Menu
Je winkelwagen

Akoestische scheidingswanden

Brand: Ahrend Model: Scheidingswand
Ahrend Scheidingswand Een scheidingswand maak je snel en eenvoudig met deze Ahrend scheidingswanden. De Ahrend Scheidingswanden zijn te koppelen waardoor je ze zo groot kan maken als je zelf wil. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je bijvoorbeeld de studeerkamer van de woonkamer sc..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 31

Brand: Lensvelt Model: PDC
Akoestische Schuifdeur kast Lensvelt Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare k..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 18

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Brand: Overig Model: Akoestische Wandpanelen
Akoestische Wandpanelen Gekleurd  Deze akoestische wandpanelen combineren hoge akoestische waarden met een stevig paneel. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare kleuren weten..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 24

Brand: Brakels Model: Acoustistof Belstoel
Brakels acoustistof Belstoel Akoestische belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt. Deze belstoel komt uit een geannuleerde bestelling. De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, cre..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 6

Brand: Buzzispace Model: BuzziHive
Buzzshade Buzzispace Met de BuzziSpace van BuzziHive maak je in elke ruimte een fijne en rustige werksfeer. Het ontwerp van de BuzziHive is geïnspireerd door een trein coupé en geeft dus een oase van stilte in elke ruimte. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor een privé werkplek zonder het co..
€ 3.569,50
Ex BTW € 2.950,00
Voorraad: 1

Brand: gotesson Model: ScreenIt A30 Akoestisch Scherm 180x66
ScreenIt A30 slide scheidingswand   Gebruikte Screen It A30 slide bureau  akoestische scheidingswand. De divider kan zonder gebruik van montage apparatuur op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. Door de scan..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Quiet Riot
Mitab Quiet Riot Akoestische Scheidingswand De akoestische wanden zijn showroom modellen, dus zijn nog in perfecte staat!  Er is tegenwoordig meer vraag naar privacy en rust op de werkvloer. Deze gebruikte Mitab Quiet akoestische wandpanelen van Mitab  zorgen voor een rustige we..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 4

Brand: Vitra Model: Joyn
Vitra Joyn akoestische divider  Gebruikte Vitra Joyn akoestische divider in oranje uitvoering. De divider kan zonder gebruik van schroeven op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. De divider maakt onderdeel uit van de Vitra J..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 16

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.