Menu
Je winkelwagen

Akoestische werkplekken

Zilenzio Arc showroommodel antraciet Zilenzio Arc showroommodel antraciet
Nieuw binnen
Brand: proof Model: Zilenzio Arc
Zilenzio Arc showroommodel Productinformatie Arc is een geluidsabsorberend dak waarmee je een kleinere akoestische ruimte kan creeeren in een grote ruimte. Arc kan vrijstaand of tegen een muur worden geplaatst om gemakkelijk af te schermen en een rustige sfeer te creeeren.  Zilenzio Pro ..
€ 2.420,00
Ex BTW € 2.000,00
Voorraad: 1

JDD Polly Akoestische Zithoek JDD Polly Akoestische Zithoek
Uitverkocht
Brand: JJD Furniture Model: Polly Acoestic Seat
JDD Polly Akoestische Zithoek De Polly maakt privéconcentratieruimtes voor één persoon en mogelijk uitstekende samenwerkingsruimtes voor maximaal 6 personen. Met premium tafelbladopties, tv-beugel en niet-standaard staalwerkkleuren om uit te kiezen. JJD furniture is een allround design me..
€ 3.623,95
Ex BTW € 2.995,00
Uitverkocht

Brand: LabBasics Model: LabBasics Fauteuil B
LabBasics Fauteuil By Labordus Deze akoestische fauteuil van Labbasics is naar een ontwerp van Labordus Agenturen. LabordusAgenturen is agent van de design brands De Padova, JoV, Karakter Copenhagen, Cappellini, ADL Design en MA/U Studio en richt zich op het topsegment van de retail- en projec..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 4

Brand: proof Model: Akoestisch Telefoonhokje Antraciet
Akoestisch Telefoonhokje Antraciet Productinformatie In deze akoestische telefooncel kunt u in alle rust telefoneren. De wanden zijn gevuld met hoogwaardig akoestisch materiaal en zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt. Voorzien van een handig werkblad inclusief verlichting en 2 stopcon..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Akoestische belstoel
Akoestische Belstoel Akoestische belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt.  De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, creëert u verschillende stilte werkplekken. Met losse ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Mitab Mute Akoestische bank Mitab Mute Akoestische bank
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Mute Akoestische Bank
Mitab Mute Akoestische Bank Mitab is als het aankomt op scandinavisch-kwaliteits design toch wel echt marktleider. Door gebruik te maken van circulaire materialen en intressante designs weten ze elk seizoen weer te verbazen met vernieuwende ontwerpen. Deze akoestische bank helpt u en u..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Uitverkocht

Buzzishade BuzzihHive Buzzishade BuzzihHive
Uitverkocht
Brand: Buzzispace Model: BuzziHive
Buzzshade Buzzispace Met de BuzziSpace van BuzziHive maak je in elke ruimte een fijne en rustige werksfeer. Het ontwerp van de BuzziHive is geïnspireerd door een trein coupé en geeft dus een oase van stilte in elke ruimte. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor een privé werkplek zonder het co..
€ 3.569,50
Ex BTW € 2.950,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 15

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.