Menu
Je winkelwagen

Design kast

Balma Mixt hangkast Balma Mixt hangkast
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Mixt Hangkasten
Balma Mixt Hangkasten (Showroommodel) Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Deze hangkasten hebben een koffie-fineer afwerking en stevige klapdeuren.  Deze set bestaat uit 2 kasten.   ..
€ 550,55
Ex BTW € 455,00
Uitverkocht

Balma X18 kast Balma X18 kast
Uitverkocht
Brand: Balma Model: X18 Directiekast
Balma X18 Directiekast Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Deze directiekast heeft chroome voeten en  is in de kleur koffie-fineer.   Meer informatie Ocazu verkoopt uitsl..
€ 1.754,50
Ex BTW € 1.450,00
Uitverkocht

Balma Xeon Directieset Balma Xeon Directieset
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Xeon
Balma Xeon Directieset  Het kenmerk van deze collectie is zijn complementaire karakter. Binnen de Xeon collectie vindt u een breed scala aan bureaus, tafels, kasten en lades. Maar ook accessoires, lampen en banken. De speciale vorm van de bureaus en tafels en de combinatie tussen het gebruik..
€ 2.631,75
Ex BTW € 2.175,00
Uitverkocht

Brand: Balma Model: Xeon Tv-Meubel
Balma Xeon Tv-Meubel Design showroom directiekast Balma Xeon. Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Dit Tv-meubel heeft chroome voeten en  is in de kleur Cacao-melk fineer.  ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Holmris Genese schuifdeurkast Holmris Genese schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Holmris Model: Genese Schuifdeurkast
Holmris Genese schuifdeurkast ebruikte Holmris Genese schuifdeurkast van de designers Morten Voss en Christian Hedlund. Deze schuifdeurkast is inzetbaar als hangend wandmeubel maar ook als tv meubel en is in wit laminaat.  Holmris heeft de handen ineengeslagen met ontwerpers..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Uitverkocht

Lista Office// Qub Caddy File Closet Lista Office// Qub Caddy File Closet
Nieuw binnen
Brand: Lista Office Model: Caddy File Dossiermappenkast
Lista Office// Qub Caddy File Closet Mooie showroom versie van de Lista Office/ Qub Caddy Dossierkast in olijf groen. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, een fris design en een strakke uitstraling.     Meer informatie Ocazu verkoop..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 2

Lista Office// Qub Mini Caddy 64 Lista Office// Qub Mini Caddy 64
Nieuw binnen
Brand: Lista Office Model: Mini Caddy 64
Lista Office// Qub Mini Caddy 64 Mooie showroom versie van de Lista Office/ Qub Caddy ladenblok in olijf groen. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, een fris design en een strakke uitstraling.     Meer informatie Ocazu verkoopt uits..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Mitab Shadow Schuifdeurkast Mitab Shadow Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Shadow Schuifdeurkast
Mitab Shadow Schuifdeurkast Als het aankomt op Scandinavisch Design zit je met Mitab altijd goed. Dit zweedse concern weet met de mooiste duurzame materialen nieuwe designs op de markt te brengen die de toon zetten. Shadow is een klassiek opbergmeubel met een hoge afwerking in details e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Uitverkocht

Brand: Steelcase Model: Flexbox
Steelcase Flexbox Locker Ideaal in plaats van een ladenblok iedereen een eigen afsluitbaar kastje met cijferslot voor het opbergen van persoonlijke spullen op kantoor. Ideaal voor het hybride kantoor waarbij niemand een vaste werkplek heeft. Steelcase Flexbox is voorzien van klepdeur met daarin c..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 300

Brand: Tecno Model: Tecno Dossiermappenkast
Tecno Dossiermappenkast 75*95*47  Sinds de oprichting in 1953 heeft Italiaanse Tecno zijn activiteit gewijd aan het herdefiniëren van het concept van werkruimtes. Door het creëren van interieurarchitecturen, het ontwerpen en produceren van innovatief meubilair met de nadruk op ontwerpkwal..
€ 453,75
Ex BTW € 375,00
Voorraad: 1

Brand: Tecno Model: Ladenblok
Tecno Ladenblok lichtgrijs 59x40x56 cm  Deze klassieke Tecno ladenblok serie is een resultaat van fijne functionaliteit maar ook design. De elegante robuustheid en de veelzijdigheid van deze ladenblokken zijn ongeëvenaard en zorgen voor een prachtig en tijdloos design. Het lad..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 15

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.