Menu
Je winkelwagen

Sta tafel

Brand: Crassevig Model: Crassevig 116X80 Statafel
Crassevig 116x80 Kantine Statafel Als u op zoek bent naar stijlvolle kwaliteitsmeubels, is deze vintage topper wellicht de juiste keuze voor u. Crassevig is een Italiaans design merk wat zich altijd heeft toegespitst op simpel maar super stijlvol design. Door natuurlijke producten te gebrui..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 7

Brand: Mitab Model: Unit
Mitab Unit Sta Tafel Showroommodel  Een handige statafel met een metalen kruis en een krasvaste structuur. Frame is van chroom.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikssporen zitten en daarom adviseren wij u te..
€ 332,75
Ex BTW € 275,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Luxe Sta tafel Rond
Ronde Luxe Sta Tafels Deze mooie zwarte sta tafels zijn een echte eye-catcher. Met het ronde blad en zijn metalen frame heeft deze sta tafel een stoere look die zowel op kantoor als thuis een gezellige hoek creëert. De poten zijn mooi afgewerkt hout net zoals het blad.    ..
€ 235,95
Ex BTW € 195,00
Voorraad: 6

Brand: Overig Model: Sta tafel
Sta tafel Zwart  Gebruikte sta tafel met een zwart rond blad en granieten voet. De afmeting van het blad is 80 cm en een hoogte van 116 cm hoog. De kolom is gemaakt van RVS. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikssporen zit..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 9

Brand: Steelcase Model: Enea Design
Steelcase Enea Design Bijzettafel Gebruikte Steelcase Enea design bijzettafel met wit blad. Te gebruiken als luxe kantinetafel, maar ook voor in uw restaurant of bij u thuis.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikssporen z..
€ 544,50
Ex BTW € 450,00
Voorraad: 1

Brand: Steelcase Model: Enea Design
Steelcase Enea Design Sta Tafel  Gebruikte Steelcase Enea design statafel met wit blad. Te gebruiken als luxe kantinetafel, conferentietafel, voor tijdens een borrel maar ook voor in uw restaurant of bij u thuis. Door het strakke witte blad in combinatie met een robuuste zwarte poot geeft de..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: 4400
Vervoort 4400 Sta Tafel De Vervoort 4400 Statafel is een strakke noch praktische tafel die in veel settings zijn functie kent. Door de lichte uitstaling en toch zijn robuuste constructie is deze tafel super voor zowel congressen als voor een lekker hoekje thuis. Deze uitvoering heeft een mooi..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.