Menu
Je winkelwagen

Over ons

Welkom op Ocazu.nl

 

Ocazu is de webshop van Projectmeubilair voor gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen en showroommeubilair. 

 

Inkoop- en verkoop van gebruikt kantoor- design- en projectmeubilair

Op Ocazu vind u voornamelijk bekende merken met een hoog kwaliteitsniveau en designgehalte, zoals o.a. Arper, Ahrend, Gispen, Herman Miiller en Vitra. Naast de verkoop van gebruikte kantoormeubelen kopen wij ook uw design, werkplekken, stoelen en bureaustoelen van uw bedrijf in. Wij geven uw kantoormeubilair een tweede leven, dus heeft u een kantoor waar overtollig meubilair in staat, stuur ons een e-mail met foto’s en duidelijke beschrijving met aantallen, merken, modellen en kleuren en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug. 

 

Circulair hergebruik kantoormeubelen

Het hergebruik van gebruikte kantoormeubelen past binnen de filosofie van ons bedrijf om zo min mogelijk weg te gooien en zo veel mogelijk te hergebruiken. Een product heeft vaak een langere levenscyclus dan de periode waarin een bedrijf dit afschrijft . Wij ‘refurbishen’ het meubilair ook voor u. U kunt dan denken aan het repareren en/of herstofferen van (bureau)stoelen, het opnieuw spuiten van bureauframes en voorzien van andere bladen op uw bureau(s).

 

Verhuur op maat van kantoor- en projectmeubilair

Naast de in- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair verhuren wij ons gebruikte meubilair ook op maat, voor films, commercials, series enz. dit kan eventueel in combinatie met ons nieuwe showroommeubilair zoals te zien op www.projectmeubilair.nl. E-mail ons voor de mogelijkheden.

 

Ocazu werkt samen met Project Meubilair B.V.

Project Meubilair is sinds 1974  in de Leidse en Haagse regio actief en bekend. In 1988 is de vestiging in Alphen aan den Rijn toegevoegd. Project Meubilair heeft als missie: ‘’ werkplekinrichtingen voor iedereen”, voor ieder budget hebben wij wel een oplossing. Naast het leveren van nieuwe- en occasion kantoormeubelen, levert PM Project Meubilair ook tal van diverse andere diensten zoals reparaties, herstofferen, verhuur, interne verhuizingen e.d.

 

Combinatie van nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen

Wat Ocazu en Project Meubilair uniek maakt is de grote voorraad aan gebruikte kantoormeubelen die u desgewenst kunt combineren met nieuw aan te schaffen meubilair. Veel bedrijven kiezen voor een combinatie van nieuw en gebruikte kantoor- en projectmeubelen, omdat het veel voordelen biedt: het is goed voor het totaalbudget, het meubilair is kwalitatief hoogwaardig en het ontlast het milieu want het meubilair is nog lang niet aan het einde van zijn levensduur. Ook is het mogelijk om uw bestaande meubilair in te ruilen voor ander meubilair, zodat u ontzorgt wordt, het meubilair wat oplevert en het meubilair oftewel gerecycled wordt of weer in de verkoop gaat.

 

Project Meubilair voor nieuwe kantoor-, design- en projectmeubelen

Mocht u op Ocazu niet vinden wat u zoekt, mogelijk kunnen wij het wel nieuw leveren via onze partner Projectmeubilair B.V. Zo zijn zij dealer van allerlei bekende merken als Aeris, Alias, Alki, Dencon, De Vorm, Giroflex, Hag, Herman Miller, Humanscale, Kartell, Knoll, Muuto, Poltrona Frau, Resol, Palmberg, Tecno en Viasit, maar ook merken als o.a. Arper, Fritz Hansen en Vitra kunnen wij in projecten leveren. Onze services beperken zich niet alleen tot het maken van offerte, maar kunnen u geheel vrijblijvend adviseren door middel van het maken van 3D tekeningen en opstellen van allerlei plannen afhankelijk van uw wensen.

 

Werkgebied Project Meubilair en Ocazu

Met de vestiging in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn bediend PM Project Meubilair voornamelijk de Randstad met haar eigen montagedienst. Op circa 30 minuten rijden liggen alle grote steden in de Randstad als: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Voor grotere projecten werkt PM Project Meubilair en Ocazu door geheel Nederland en zelfs in België, Luxemburg en Duitsland of op verzoek daarbuiten. Met onze internationale partners zoals: Drentea, Giroflex, Herman Miller, Mitab, Palmberg en Viasit zijn projecten van elke schaal uit te voeren.
  

Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.