Menu
Je winkelwagen

Scheidingswand

Brand: Ahrend Model: Scheidingswand
Ahrend Scheidingswand Een scheidingswand maak je snel en eenvoudig met deze Ahrend scheidingswanden. De Ahrend Scheidingswanden zijn te koppelen waardoor je ze zo groot kan maken als je zelf wil. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je bijvoorbeeld de studeerkamer van de woonkamer sc..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 31

Brand: proof Model: Akoestisch Telefoonhokje Antraciet
Akoestisch Telefoonhokje Antraciet Productinformatie In deze akoestische telefooncel kunt u in alle rust telefoneren. De wanden zijn gevuld met hoogwaardig akoestisch materiaal en zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt. Voorzien van een handig werkblad inclusief verlichting en 2 stopcon..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Akoestische Wandpanelen
Akoestische Wandpanelen Gekleurd  Deze akoestische wandpanelen combineren hoge akoestische waarden met een stevig paneel. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare kleuren weten..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 24

Model: Sticks
Extremis Sticks Deze paravent is ideaal om voor privacy te zorgen in je tuin of op je balkon zonder in te boeten aan het gevoel van vrijheid, eigen aan open ruimtes. Aangezien het patroon van de stokken niet parallel loopt met de sokkelranden, kan je verschillende sokkels gebruiken om zo het eff..
€ 240,79
Ex BTW € 199,00
Voorraad: 1

Brand: gotesson Model: ScreenIt A30 Akoestisch Scherm 180x66
ScreenIt A30 slide scheidingswand   Gebruikte Screen It A30 slide bureau  akoestische scheidingswand. De divider kan zonder gebruik van montage apparatuur op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. Door de scan..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Quiet Riot
Mitab Quiet Riot Akoestische Scheidingswand De akoestische wanden zijn showroom modellen, dus zijn nog in perfecte staat!  Er is tegenwoordig meer vraag naar privacy en rust op de werkvloer. Deze gebruikte Mitab Quiet akoestische wandpanelen van Mitab  zorgen voor een rustige we..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 4

Brand: Vitra Model: Joyn
Vitra Joyn akoestische divider  Gebruikte Vitra Joyn akoestische divider in oranje uitvoering. De divider kan zonder gebruik van schroeven op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. De divider maakt onderdeel uit van de Vitra J..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 16

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.