arper Catifa 46 is het kleine zusje van de Arper Catifa 53. Hetzelfde ontwerp, maar een kleinere zitting. Een comfortabele, stijlvolle stoel die is uitgegroeid tot een heuse designklassieker! De stoel heeft een draaiend onderstel, si..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 11

Brand: Arper Model: Catifa 53
Arper Catifa 53 Draaistoel De gebruikte Arper Catifa 53 draaistoel is de grote zus van de Catifa 46. Hetzelfde ontwerp, maar een bredere zitting. Een comfortabele, stijlvolle stoel die is uitgegroeid tot een heuse designklassieker! De stoel heeft een draaiend onderstel, sierlijk gebogen..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 89

Arper Catifa Sensit  5 Ways Vergaderstoel Arper Catifa Sensit  5 Ways Vergaderstoel
Uitverkocht
Brand: Arper Model: Catifa Sensit
Arper Catifa Sensit 5 Ways Vergaderstoel De gebruikte Arper Catifa Sensit een echte design vergaderstoel. Een stoel met 5-voudig draaibaar onderstel in gepolijst aluminium, gemonteerd op wielen. Tevens voorzien van een gastliftmechanisme voor hoogteverstelling. De zitschaal is van stof&..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Uitverkocht

Brand: Arper Model: Palm
Arper Palm draaibare stoel De Fantastische gebruikte Arper Palm swivel stoel. De stoel is ontworpen door Lievore Altherr Molina en heeft als herkomst Italië. Deze stoelen zijn geschikt voor verschillende ruimtes, zoals in vergaderruimtes, bedrijfskantines, horeca, zalen, kerken, congrescentr..
€ 156,09
Ex BTW € 129,00
Voorraad: 19

Artifort Nina 4-poot Stoel Artifort Nina 4-poot Stoel
Uitverkocht
Brand: Artifort Model: Nina
Artifort Nina 4-poot Stoel De Nina Stoel van Artifort is modern en luxueus. Een geschikte stoel voor de vergaderruimte of aan de eettafel. Nina valt extra op door zijn C-vormige rugleuning. Deze biedt op een natuurlijke manier steun aan de elleboden, waardoor de stoel extra comfortabel zit. Door ..
€ 332,75
Ex BTW € 275,00
Uitverkocht

Brand: Artifort Model: Nina
Artifort Nina Stoel Kruispoot  De  Nina Stoel van Artifort is modern en luxueus. Een geschikte stoel voor de vergaderruimte of aan de eettafel. Nina valt extra op door zijn C-vormige rugleuning. Deze biedt op een natuurlijke manier steun aan de elleboden, waardoor de stoel extra comfort..
€ 453,75
Ex BTW € 375,00
Voorraad: 3

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 44
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.