Menu
Je winkelwagen

Akoestische zitelementen

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 18

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Brand: Brakels Model: Acoustistof Belstoel
Brakels acoustistof Belstoel Akoestische belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt. Deze belstoel komt uit een geannuleerde bestelling. De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, cre..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Brand: Buzzispace Model: BuzziHive
Buzzshade Buzzispace Met de BuzziSpace van BuzziHive maak je in elke ruimte een fijne en rustige werksfeer. Het ontwerp van de BuzziHive is geïnspireerd door een trein coupé en geeft dus een oase van stilte in elke ruimte. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor een privé werkplek zonder het co..
€ 3.569,50
Ex BTW € 2.950,00
Voorraad: 1

Brand: Mitab Model: Mute Akoestische Bank
Mitab Mute Akoestische Bank Mitab is als het aankomt op scandinavisch-kwaliteits design toch wel echt marktleider. Door gebruik te maken van circulaire materialen en intressante designs weten ze elk seizoen weer te verbazen met vernieuwende ontwerpen. Deze akoestische bank helpt u en u..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.