Menu
Je winkelwagen

Monitorarmen

Brand: Ionic Model: Ionic Zoom102.2 Dual Monitor Arm
Ionic Zoom 102.2 Dual Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak ..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 3

Brand: Ionic Model: Ionic Zoom102 Monitor Arm Single
Ionic Zoom 102 Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het eer..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 2

Brand: Ionic Model: CBS wishbone Monitor Arm Single
CBS wishbone Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het eerst..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 100

Brand: Humanscale Model: HumanScale M2 Monitor Arm Gasveer Single
HumanScale M2 Monitor Arm Gasveer Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het ee..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 5

SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Spacearm Dual Monitor Arm Gasveer
SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het ee..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Wishbone Plus  CBS  Monitor Arm 
Wishbone Plus  CBS  Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor a..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 6

Brand: Overig Model: Spring Duo bracket  Monitor Arm
Kondator Spring Duo bracket  Monitor Arm Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 8

Brand: Overig Model: Butterfly Monitor Arm Single
Butterfly Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het eerste w..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 8

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.