Menu
Je winkelwagen

Akoestische kast

Ahrend Akoestische Schuifdeurkast Ahrend Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Schuifdeurkast
Ahrend Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Ahrend Akoestische schuifdeurkast. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie en een slot. De kast heeft twee legborden. Geschikt voor op kantoor, de thuiswerkplek, schoollokaal..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Uitverkocht

Brand: Kembo Model: Akoestische Kembo/Voortman Kast
Akoestische Kembo/Voortman schuifdeurkast  Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De h..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 2

Brand: Kembo Model: Akoestische Voortman Kast Bordeaux
Akoestische Voortman schuifdeurkast Bordeaux/Champagne Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.&nbs..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Drentea Akoestische Schuifdeurkast Drentea Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Drentea Model: Schuifdeurkast
Drentea Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Drentea Akoestische schuifdeurkast. De schuifdeuren zijn voorzien van een gatenpatroon met daarachter een geluiddempende stof. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie e..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Overig Akoestische Kast
Overig Akoestische schuifdeurkast  Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbar..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.