Menu
Je winkelwagen

Hanglamp

Brand: Belux Model: Cloud Hanglamp
Belux Cloud Hanglamp De Cloud Hanglamp (dimbaar) is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een wolk. Doordat gebruik is gemaakt van speciaal duurzaam hightech-materiaal kunt u de vorm van de la..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 9

Brand: Belux Model: Cloud UpDown Hanglamp
Belux UpDown Hanglamp Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Buzzishade hanglamp Buzzishade hanglamp
Uitverkocht
Model: Hanglamp
..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Uitverkocht

Brand: Belux Model: Sphere Lamp
Eden Design Sphere Hanglamp Uit eigen noodzaak ging Bart Lens op zoek naar een grote lamp die een omsloten lichtsfeer moest creëren boven de vergadertafel in zijn kantoor. Na een lange zoektocht, zonder resultaat, heeft hij uiteindelijk besloten om zelf een megalamp te ontwerpen met de ‘sfeer’..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 11

Brand: Fagerhult Model: OpenBox
Gebruikte Fagerhult Open Box lamp in de kleur wit/grijs. De Open Box lamp van Fagerhult is een combinatie van indirect en direct licht met een kleine twist. In plaats van dat het licht word opgesloten in een box. Wordt het licht juist tentoongesteld door een open ruimte rondom de lampen..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 3

Model: Glo-Ball S1
Flos Glo-Ball Hanglamp De gebruikte Flos Glo-Ball is een moderne hanglamp geschikt voor veel verschillende ruimtes.  De Glo-Ball staat bekend om zijn eenvoudige maar buitengewoon mooie bolvormige vormgeving. De hanglamp geeft een warm, sfeervol en diffuus licht.  Maten: S1: 33x27..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Flos Glo-Ball S2 Hanglamp Flos Glo-Ball S2 Hanglamp
Uitverkocht
Brand: Flos Rosy Angelis Model: Glo-Ball S2
Flos Glo-Ball Hanglamp De gebruikte Flos Glo-Ball is een moderne hanglamp geschikt voor veel verschillende ruimtes.  De Glo-Ball staat bekend om zijn eenvoudige maar buitengewoon mooie bolvormige vormgeving. De hanglamp geeft een warm, sfeervol en diffuus licht.  Maat: S2: 4..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Brand: Flos Rosy Angelis Model: Mira S Lamp
Flos Mira S Hanglamp De gebruikte Flos Glo-Ball is een moderne hanglamp geschikt voor veel verschillende ruimtes.  De Mira S staat bekend om zijn eenvoudige maar industriële  uitstraling. De hanglamp geeft een stijlvol, sfeervol en diffuus licht.  1962 is het geboortejaa..
€ 598,95
Ex BTW € 495,00
Voorraad: 10

Kartell Bloom Cw2 Plafondlamp
Uitverkocht
Brand: Kartell Model: Bloom Cw2 Ceilinglamp
Kartell Bloom Cw2 Plafondlamp Bloom CW2 Wand- en Plafondlamp van Kartell is een bijzonder fraaie lamp. Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Bloom-lampen, die gekenmerkt wordt door een originele structuur bedekt met schitterende bloemen, puur en waardev..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Uitverkocht

Brand: Kartell Model: Easy Hanglamp
Kartell Easy Hanglamp De Kartell Easy hanglamp van Ferruccio Laviani voor Kartell is een leuke eye-catcher voor in ieder interieur. Op zichzelf of met beide zussen, deze lamp verbaast en ontroert door te spelen met kleur en licht, dat eindeloos weerkaatst wordt in het door..
€ 48,40
Ex BTW € 40,00
Voorraad: 3

Brand: Kartell Model: FL/Y Hanglamp
Kartell FL/Y Hanglamp De FL/Y Lamp is een ontwerp van Ferruccio Laviani voor het Italiaanse merk Kartell. Deze lamp heeft een eenvoudig, weldoordacht design en is gemaakt van doorzichtig methacrylaat. De kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak be..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Luceplan Model: Constanza Red
Luceplan Constanza Hanglamp Rood De Costanza lampen van Luceplan zijn al jarenlang een gewilde serie verlichting. De lampen zijn er als vloerlamp, hanglamp, tafellamp en wandlamp. Allemaal met de herkenbare Constanza lampenkap. Heb je een van deze lampen in huis, dan raak je daar niet snel op uit..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.