Menu
Je winkelwagen

Vloerlamp

Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp
Nieuw binnen
Brand: Larelco Model: Ansorg Quadra BSI Uplighter
Ansorg Quadra BSI Uplighter Lamp Ansorg Quadra BSI lamp gebruikt Robuuste Ansorg uplighter. 2x 25 PL lamp voor verlichting naar onderen en 150W halogeen lamp voor verlichting naar boven. Nieuwprijs was circa € 1.500,00. Kleur is aluminium met rood accent in de kap. Voor ideale indirecte verlich..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Zumtobel Light Fields uplighter Zumtobel Light Fields uplighter
Nieuw binnen
Brand: Larelco Model: Light Fields uplighter
Zumtobel Light Fields uplighter Gebruikte Zumtobel Lightfields Uplighter staande vloerlamp.  Het licht van de Light Fields laat zich volledig, volgens behoeften en smaak, individueel regelen. Door de geïntegreerde SenseControl-lichtmanagement kan dit alles worden mogelijk gemaakt. Zijn da..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 10

Brand: BD Barcelona Model: Love Lamp
Bd Barcelona love Lamp by Ross Lovegrove Deze bijzondere lamp is ontworpen door Ross Lovegrove voor BD Barcelona design een radicale innovatie was, is dit tweede stuk in de collectie een hybride tussen een stoel en een lamp en opent het een nieuw terrein in het concept van inrichting van tra..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Pirellone
Fontana Arte Pirellone Vloerlamp De gebruikte Pirellone van Fontana Arte is een prachtige design vloerlamp geïnspireerd op de Pirelli toren (de beroemdste wolkenkrabber in Milaan) in Italië. De lamp is een fraaie en opvallende aanvulling in elk interieur.  De Fontana Arte Pire..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Tuinlamp
RVS Tuinlamp paal Strakke buitenlamp op een paal in RVS. Door het gebruik van roestvrij staal, is het een ideale buitenlamp. Zeer neutraal en makkelijk toepasbaar in vele tuinstijlen. Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikss..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 8

Flos Rosy Angelis Vloerlamp Flos Rosy Angelis Vloerlamp
Uitverkocht
Brand: Flos Rosy Angelis Model: Rosy Angelis Vloerlamp
Flos Rosy Angelis Vloerlamp   Gebruikte Flos Rosy Angelis is een dimbare staande lamp . Deze lamp heeft furore gemaakt in de designwereld dankzij zijn ontwerper: Philip Starck. Herkenbaar is het minimalistische maar toch enorm strakke design.  Dankzij zijn lichte voorkomen ..
€ 96,80
Ex BTW € 80,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Milano Uplighter
Zeus Milano Vloerlamp   De Zeus Milano is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Milano heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een stijlvolle look. Zeus staat bekend om hun gebruik van kwaliteits materialen, iets wat je ook terug ziet in deze eye-c..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Brand: Moooi Model: Love tafellamp
Moooi Love Tafellamp Moooi inspireert en verleidt de wereld sinds 2001 met vernieuwende ontwerpen. Oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers besloten het bestaande merk Wanders Wonders te veranderen in Moooi.  Dit ontwerp is uitgekozen door Marcel Wanders. De redenen ..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 4

Brand: Larelco Model: plighter
Larelco Uplighter Larelco is een Italiaans Design merk wat zijn strepen wel verdiend heeft. Met veel stijlvolle designs uit de jaren 70/80 heeft Larelco mooie oplossingen geleverd voor op het kantoor,  in de showroom of thuis. Gebruikte Larelco Uplighter. Deze staande lamp heeft e..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 4

Brand: Belux Model: Bia Vloerlamp
Classicon Bia Vloerlamp  ClassiCon Design werd in 1990 opgericht door Stefan Fischer von Poturzyn. Deze had op dat moment de exclusieve Classic Design-licenties ontwerpen van Otto Blümel, Eckart Muthesius, Walter Gropius en Bruno Paul. ClassiCon Design verkreeg de exclusieve licentieovereenk..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 5

Brand: Overig Model: Black Oak Uplighter
Black Oak Uplighter De Black Oak Uplighter is een stijlvolle designlamp met natuurlijke details.  Deze Uplighter lamp is een echte Eye-catcher als het op verlichting aankomt.  Kleur is aluminium met zwart eiken accent in poot. Voor ideale indirecte verlichting van uw (thuis) w..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Brand: Belux Model: Stele Uplighter
Belux Stele Uplighter Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge kwali..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.