Menu
Je winkelwagen

Design kast

Brand: Herman Miller Model: Abak Environments Bureau with Dresser By Herman Miller
Abak Environments Bureau  met Dressoir By Herman Miller Abak Environments is een high-performance bureausysteem, uit de koker van Herman Miller. Een prachtig modulair systeem met talrijke toepassingen: van standaard enkele bureaus to multi-desk systemen, op maat gemaakte vergade..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Herman Miller Model: Abak Environments Dresser By Herman Miller
Abak Environments Dressoir Kast Herman Miller Abak Environments is een high-performance bureausysteem, uit de koker van Herman Miller. Een prachtig modulair systeem met talrijke toepassingen: van standaard enkele bureaus to multi-desk systemen, op maat gemaakte vergadertafels maar oo..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Herman Miller Model: Abak Environments Double Dresser By Herman Miller
Abak Environments Dubbele Dressoir Herman Miller Abak Environments is een high-performance bureausysteem, uit de koker van Herman Miller. Een prachtig modulair systeem met talrijke toepassingen: van standaard enkele bureaus to multi-desk systemen, op maat gemaakte vergadertafels maar..
€ 1.512,50
Ex BTW € 1.250,00
Voorraad: 1

Alki Landa Container Kast Fixed Alki Landa Container Kast Fixed
Nieuw binnen
Brand: Alki Model: Landa Container kast
Alki Landa Container Kast Fixed  Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden..
€ 831,27
Ex BTW € 687,00
Voorraad: 1

Alki Landa rolbaar opbergblok 2L Alki Landa rolbaar opbergblok 2L
Nieuw binnen
Brand: Alki Model: Landa Opbergblok
Alki Landa rolbaar opbergblok 2L Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden die een e..
€ 847,00
Ex BTW € 700,00
Voorraad: 1

Balma Horizon Design Receptie Balie Balma Horizon Design Receptie Balie
Nieuw binnen
Brand: Balma Model: Balma Horizon Design Reception Counter
Balma Horizon Design Receptie Balie   De eenvoudige en expressieve vorm van Balma kantoor meubilair is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische architectuur. Ontworpen voor veeleisende klanten met een verfijnde smaak, bewust van hun behoeften en hoge verwachting..
€ 1.149,50
Ex BTW € 950,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Mixt Bureau met Dressoir Walnoot
Balma Mixt Bureau met Dressoir Walnoot   De eenvoudige en expressieve vorm van het Mixt-kantoormeubilair is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische architectuur. Ontworpen voor veeleisende klanten met een verfijnde smaak, bewust van hun behoeften en hoge verwachting..
€ 1.082,95
Ex BTW € 895,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Ostin executive desk with Side Cabinet
Balma Ostin directiebureau met Side Cabinet   De eenvoudige en expressieve vorm van het Ostin-kantoormeubilair is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische architectuur. Ontworpen voor veeleisende klanten met een verfijnde smaak, bewust van hun behoeften en hoge ..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Balma Stepps Executive cabinet wall
Balma Stepps/Ostin directie kastwand   De Balma Stepps Directie kastwand komt uit de welbekende Ostin lijn van balma ontworpen door Piotr Kuchciński. De eenvoudige en expressieve vorm van het Ostin-kantoormeubilair is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische ..
€ 961,95
Ex BTW € 795,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Xeon Tv-Meubel
Balma Xeon Tv-Meubel Design showroom directiekast Balma Xeon. Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Dit Tv-meubel heeft chroome voeten en  is in de kleur Cacao-melk fineer.  ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Dencon Model: Dencon Apthekers Kast
Dencon Apothekerskast   Als het aankomt op Scandinavisch Design zit je met Dencon altijd goed. Dit Deense concern weet met de mooiste duurzame materialen nieuwe designs op de markt te brengen die de toon zetten. Deze apothekerskast is een klassiek opbergmeubel met een hoge afw..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Brand: Dencon Model: Dencon Delta Slidingdoor Cabinet Showroom 123*119
Dencon Delta Schuifdeur Kast Als het aankomt op Scandinavisch Design zit je met Dencon altijd goed. Dit Deense concern weet met de mooiste duurzame materialen nieuwe designs op de markt te brengen die de toon zetten. Dit dressoir is een klassiek opbergmeubel met een hoge afwer..
€ 840,95
Ex BTW € 695,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.