Menu
Je winkelwagen

Bureaus

GEBRUIKTE BUREAUS EN SHOWROOMMODELLEN OCAZU.NL

 

De voordelen van zit-sta werkplekken zitten in de afwisselende werkhouding. Het is bijvoorbeeld goed om circa 25% van uw werktijd te staan in verband met een betere doorbloeding van uw lichaam.

Het verminderd bovendien de kans op blessures in de schouders, RSI, hoofd-, nek- en rugpijn.

 

Onze gebruikte bureaus van hoge kwaliteit dragen bij aan een productieve werkomgeving en zorgen voor frisse en moderne uitstraling voor uw kantoor.

 

Wij bieden gebruikte bureaus aan in vele verschillende soorten, afmetingen, kleuren, materialen, gebruiksmogelijkheden en van verschillende merken. Omdat wij soms hele kantoren opkopen hebben wij regelmatig partijen gebruikte kantoormeubelen waarbij bureaus, tafels, vergadertafels, kasten enz. allemaal in dezelfde lijnen te leveren zijn.

Kijk voor andere gebruikte kantoormeubelen bij onze overige categorieën.

Brand: Overig Model: Slingerverstelbare Duo Werkplek Bench showroommodel
   Slingerverstelbare Duo Werkplek Werkplek slingerverstelbaar in zeer goede staat. De werkplek bestaat uit twee bladen gemonteerd op één onderstel, waarbij de bladen individueel in handmatig in hoogte verstelbaar zijn middels een slinger. De werkplekken zijn gescheiden door een akoe..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Brand: Amerland Model: Contrast
Amerland Contrast Zit-Sta Bureau  Amerland Contrast bureau is een ruim bureau met een werkblad in cockpit model. Doordat in het midden zich een boog bevindt, heb je voldoende zitruimte. De poten zijn zwart en met een slinger waarmee de hoogte van het bureau verstelbaar is.  Naast de ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 3

Balma Xeon Directieset Balma Xeon Directieset
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Xeon
Balma Xeon Directieset  Het kenmerk van deze collectie is zijn complementaire karakter. Binnen de Xeon collectie vindt u een breed scala aan bureaus, tafels, kasten en lades. Maar ook accessoires, lampen en banken. De speciale vorm van de bureaus en tafels en de combinatie tussen het gebruik..
€ 2.631,75
Ex BTW € 2.175,00
Uitverkocht

Brand: Balma Model: Xeon X01
Balma Xeon X01 Directie Bureau  Design showroom-model directiebureau Balma Xeon. Balma  biedt een complete range kantoormeubelen van simpele werkplekken tot geavanceerde balie-systemen tot uiterst exclusieve directiemeubelen. Zij gebruiken voor de producten moderne mater..
€ 1.203,95
Ex BTW € 995,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: zit-sta bureau
Bureau Slinger verstelbaar  Modern slinger verstelbaar bureau. Perfect voor studeren en werken thuis of op kantoor! Het bureau is handmatig verstelbaar middels een slinger in de hoogte van 63-92 cm.  Voorzien van een gat in het bureau voor snoeren. Het bureau heeft een metalen fra..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar
Uitverkocht
Brand: Drentea Model: Squadra
Drentea Squadra Vergadertafel Elektrisch in hoogte verstelbaar De Drentea Squadra is een vergadertafel die ook gebruikt kan worden als bureau. Leent zich zowel voor werkruimten als vergaderruimten. Standaard is Squadra uitgevoerd met een 4-poots onderstel waarbij de gebolde buisvorm een kara..
€ 544,50
Ex BTW € 450,00
Uitverkocht

Gispen Work Instelbaar Bureau Gispen Work Instelbaar Bureau
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Work Hoogte-instelbaar Bureau
Gispen Work Instelbaar Bureau   PRODUCTOMSCHRIJVING: Als het gaat over tijdloos maar zeer hoog in kwaliteit en aanzien dan praten we over Gispen. Dit klassiek Nederlandse interieurmerk heeft in de afgelopen 100 jaar zijn strepen verdiend.  Door duurzaamheid en design blijven..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Uitverkocht

Brand: Holmris Model: Mini Milk Desk
Holmris Mini Milk Bureau Holmris staat bekend om zijn trendsettende ontwerpen, door gebruik te maken van hoogwaardige materialen in combinatie met intrigerende vormen. De Holmris Milk mini is gebaseerd op zijn grotere zus de 'Milk'. Dit ontwerp combineert de beste delen van zijn grotere zu..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 1

Brand: Kembo Model: Mi  Bench 4pers Sling 160*300
Kembo Mi  Bench 4pers Slinger Kembo is al bijna zestig jaar producent van complete meubelprogramma’s voor de zakelijke markt, de zorgsector en in toenemende mate ook de woonomgeving. Door gebruik te maken van mooier materialen en gebruik van nieuwe technieken maakt Kembo een echte voorlop..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 1

Brand: Kembo Model: Mi Bureau 160*80
Kembo Mi  Bureau 160*80 Kembo is al bijna zestig jaar producent van complete meubelprogramma’s voor de zakelijke markt, de zorgsector en in toenemende mate ook de woonomgeving. Door gebruik te maken van mooier materialen en gebruik van nieuwe technieken maakt Kembo een echte voorloper. ..
€ 393,25
Ex BTW € 325,00
Voorraad: 1

Brand: Kusch & Co Model: 9000 Roll N Meet klaptafel
Kusch & Co 9000 Roll N Meet Klaptafel Verijdbaar Kusch + Co kantoormeubelen en zorgmeubilair bestaat al sinds 1939 en is opgericht door Ernst Kusch. Bij de Duitse producent van zorgmeubilair en projectmeubilair staat kwaliteit voorop. Hoge kwaliteit stoelen en tafels voor wacht- en ontvangstr..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 6

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 40
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.