Menu
Je winkelwagen

Tafels

OCAZU.NL GEBRUIKTE VERGADERTAFELS, KLAPTAFELS, KANTINETAFELS EN DESIGNTAFELS

 

ocazu biedt diverse gebruikte tafels en showroommodellen voor diverse toepassingen voor uw onderneming. Of u nu op zoek bent naar een grote tafel voor uw ontvangstruimte, vergadertafel voor uw vergaderruimte, designtafel voor uw thuiskantoor, statafels voor in de kantine of een bijzettafeltje voor in de entree of hal. ocazu kan het u allemaal leveren.

 

Wij hebben een uitgebreide collectie gebruikte tafels, van o.a. de volgende merken: Ahrend, Amat, Artifort, Crassevig, Fritz Hansen, Gispen, Kartell, Kembo, Konig en Neurath, Knoll, Kusch en Co, Mitab, Moooi, Segis, Tecno, Thonet, Voortman,Vitra, Wiener Hager en Wilkhahn

 

Kijk voor ander gebruikt kantoormeubilair eens bij onze overige categorieën. Of voor nieuwe tafels in ieder budget op www.projectmeubilair.nl

Ahrend Aero vergadertafel Ahrend Aero vergadertafel
Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Aero
Ahrend Aero Vergadertafel  Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Ahrend altijd goed.  De Ahrend Aero vergadertafel is kenbaar aan de schuine ..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Uitverkocht

Brand: Ahrend Model: Bijzettafel
Ahrend bijzettafel Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Ahrend altijd goed.  De Ahrend 90x90 bijzettafel is kenbaar aan het mooie melanineblad wat toc..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Ahrend Move It 200x100 Ahrend Move It 200x100
Hot Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Move it 200x100
Ahrend Move It 200x100 Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Ahrend altijd goed.  De Ahrend Move it  200x100 vergadertafel is kenbaar aan het mooi..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Uitverkocht

Brand: Ahrend Model: Vergadertafel
Ahrend Vergadertafel Ovaal in hoogte Verstelbaar Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Ahrend altijd goed.  Deze Ahrend vergadertafel is kenbaa..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

Amat Splash Salontafel Amat Splash Salontafel
Uitverkocht
Brand: Amat Model: Splash
Amat Splash Salontafel  Gebruikte Amat splash  is mooie ronde salontafel . De tafel heeft een chroom frame grijs blad. Ook heeft deze salon tafel oranje accenten in het frame. Handige tafel die tevens inzetbaar is als bijzettafel. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruik..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Uitverkocht

Brand: Amat Model: Splash
Amat Splash Tafel  Gebruikte Amat splash is moderne salontafel . De tafel heeft een chroom frame en een wit blad. De poten zijn voorzien van opvallende oranje glijders.  Handige tafel die inzetbaar is als bijzettafel of kantinetafel. Meer informatie Ocazu verko..
€ 235,95
Ex BTW € 195,00
Voorraad: 5

Brand: Amat Model: Koffietafel
Artifort Koffietafel   Gebruikte Artifort Koffietafel is mooie stijlvolle en moderne salontafel . De tafel heeft een chroom frame grijs blad. Ook heeft deze salon tafel oranje accenten in het frame. Handige tafel die tevens inzetbaar is als bijzettafel. Meer informatie O..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Artifort Model: Artifort Vintage 60s Tafel140x140
Artifort Vintage 60s Tafel 140x140 Als je opzoek bent naar stijlvol kwaliteits meubilair dan zit je met Artifort altijd goed. Dit Nederlandse design merk heeft over de jaren zijn strepen verdiend dankzij de succes volle designers zoals René Holten, Geoffrey D. Harcourt maar ook ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Aspa Model: Aspa Facility Slinger 160*90
Aspa Slinger-Verstelbaar Bureau 160*90 Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Aspa toch wel een klassieker.  Dit Spaanse met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Aspa altijd goed.  Deze Aspa S is kenbaar..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Balma Xeon Directieset Balma Xeon Directieset
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Xeon
Balma Xeon Directieset  Het kenmerk van deze collectie is zijn complementaire karakter. Binnen de Xeon collectie vindt u een breed scala aan bureaus, tafels, kasten en lades. Maar ook accessoires, lampen en banken. De speciale vorm van de bureaus en tafels en de combinatie tussen het gebruik..
€ 2.631,75
Ex BTW € 2.175,00
Uitverkocht

Brand: Balma Model: Xeon X01
Balma Xeon X01 Directie Bureau  Design showroom-model directiebureau Balma Xeon. Balma  biedt een complete range kantoormeubelen van simpele werkplekken tot geavanceerde balie-systemen tot uiterst exclusieve directiemeubelen. Zij gebruiken voor de producten moderne mater..
€ 1.203,95
Ex BTW € 995,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Bijzettafel
Bijzettafel Rond Blad  Gebruikte bijzettafel is een mooie ronde tafel met een wit blad en een chroom onderstel.  Handige tafel die tevens inzetbaar is als bijzettafel. Diameter van 55 cm. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten k..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 109
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.