Menu
Je winkelwagen

Kapstok

Aestic Inklapbare Kapstok Aestic Inklapbare Kapstok
Uitverkocht
Brand: Aestic Model: Professional
Aestic Inklapbare Kapstok De gebruikte Aestic kapstok is verrijdbaar dmv zwenkwielen en inklapbaar. De kapstok heeft 40 haken boven en 40 haken onder inclusief hoedenrek. Het frame is van RVS  en de haken van zwart kunststof. Perfect te gebruiken op scholen, gemeentehuizen, congreszalen, fes..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Alu clack
Brune Alu Clac Inklapbare Kapstok Lichtgewicht design kapstok gemaakt van aluminium zodat kapstok makkelijk meegenomen kan worden naar beurzen, worden herplaatst enz. Door druk op de knop klappen zowel de poten als het hanggedeelte uit. Na gebruik kunt u de kapstok weer inklappen tot een compacte..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 9

Brand: Caimi Model: Elk
Caimi Brevetti Elk Kapstok De Elk is een stijlvolle kapstok van het Italiaanse merk Caimi Brevetti. Met een staalstructuur geeft deze kapstok een strakke en moderne uitstraling. Het ontwerp is gebaseerd op het gewei van de edelhert. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikt..
€ 96,80
Ex BTW € 80,00
Voorraad: 79

Caimi HookUp Kapstok
Uitverkocht
Brand: Caimi Model: HookUp Caimi
Caimi HookUp Kapstok  De Hookup is een stijlvolle kapstok van het Italiaanse merk Caimi Brevetti. Met een staalstructuur geeft deze kapstok een strakke en moderne uitstraling. Het ontwerp is zo efficient mogelijk, met veel hangplekken maar een smalle poot. Meer informatie Ocazu ..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Alba
D-Tec Alba kapstok De Alba kapstok van D-Tec is een stijlvolle en ook nog eens praktische toevoeging aan het interieur. Het design van deze kapstok is modern, wat perfect aansluit bij de interieur trends van dit moment. De kapstok dient aan de muur bevestigd te worden.  Inclusief kledingh..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Brand: Kartell Model: Segmenti Kapstok Kartell
Kartell Segmenti Kapstok De Kartell Segmenti Kapstok is ontworpen door de Italiaanse designer en architect Michele De Lucchi. De Lucchi was gerespecteerd lid van het Italiaanse designcollectief Gruppo Cavart en hij was één van de grondleggers van de Memphisgroep die de designer-scene..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 5

Brand: Lande Model: Lande Schijndel Kapstok
Lande Schijndel Kapstok Stijlvolle design staande kapstok van Lande. Witte metalen paal met bovenaan 4 zwarte elementen om kledingstukken aan te hangen. Onderaan een zware metalen ronde zwarte voet. Bovenaan rechts opschrift 'Lande' (foto 6). Opschrift op de 4 zwarte elementen: '1985 Lande De..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Blossom W35
Mitab Blossom W35 Kapstok  Mitab is een van de grote markleiders als het op kwalitatief sdcandinavisch design met oog voor detail en constructie kwaliteit. De Mitab Blossom is een zeer stijlvolle lijn met kapstokken.  Door de natuurlijke elementen in de Designs van Mitab krijg je een ..
€ 261,36
Ex BTW € 216,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Blossom W90
Mitab Blossom W90 Kapstok  Mitab is een van de grote markleiders als het op kwalitatief sdcandinavisch design met oog voor detail en constructie kwaliteit. De Mitab Blossom is een zeer stijlvolle lijn met kapstokken.  Door de natuurlijke elementen in de Designs van Mitab krijg je..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Jack
Mitab Jack Kapstok De Mitab Jack is een mooie kapstok met materialen die een rustige sfeer creeëren. Door de Scandinavische design details weten ze bij Mitab zelfs van een simpele kapstok nog een eye-catcher te maken. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebrui..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 1

Brand: Unilux Model: Unilux Accueil Kapstok
Unilux  Accueil Kapstok  De Unilux Accueil kapstok is perfect voor kantoren en gemeenschappelijke ruimtes. De zwarte kapstok is gemaakt van een metalen buis met 8 afgeronde haken met antisliplaag. Dankzij de draaibare kop zijn alle opgehangen kledingstukken altijd eenvoudig b..
€ 78,65
Ex BTW € 65,00
Voorraad: 1

Brand: Van Esch Model: Chase G Kapstok Van Esch
Van Esch Chase G Kapstok Gebruikte Van Esch Chase G kapstok. Een kapstok verdwijnt meestal uit het oog als er jassen aan hangen. In de ontwerpen van Michiel van der Kley is dat niet het geval omdat de haakjes bevestigd zijn aan de binnenkant. Dat leidt tot een opvallend uiterlijk. Door de t..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.