Menu
Je winkelwagen

Akoestische zitelementen

Brand: Inno Model: Aura L Akoestisch Zitje
Inno Aura L Akoustisch zitje  De Aura L Chair van  het Finse Inno wordt gekenmerkt door zijn beschutte hoge rugleuning die zelfs in de drukste omgevingen een beschutte nis creëert. De hoge sculpturale vorm van de loungestoel is een opvallend architectonisch element, maar biedt ook pr..
€ 840,95
Ex BTW € 695,00
Voorraad: 1

JDD Polly Akoestische Zithoek JDD Polly Akoestische Zithoek
Uitverkocht
Brand: JJD Furniture Model: Polly Acoestic Seat
JDD Polly Akoestische Zithoek De Polly maakt privéconcentratieruimtes voor één persoon en mogelijk uitstekende samenwerkingsruimtes voor maximaal 6 personen. Met premium tafelbladopties, tv-beugel en niet-standaard staalwerkkleuren om uit te kiezen. JJD furniture is een allround design me..
€ 3.623,95
Ex BTW € 2.995,00
Uitverkocht

Brand: LabBasics Model: LabBasics Fauteuil B
LabBasics Fauteuil By Labordus Deze akoestische fauteuil van Labbasics is naar een ontwerp van Labordus Agenturen. LabordusAgenturen is agent van de design brands De Padova, JoV, Karakter Copenhagen, Cappellini, ADL Design en MA/U Studio en richt zich op het topsegment van de retail- en projec..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 4

Brand: Brakels Model: Acoustistof Belstoel
Brakels acoustistof Belstoel Akoestische Oorstoel of belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt.  De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, creëert u verschillende stilte werkpl..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Mitab Mute Akoestische bank Mitab Mute Akoestische bank
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Mute Akoestische Bank
Mitab Mute Akoestische Bank Mitab is als het aankomt op scandinavisch-kwaliteits design toch wel echt marktleider. Door gebruik te maken van circulaire materialen en intressante designs weten ze elk seizoen weer te verbazen met vernieuwende ontwerpen. Deze akoestische bank helpt u en u..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Uitverkocht

Brand: Buzzispace Model: BuzziHive
Buzzshade Buzzispace Met de BuzziSpace van BuzziHive maak je in elke ruimte een fijne en rustige werksfeer. Het ontwerp van de BuzziHive is geïnspireerd door een trein coupé en geeft dus een oase van stilte in elke ruimte. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor een privé werkplek zonder het co..
€ 3.569,50
Ex BTW € 2.950,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 15

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.