Menu
Je winkelwagen

24 uurstoel

Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options
-10 %
Brand: Herman Miller Model: Aeron C - full options -zonder of met lendesteun
Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De transparante v..
€ 816,75 € 907,50
Ex BTW € 675,00
Voorraad: 6

Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options posturefit gepolijst voetenkruis Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options posturefit gepolijst voetenkruis
-16 % Uitverkocht
Brand: Herman Miller Model: Aeron C - full options - carbon - gepolijst voetenkruis
Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon full options gepolijst voetenkruis De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamsty..
€ 907,50 € 1.082,95
Ex BTW € 750,00
Uitverkocht

Brand: Herman Miller Model: Aeron C - achterwaartse neig - Carbon frame - blauwe netrug
Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon achterwaartse neig blauwe netrug De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstype..
€ 786,50 € 840,95
Ex BTW € 650,00
Voorraad: 4

Brand: Herman Miller Model: Aeron C - achterwaartse neig - carbon frame - carbon netrug
Herman Miller Aeron C Classic refurbished carbon achterwaartse neig De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De tra..
€ 786,50 € 840,95
Ex BTW € 650,00
Voorraad: 5

Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon full options Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon full options
-15 %
Brand: Herman Miller Model: Aeron B refurbished - carbon - full options
Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon full options De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De transparante v..
€ 719,95 € 847,00
Ex BTW € 595,00
Voorraad: 36

Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon achterwaartse neig Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon achterwaartse neig
-16 %
Brand: Herman Miller Model: Aeron B achterwaartse neig
Herman Miller Aeron B Classic refurbished carbon achterwaartse neig De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De transpar..
€ 605,00 € 719,95
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Ergo Mesh Bureaustoel Zwart Ergo Mesh Bureaustoel Zwart
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Ergo Mesh Bureaustoel
Ergo Mesh Bureaustoel Product omschrijving: Als het aankomt op comfortabel en ergonomische oplossingen dan zit je met deze Ergo Mesh Bureaustoel goed. Deze zeer instelbare ergonomische bureaustoel heeft een instelbare zithoek, zit diepte ruimtelijk instelbare armleggers en een ste..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Uitverkocht

Brand: Wilkhahn Model: Wilkhahn 184/7 IN Formstrick Bureaustoel
Wilkhahn  184/7 INFormstrick Bureaustoel Psychologen, fysiotherapeuten en orthopeden zijn het er allemaal over eens dat lichaamsbeweging essentieel is als we fit en gezond willen blijven. Maar het is ons hele lichaam dat belangrijk is en niet alleen onze ruggen en gewrichten. Voldoende beweg..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 1

Brand: Wilkhahn Model: 187/7 AT Trimension Deskchair Blue
Wilkhahn  187/7 AT Trimension Bureaustoel Blauw Het free-2-move-concept van Wilkhahn, mogelijk gemaakt door Trimension®, is een wereldwijde maatstaf voor gezond driedimensionaal zitten. De AT-familie met zijn integratieve, gecoördineerde ontwerp, verscheidenheid aan modellen en aanpasbar..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 1

Brand: Wilkhahn Model: Wilkhahn 174/7 ON Trimension Deskchair
Wilkhahn 174/7 ON Trimension Bureaustoel In de huidige drukke kantooromgeving brengen we allemaal lange tijd in gebogen houdingen aan ons bureau door. Vreemd genoeg kiezen we ervoor om, ondanks dat het slecht is voor ons lichaam, een luie houding aan te nemen. Wat het menselijk lichaam ei..
€ 719,95
Ex BTW € 595,00
Voorraad: 1

Brand: Giroflex Model: 757
Giroflex 757 Bureaustoel De dynamische vormgeving verraadt wat de giroflex 757 aan innovaties te bieden heeft. Zijn eersteklas ergonomie is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kwam tot stand in nauwe samenwerking met de ETH Zürich. Het nieuw ontwikkelde Dynamicmove synchroonme..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Herman Miller Mirra achterwaartse neig graphite shadow gerefurbished Herman Miller Mirra achterwaartse neig graphite shadow gerefurbished
-17 %
Brand: Herman Miller Model: Mirra Graphite Shadow
Herman Miller Mirra achterwaartse neig graphite shadow gerefurbished Herman Miller Mirra bureaustoel is ontworpen door het designteam Studio 7.5. De ontwerpers wilden een stoel creëren, die menselijke bewegingen ondersteunt. De Mirra bureaustoel wordt één met je lichaam, de zitting en rugleuning ..
€ 453,75 € 544,50
Ex BTW € 375,00
Voorraad: 44

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 25
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.