Menu
Je winkelwagen

Design verlichting

Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp
Nieuw binnen
Brand: Larelco Model: Ansorg Quadra BSI Uplighter
Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp Ansorg Quadra BSI lamp gebruikt Robuuste Ansorg uplighter. 2x 25 PL lamp voor verlichting naar onderen en 150W halogeen lamp voor verlichting naar boven. Nieuwprijs was circa € 1.500,00. Kleur is aluminium met rood accent in de kap. Voor ideale indirecte verlich..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Zumtobel Light Fields uplighter Zumtobel Light Fields uplighter
Nieuw binnen
Brand: Larelco Model: Light Fields uplighter
Zumtobel Light Fields uplighter Gebruikte Zumtobel Lightfields Uplighter staande vloerlamp.  Het licht van de Light Fields laat zich volledig, volgens behoeften en smaak, individueel regelen. Door de geïntegreerde SenseControl-lichtmanagement kan dit alles worden mogelijk gemaakt. Zijn da..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 10

Fritz Hansen Caravaggio Matt design hanglamp Grey 25 Fritz Hansen Caravaggio Matt design hanglamp Grey 25
Nieuw binnen
Brand: Fritz Hansen Model: Caravaggio hanglamp
Fritz Hansen Caravaggio Matt design hanglamp Grey 25. Caravaggio design hanglampen van Fritz Hansen zijn inmiddels klassiekers geworden. Het tijdloze design met de ranke belijning zorgt voor een frisse moderne uitstraling 2 x diameter 40 cm. Hoogte 51 cm. P3. Nieuwprijs € 819,00 ex btw ..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 3

Brand: Muuto Model: Muuto Wood Desk Lamp
Muuto Wood Desk Lamp  De klassieke architectenlamp krijgt een nieuwe look met Wood Lamp van Muuto . Wood Lamp is ontworpen op basis van het pragmatische en alle verbindingen, bouten en schroeven worden benadrukt in plaats van geminimaliseerd. De lamp is gema..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: BD Barcelona Model: Love Lamp
Bd Barcelona love Lamp by Ross Lovegrove Deze bijzondere lamp is ontworpen door Ross Lovegrove voor BD Barcelona design een radicale innovatie was, is dit tweede stuk in de collectie een hybride tussen een stoel en een lamp en opent het een nieuw terrein in het concept van inrichting van tra..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Kartell Model: Easy Hanglamp
Kartell Easy Hanglamp De Kartell Easy hanglamp van Ferruccio Laviani voor Kartell is een leuke eye-catcher voor in ieder interieur. Op zichzelf of met beide zussen, deze lamp verbaast en ontroert door te spelen met kleur en licht, dat eindeloos weerkaatst wordt in het door..
€ 48,40
Ex BTW € 40,00
Voorraad: 3

Kartell Bloom Cw2 Plafondlamp
Uitverkocht
Brand: Kartell Model: Bloom Cw2 Ceilinglamp
Kartell Bloom Cw2 Plafondlamp Bloom CW2 Wand- en Plafondlamp van Kartell is een bijzonder fraaie lamp. Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Bloom-lampen, die gekenmerkt wordt door een originele structuur bedekt met schitterende bloemen, puur en waardev..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Uitverkocht

Brand: fatboy Model: Edison // The Petit Desklamp
Fatboy Edison Bureaulamp De Edison the Petit tafellamp! Het kleine draagbare broertje van de Fatboy Edison the Grand met een hartverwarmende gloed. Na het opladen brandt hij maar liefst 6 uur en heeft verschillende lichtstanden. Een briljant stukje design. Inclusief lampje.   ..
€ 42,35
Ex BTW € 35,00
Voorraad: 2

Brand: Kartell Model: FL/Y Hanglamp
Kartell FL/Y Hanglamp De FL/Y Lamp is een ontwerp van Ferruccio Laviani voor het Italiaanse merk Kartell. Deze lamp heeft een eenvoudig, weldoordacht design en is gemaakt van doorzichtig methacrylaat. De kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak be..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight
Artemide Tolomeo bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaar in ..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Artemide Model: Artemide Tolomeo Desklight Mini
Artemide Tolomeo Mini bureaulamp  Artemide Tolomeo is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Artemide. De design lampen zijn ontworpen door twee beroemde ontwerpers, Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Strak vormgegeven bureaulamp verkrijgbaa..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Cloud Hanglamp
Belux Cloud Hanglamp De Cloud Hanglamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een wolk. Doordat gebruik is gemaakt van speciaal duurzaam hightech-materiaal kunt u de vorm van de la..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 9

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.