Menu
Je winkelwagen

Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswand grijs
Nieuw binnen
Brand: Buzzispace Model: scheidingswand 160x120
Akoestische scheidingswand grijs Met deze gebruikte scheidingswanden kunt u uw ruimte verdelen of afleiding voorkomen. U kunt met de hoge scheidingswand stilte en rust creëren in uw openbare ruimte. Het scherm is volledig met grijze stof bekleed en aluminium voetjes. Door de lichtgewicht op..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 12

Dutchscreen akoestisch tussenscherm Dutchscreen akoestisch tussenscherm
Nieuw binnen
Brand: De Vorm Model: tussenscherm
Dutchscreen akoestisch tussenscherm Ervaar het gevoel van privacy zonder jezelf volledig te isoleren. Dat is precies wat de Dutchscreen werkplekverdeler doet. Het heeft geweldige geluiddempende eigenschappen dankzij de  akoestische vulling. Dutchscreen kan eenvoudig op elk standaar..
€ 60,50
Ex BTW € 50,00
Voorraad: 8

Zilenzio Arc showroommodel antraciet Zilenzio Arc showroommodel antraciet
Nieuw binnen
Brand: proof Model: Zilenzio Arc
Zilenzio Arc showroommodel Productinformatie Arc is een geluidsabsorberend dak waarmee je een kleinere akoestische ruimte kan creeeren in een grote ruimte. Arc kan vrijstaand of tegen een muur worden geplaatst om gemakkelijk af te schermen en een rustige sfeer te creeeren.  Zilenzio Pro ..
€ 2.420,00
Ex BTW € 2.000,00
Voorraad: 1

Brand: Buzzispace Model: Buzzishield Free
Buzzispace Buzzishield Free Straight akoestische ruimte scheidingswand Met deze jong gebruikte scheidingswanden kunt u uw ruimte verdelen of afleiding voorkomen. U kunt met de BuzziShield Free room divider stilte en rust creëren in uw openbare ruimte. Het scherm is volledig met stof bekleed. Int..
€ 477,95
Ex BTW € 395,00
Voorraad: 25

Brand: Alki Model: Alki Landa Wandplank Geel
Alki Landa Shelve Geel Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden die een essenti..
€ 344,85
Ex BTW € 285,00
Voorraad: 1

Brand: Palmberg Model: Palmberg Disc Acoustische Divider
Palmberg Disc Akoustische Scheidingswand De DISC van PALMBERG is bekroond met de Benelux Office Products Awards 2020. Omgevingsgeluid, gebrek aan concentratie door omgevingsprikkels en last van invallend licht zijn veel gehoorde problemen in een kantoortuin. Een flexibele oplossing hiervoor is DI..
€ 1.155,55
Ex BTW € 955,00
Voorraad: 1

Brand: De Vorm Model: AK1 Akoestic Deskdivider
De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm    Gebruikte De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm scheidingswand. Ervaar het gevoel van privacy zonder jezelf volledig te isoleren. Dat is precies wat de AK 1 werkplekverdeler doet. Het heeft geweldige geluiddempende eigenschappen dankzij de..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 4

Phonix Bricks Phonix Bricks
Uitverkocht
Brand: Phonox Model: Phonix Bricks Acoustic Divider
Phonix Bricks Akoestische Wand   Bricks is een heel eenvoudig systeem om zelf een akoestisch wand te maken. Het systeem bestaat uit blokken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze blokken zijn licht van gewicht en schuift u over de bestemde panelen. Op deze manier kunt u heel snel een..
€ 3.025,00
Ex BTW € 2.500,00
Uitverkocht

JDD Polly Akoestische Zithoek JDD Polly Akoestische Zithoek
Uitverkocht
Brand: JJD Furniture Model: Polly Acoestic Seat
JDD Polly Akoestische Zithoek De Polly maakt privéconcentratieruimtes voor één persoon en mogelijk uitstekende samenwerkingsruimtes voor maximaal 6 personen. Met premium tafelbladopties, tv-beugel en niet-standaard staalwerkkleuren om uit te kiezen. JJD furniture is een allround design me..
€ 3.623,95
Ex BTW € 2.995,00
Uitverkocht

Brand: LabBasics Model: LabBasics Fauteuil B
LabBasics Fauteuil By Labordus Deze akoestische fauteuil van Labbasics is naar een ontwerp van Labordus Agenturen. LabordusAgenturen is agent van de design brands De Padova, JoV, Karakter Copenhagen, Cappellini, ADL Design en MA/U Studio en richt zich op het topsegment van de retail- en projec..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 4

Brand: proof Model: Akoestisch Telefoonhokje Antraciet
Akoestisch Telefoonhokje Antraciet Productinformatie In deze akoestische telefooncel kunt u in alle rust telefoneren. De wanden zijn gevuld met hoogwaardig akoestisch materiaal en zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt. Voorzien van een handig werkblad inclusief verlichting en 2 stopcon..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Akoestische belstoel
Akoestische Belstoel Akoestische belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt.  De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, creëert u verschillende stilte werkplekken. Met losse ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.