Menu
Je winkelwagen

Design verlichting

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight
Artemide Tolomeo bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaar in ..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight Mini
Artemide Tolomeo Mini bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaa..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: BD Barcelona Model: Love Lamp
Bd Barcelona love Lamp by Ross Lovegrove Deze bijzondere lamp is ontworpen door Ross Lovegrove voor BD Barcelona design een radicale innovatie was, is dit tweede stuk in de collectie een hybride tussen een stoel en een lamp en opent het een nieuw terrein in het concept van inrichting van tra..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Cloud Hanglamp
Belux Cloud Hanglamp De Cloud Hanglamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een wolk. Doordat gebruik is gemaakt van speciaal duurzaam hightech-materiaal kunt u de vorm van de la..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 9

Brand: Belux Model: Stele Uplighter
Belux Stele Uplighter Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge kwali..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Cloud UpDown Hanglamp
Belux UpDown Hanglamp Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Overig Model: Black Oak Uplighter
Black Oak Uplighter De Black Oak Uplighter is een stijlvolle designlamp met natuurlijke details.  Deze Uplighter lamp is een echte Eye-catcher als het op verlichting aankomt.  Kleur is aluminium met zwart eiken accent in poot. Voor ideale indirecte verlichting van uw (thuis) w..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Brand: Cini & Nils Model: Aureola Halo Lamp
Aureola Halo By Cini & Nils Opgericht in 1969 en sinds dien levert Cini & Nils vanuit Italie high-end verlichting en decoratie voor in huis. Door het gebruik van prachtig natuurlijk materiaal zoals marmer of brons in prachtige zonnekleuren geeft een natuurlijke sfeer. De Aureola Hal..
€ 477,95
Ex BTW € 395,00
Voorraad: 3

Brand: Belux Model: Bia Vloerlamp
Classicon Bia Vloerlamp  ClassiCon Design werd in 1990 opgericht door Stefan Fischer von Poturzyn. Deze had op dat moment de exclusieve Classic Design-licenties ontwerpen van Otto Blümel, Eckart Muthesius, Walter Gropius en Bruno Paul. ClassiCon Design verkreeg de exclusieve licentieovereenk..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Belux Model: Sphere Lamp
Eden Design Sphere Hanglamp Uit eigen noodzaak ging Bart Lens op zoek naar een grote lamp die een omsloten lichtsfeer moest creëren boven de vergadertafel in zijn kantoor. Na een lange zoektocht, zonder resultaat, heeft hij uiteindelijk besloten om zelf een megalamp te ontwerpen met de ‘sfeer’..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 11

Brand: fatboy Model: Edison // The Petit Desklamp
Fatboy Edison Bureaulamp De Edison the Petit tafellamp! Het kleine draagbare broertje van de Fatboy Edison the Grand met een hartverwarmende gloed. Na het opladen brandt hij maar liefst 6 uur en heeft verschillende lichtstanden. Een briljant stukje design. Inclusief lampje.   ..
€ 42,35
Ex BTW € 35,00
Voorraad: 2

Brand: Flos Rosy Angelis Model: Mira S Lamp
Flos Mira S Hanglamp De gebruikte Flos Glo-Ball is een moderne hanglamp geschikt voor veel verschillende ruimtes.  De Mira S staat bekend om zijn eenvoudige maar industriële  uitstraling. De hanglamp geeft een stijlvol, sfeervol en diffuus licht.  1962 is het geboortejaa..
€ 598,95
Ex BTW € 495,00
Voorraad: 10

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.