Menu
Je winkelwagen

Bureaulamp

Brand: Muuto Model: Muuto Wood Desk Lamp
Muuto Wood Desk Lamp  De klassieke architectenlamp krijgt een nieuwe look met Wood Lamp van Muuto . Wood Lamp is ontworpen op basis van het pragmatische en alle verbindingen, bouten en schroeven worden benadrukt in plaats van geminimaliseerd. De lamp is gema..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: fatboy Model: Edison // The Petit Desklamp
Fatboy Edison Bureaulamp De Edison the Petit tafellamp! Het kleine draagbare broertje van de Fatboy Edison the Grand met een hartverwarmende gloed. Na het opladen brandt hij maar liefst 6 uur en heeft verschillende lichtstanden. Een briljant stukje design. Inclusief lampje.   ..
€ 42,35
Ex BTW € 35,00
Voorraad: 2

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight
Artemide Tolomeo bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaar in ..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight Mini
Artemide Tolomeo Mini bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaa..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Luxo Model: Mirage
Luxo Mirage Bureaulamp  Luxo Mirage - ergonomische bureaulamp met een uitstekende lichtverdeling  Zoals met alle Luxo veren voor een  evenwichtige verlichting van de werkplek. Vision is eenvoudig aan te passen en de lamp zal altijd parallel aan het werkvlak blijven. Mee..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 3

Brand: Luxo Model: Vision
Luxo Vision Bureaulamp  Luxo Vision - ergonomische bureaulamp met een uitstekende lichtverdeling en 800 mm arm waardoor het de ideale keuze voor grotere werkgebieden. Geleverd met HF voorschakelapparaat om flikkeringen te voorkomen. Zoals met alle Luxo veren voor een  evenwichtige v..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Moooi Model: Double Round
Moooi Double Round Tafellamp Moooi inspireert en verleidt de wereld sinds 2001 met vernieuwende ontwerpen. Oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers besloten het bestaande merk Wanders Wonders te veranderen in Moooi.  De Moooi Double Round light is een bruine taf..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 3

Brand: Luxo Model: Swan Desklight
Luxo Swan Bureaulamp Luxo Swan is een asymmetrische bureaulamp van Luxo voorzien tafelvoet en PL lampen.  Speciale asymmetrische lampen voor kleine werkplekken. Nieuw in doos. Bureaulamp voor het moderne kantoor. De ergonomische reflector waarborgt uniforme en antiverblinde..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Luxo  Spacemaster Bureaulamp Luxo  Spacemaster Bureaulamp
Uitverkocht
Brand: Luxo Model: Spacemaster Desklight
Luxo Spacemaster Bureaulamp Speciale asymmetrische lampen voor kleine werkplekken. Lamp hoofd in niet-reflecterende ABS, parallel beweging arm met verchroomde stalen buis en externe veren. Elektronisch HF voorschakelapparaat lamp geïntegreerd. Verkrijgbaar in de uitvoeringen met tafel..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Uitverkocht

Brand: Luxo Model: Air Desklight
Luxo Air bureaulamp Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaar in drie verschillende opties. Alu met bureauklem. Zwart met bureauklem. Zwart met voet. Nieuw in doos. Bureaulamp voor het moderne kantoor. De ergonomische reflector waarborgt uniforme en antiverblindende lichtuitstraling over e..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 33

Brand: Moooi Model: Love tafellamp
Moooi Love Tafellamp Moooi inspireert en verleidt de wereld sinds 2001 met vernieuwende ontwerpen. Oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers besloten het bestaande merk Wanders Wonders te veranderen in Moooi.  Dit ontwerp is uitgekozen door Marcel Wanders. De redenen ..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 4

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.