Menu
Je winkelwagen

Akoestische kast

Brand: Ahrend Model: Schuifdeurkast
Ahrend Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Ahrend Akoestische schuifdeurkast. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie en een slot. De kast heeft twee legborden. Geschikt voor op kantoor, de thuiswerkplek, schoollokaal..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Lensvelt Model: PDC
Akoestische Schuifdeur kast Lensvelt Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare k..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Drentea Akoestische Schuifdeurkast Drentea Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Drentea Model: Schuifdeurkast
Drentea Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Drentea Akoestische schuifdeurkast. De schuifdeuren zijn voorzien van een gatenpatroon met daarachter een geluiddempende stof. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie e..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.