Menu
Je winkelwagen

Design verlichting

Brand: Belux Model: Cloud Hanglamp
Belux Cloud Hanglamp De Cloud Hanglamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een wolk. Doordat gebruik is gemaakt van speciaal duurzaam hightech-materiaal kunt u de vorm van de la..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 9

Brand: Belux Model: Stele Uplighter
Belux Stele Uplighter Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge kwali..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Cloud UpDown Hanglamp
Belux UpDown Hanglamp Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Overig Model: Black Oak Uplighter
Black Oak Uplighter De Black Oak Uplighter is een stijlvolle designlamp met natuurlijke details.  Deze Uplighter lamp is een echte Eye-catcher als het op verlichting aankomt.  Kleur is aluminium met zwart eiken accent in poot. Voor ideale indirecte verlichting van uw (thuis) w..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Brand: Cini & Nils Model: Aureola Halo Lamp
Aureola Halo By Cini & Nils Opgericht in 1969 en sinds dien levert Cini & Nils vanuit Italie high-end verlichting en decoratie voor in huis. Door het gebruik van prachtig natuurlijk materiaal zoals marmer of brons in prachtige zonnekleuren geeft een natuurlijke sfeer. De Aureola Hal..
€ 477,95
Ex BTW € 395,00
Voorraad: 3

Brand: Belux Model: Bia Vloerlamp
Classicon Bia Vloerlamp  ClassiCon Design werd in 1990 opgericht door Stefan Fischer von Poturzyn. Deze had op dat moment de exclusieve Classic Design-licenties ontwerpen van Otto Blümel, Eckart Muthesius, Walter Gropius en Bruno Paul. ClassiCon Design verkreeg de exclusieve licentieovereenk..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Belux Model: Sphere Lamp
Eden Design Sphere Hanglamp Uit eigen noodzaak ging Bart Lens op zoek naar een grote lamp die een omsloten lichtsfeer moest creëren boven de vergadertafel in zijn kantoor. Na een lange zoektocht, zonder resultaat, heeft hij uiteindelijk besloten om zelf een megalamp te ontwerpen met de ‘sfeer’..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 11

Brand: Flos Rosy Angelis Model: Mira S Lamp
Flos Mira S Hanglamp De gebruikte Flos Glo-Ball is een moderne hanglamp geschikt voor veel verschillende ruimtes.  De Mira S staat bekend om zijn eenvoudige maar industriële  uitstraling. De hanglamp geeft een stijlvol, sfeervol en diffuus licht.  1962 is het geboortejaa..
€ 598,95
Ex BTW € 495,00
Voorraad: 10

Brand: Overig Model: Pirellone
Fontana Arte Pirellone Vloerlamp De gebruikte Pirellone van Fontana Arte is een prachtige design vloerlamp geïnspireerd op de Pirelli toren (de beroemdste wolkenkrabber in Milaan) in Italië. De lamp is een fraaie en opvallende aanvulling in elk interieur.  De Fontana Arte Pire..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Minerva
Glamox Minerva Plafond inbouwbakken 60x60cm Hoogwaardige indirecte (PL) verlichting 2 x 40W of 2 x 55W voor uw plafond van Gamox. Door direct en indirect licht te combineren, draagt Minerva bij aan het creëren van een ergonomisch correcte en energiezuinige omgeving in kantoren, scholen e..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 26

Brand: Larelco Model: plighter
Larelco Uplighter Larelco is een Italiaans Design merk wat zijn strepen wel verdiend heeft. Met veel stijlvolle designs uit de jaren 70/80 heeft Larelco mooie oplossingen geleverd voor op het kantoor,  in de showroom of thuis. Gebruikte Larelco Uplighter. Deze staande lamp heeft e..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 4

Brand: Luxo Model: Mirage
Luxo Mirage Bureaulamp  Luxo Mirage - ergonomische bureaulamp met een uitstekende lichtverdeling  Zoals met alle Luxo veren voor een  evenwichtige verlichting van de werkplek. Vision is eenvoudig aan te passen en de lamp zal altijd parallel aan het werkvlak blijven. Mee..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 3

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.