Menu
Je winkelwagen

Hoogte instelbare bureaus

Brand: Overig Model: Slingerverstelbare Duo Werkplek Bench showroommodel
   Slingerverstelbare Duo Werkplek Werkplek slingerverstelbaar in zeer goede staat. De werkplek bestaat uit twee bladen gemonteerd op één onderstel, waarbij de bladen individueel in handmatig in hoogte verstelbaar zijn middels een slinger. De werkplekken zijn gescheiden door een akoe..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Amerland Model: Contrast
Amerland Contrast Zit-Sta Bureau  Amerland Contrast bureau is een ruim bureau met een werkblad in cockpit model. Doordat in het midden zich een boog bevindt, heb je voldoende zitruimte. De poten zijn zwart en met een slinger waarmee de hoogte van het bureau verstelbaar is.  Naast de ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 3

Brand: Aspa Model: Aspa Facility Slinger 160*90
Aspa Slinger-Verstelbaar Bureau 160*90 Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Aspa toch wel een klassieker.  Dit Spaanse met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingen zit met Aspa altijd goed.  Deze Aspa S is kenbaar..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: zit-sta bureau
Bureau Slinger verstelbaar  Modern slinger verstelbaar bureau. Perfect voor studeren en werken thuis of op kantoor! Het bureau is handmatig verstelbaar middels een slinger in de hoogte van 63-92 cm.  Voorzien van een gat in het bureau voor snoeren. Het bureau heeft een metalen fra..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar
Uitverkocht
Brand: Drentea Model: Squadra
Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar De Drentea Squadra is een vergadertafel die ook gebruikt kan worden als bureau. Leent zich zowel voor werkruimten als vergaderruimten. Standaard is Squadra uitgevoerd met een 4-poots onderstel waarbij de gebolde buisvorm een kara..
€ 544,50
Ex BTW € 450,00
Uitverkocht

Gispen Work Instelbaar Bureau Gispen Work Instelbaar Bureau
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Work Hoogte-instelbaar Bureau
Gispen Work Instelbaar Bureau   PRODUCTOMSCHRIJVING: Als het gaat over tijdloos maar zeer hoog in kwaliteit en aanzien dan praten we over Gispen. Dit klassiek Nederlandse interieurmerk heeft in de afgelopen 100 jaar zijn strepen verdiend.  Door duurzaamheid en design blijven..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Uitverkocht

Brand: Kembo Model: Mi  Bench 4pers Sling 160*300
Kembo Mi  Bench 4pers Slinger Kembo is al bijna zestig jaar producent van complete meubelprogramma’s voor de zakelijke markt, de zorgsector en in toenemende mate ook de woonomgeving. Door gebruik te maken van mooier materialen en gebruik van nieuwe technieken maakt Kembo een echte voorlop..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Linak Maatwerk
Maatwerk Linak Zit-Sta Bureau  Gebruikte prachtige zit-sta maatwerk bureau's zijn electronisch verstelbaar en bieden je alle ruimte om afwisselend en geordend te werk te gaan. Met een hoogglans wit blad, Cpu-houder, ingebouwde stroom toevoer en ethernet ports maakt dit bureau je kantoo..
€ 1.512,50
Ex BTW € 1.250,00
Voorraad: 1

Brand: Palmberg Model: Caldo Zit Sta Bureau Electrisch
Palmberg Caldo C Electrisch Zitsta Bureau Gebruikte Palmberg Caldo C bureau met wit aluminium onderstel en HPL volkern blad. De afmetingen van het bureau zijn 200 x 90 cm Bij een moderne werkplek behoort, naast de perfecte aansluiting aan de werkzaamheden, ook de ergonomie als belangrijk crite..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 1

Palmberg Palmega In Hoogte Instelbaar Bureau 180*90 Palmberg Palmega In Hoogte Instelbaar Bureau 180*90
Uitverkocht
Brand: Palmberg Model: Palmega
Palmberg Palmega In Hoogte Instelbaar Bureau 180*90 Prachtig gebruikte Palmberg Palmega hoogte instelbaar bureau met zwart/chroom onderstel en grijs melamine blad.  Het bureau is handmatig hoogte instelbaar, perfect voor de thuiswerkplek! Bij een moderne werkplek behoort, naast de pe..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Uitverkocht

Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90 Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90
Hot Uitverkocht
Brand: Palmberg Model: Palmega
Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90 Prachtig gebruikte Palmberg Palmega slingerverstelbaar  bureau met zwart/chroom onderstel en grijs melamine blad.  Het bureau is hoogte instelbaar d.m.v. slinger, perfect voor de thuiswerkplek! Bij een moderne werkplek behoort, naast ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Brand: Palmberg Model: Systo Tec
Palmberg Systo Tec Duo Werkplek Prachtig gebruikte Palmberg Systo Tec Duo werkplek met een licht eiken blad en een wit onderstel met vierkante poten. Om te zorgen dat je ontspannen kunt werken, is het mogelijk om de bureauhoogte door middel van uitschuifbare steldoppen te verstellen van 68 t..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.