Menu
Je winkelwagen

Uplighter

Brand: Belux Model: Stele Uplighter
Belux Stele Uplighter Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge kwali..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Black Oak Uplighter
Black Oak Uplighter De Black Oak Uplighter is een stijlvolle designlamp met natuurlijke details.  Deze Uplighter lamp is een echte Eye-catcher als het op verlichting aankomt.  Kleur is aluminium met zwart eiken accent in poot. Voor ideale indirecte verlichting van uw (thuis) w..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Bia Vloerlamp
Classicon Bia Vloerlamp  ClassiCon Design werd in 1990 opgericht door Stefan Fischer von Poturzyn. Deze had op dat moment de exclusieve Classic Design-licenties ontwerpen van Otto Blümel, Eckart Muthesius, Walter Gropius en Bruno Paul. ClassiCon Design verkreeg de exclusieve licentieovereenk..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Overig Model: Pirellone
Fontana Arte Pirellone Vloerlamp De gebruikte Pirellone van Fontana Arte is een prachtige design vloerlamp geïnspireerd op de Pirelli toren (de beroemdste wolkenkrabber in Milaan) in Italië. De lamp is een fraaie en opvallende aanvulling in elk interieur.  De Fontana Arte Pire..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

Brand: Larelco Model: plighter
Larelco Uplighter Larelco is een Italiaans Design merk wat zijn strepen wel verdiend heeft. Met veel stijlvolle designs uit de jaren 70/80 heeft Larelco mooie oplossingen geleverd voor op het kantoor,  in de showroom of thuis. Gebruikte Larelco Uplighter. Deze staande lamp heeft e..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 4

Brand: Overig Model: Milano Uplighter
Zeus Milano Vloerlamp   De Zeus Milano is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Milano heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een stijlvolle look. Zeus staat bekend om hun gebruik van kwaliteits materialen, iets wat je ook terug ziet in deze eye-c..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.