Menu
Je winkelwagen

Veelgestelde vragen

Nee, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Ook zonder in te loggen kun je een bestelling plaatsen. Met een account gaat bestellen en betalen in de toekomst wel sneller en gemakkelijker. Daarnaast kun je meerdere verzendadressen opslaan en bestellingen bekijken.

Ja, u bent van harte welkom in onze showroom. U kunt online een afspraak maken met onze afsprakenplanner.

Nee, u kunt online of per email een bestelling plaatsen.

Via de webshop kunt u betalen door middel van IDEAL, BANcontact, Sofort banking en door middel van een overboeking. Betalen met creditcard of Paypal is niet mogelijk. 

U kunt bij Project Meubilair, Designstore en Ocazu niet pinnen bij afhalen. Er zijn legio mogelijkheden om te betalen:

 • Contant bij afhalen
 • Direct via internetbankieren, zo zijn er readers van ABN AMRO en Rabobank beschikbaar
 • Zelf via de internetbankieren app op uw mobiele telefoon
 • Vooraf aan het ophalen de factuur voldoen
 • Bestaande klanten kunnen op rekening betalen. Wij hanteren een standaard betalingstermijn voor bestaande klanten van 14 dagen. Tenzij anders overeengekomen

 

Standaard bezorgen wij uw bestelling. Zones zijn als volgt bij eigen bezorgdienst:

 • Regio 25 km, ordergrens € 1000,00 hieronder € 60,00 bezorgkosten
  Boven de € 1000,- ex btw vervallen de bezorgkosten
 • Randstad 50 km, ordergrens € 1.500,00 hieronder € 90,00 bezorgkosten
  Boven € 1500,- vervallen bezorgkosten
 • Nederland 100 km, ordergrens € 2.000,00, hieronder € 125,00 bezorgkosten
  Boven € 2.000,- vervallen bezorgkosten
 • Nederland 150 km, ordergrens € 2.500,00, hieronder € 150,00 bezorgkosten
  Boven € 2.500,- vervallen bezorgkosten
 • Nederland max 200 km excl. Waddeneilanden, ordergrens € 3.000 hieronder € 200,00 bezorgkosten
  Boven € 3.000,- vervallen bezorgkosten

 In overleg zijn er ook andere opties mogelijk om bestellingen te laten versturen. 

Ja, dit is mogelijk. Indien u wenst om de bestelling af te halen betaalt u geen verzendkosten. Op onze contactpagina vindt u de actuele openingstijden van onze showroom.
Wij gaan ervan uit dat de door ons beschreven goederen zich in de staat bevinden die wij aangeven. Indien u niet wenst langs te komen om de goederen en de staat hiervan te bekijken gaat u akkoord met de door ons aangegeven staat. Geld terug is niet mogelijk. Wel kunt u een product voor hetzelfde bedrag komen uitzoeken. Of krijgt u tegoedbon met dezelfde waarde. Met deze tegoedbon kunt u andere producten bij ons uitzoeken eventueel op een later tijdstip.
Uiteraard geven wij ook garantie op producten. Zo geven wij op de meeste bureaustoelen 1 jaar garantie. Producten zonder een mechaniek of slijtende delen zoals bijvoorbeeld een sledestoel, worden vooraf aan uitleveren schoongemaakt en nagelopen op onvolkomenheden. Gezien de hoge kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen zien we over het algemeen dat er geen stoelen, kasten enz. kapot gaan. Echter mocht het onverhoopt toch gebeuren dat iets stuk zou gaan dan kijken wij of dit defect door schuld van de gebruiker is veroorzaakt of door bijvoorbeeld een fabrieksfout en aan de hand daarvan zorgen wij voor vervanging, (betaalde) reparatie enz. Als iets echt ondeugdelijk is zorgen wij voor gratis reparatie en/of een gelijkwaardig vervangend product.
Bij Ocazu doen wij er alles aan om de bestelling zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten via info@ocazu.nl of 0172-437220. Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.
Bij voorkeur kunt u per email contact met ons opnemen. Hierdoor willen we voorkomen dat er eventuele fouten gemaakt worden.
Naast het kopen van gebruikt, tweedehands design- en kantoormeubilair is het ook mogelijk uw oude meubilair in te ruilen. Na bepaling van de waarde zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de totaalfactuur.
Heeft u interesse in grote aantallen? Dan maken wij graag een offerte voor u. U kunt ons bereiken via de mail info@ocazu.nl of telefonisch op 0172- 437220.
Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en wordt weergeven onder de naam Project Meubilair. Project Meubilair is het moederbedrijf van diverse merken, onder andere; Designstore en ocazu. Ondernemingsweg 60 2404 HN Alphen aan den Rijn De showroom is doordeweeks geopend van 09:00 - 17:00 uur. Wilt u langskomen? U kun online via onze afsprakenplanner een afspraak maken.


Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.