Menu
Je winkelwagen

Accessoires

OCAZU.NL GEBRUIKTE ACCESSOIRES EN PARTIJEN SCHERP GEPRIJSDE NIEUWE ACCESSOIRES VOOR UW KANTOOR EN THUISWERKPLEK


Ocazu.nl  heeft een grote selectie gebruikte accessoires zoals: gebruikte monitorarmen, kapstokken, prullenbakken, akoestische scheidingswanden, voetenbankjes, voetensteunen, CPU houders, vloermatten enz.

Van merken zoals: Actiu, Ahrend, Cascando, Giroflex, Kartell, Magis, Manade, Rexite, Van Esch, Vepa Bins en Vitra.

 

Zit uw accessoire er niet bij? Wij leveren ook nieuw kantoormeubilair en accessoires. Kijk eens op Projectmeubilair of bestel direct op Designstore.

Brand: Overig Model: Spring Duo bracket  Monitor Arm
Kondator Spring Duo bracket  Monitor Arm Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 8

Brand: Aestic Model: Professional
Aestic Inklapbare Kapstok De gebruikte Aestic kapstok is verrijdbaar dmv zwenkwielen en inklapbaar. De kapstok heeft 40 haken boven en 40 haken onder inclusief hoedenrek. Het frame is van RVS  en de haken van zwart kunststof. Perfect te gebruiken op scholen, gemeentehuizen, congreszalen, fes..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 1

AH Meyer Netbox Focus 2 AH Meyer Netbox Focus 2
Uitverkocht
Brand: AH Meyer Model: Ah Meyer Netbox focus 2 SpaceGrey
AH Meyer Netbox Focus 2 AH Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah Meyer's electra oplossingen. Van Ethernetkabel tot hHDMI of simpel je telefoon opladen met een USB Dock. De producten van Ah M..
€ 33,28
Ex BTW € 27,50
Uitverkocht

AH Meyer Netbox Focus 2 AH Meyer Netbox Focus 2
Uitverkocht
Brand: AH Meyer Model: Ah Meyer Netbox focus 2
AH Meyer Netbox Focus 2 AH Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah Meyer's electra oplossingen. Van Ethernetkabel tot hHDMI of simpel je telefoon opladen met een USB Dock. De producten van Ah M..
€ 30,25
Ex BTW € 25,00
Uitverkocht

Brand: AH Meyer Model: AH Meyer Netbox Focus 2x 230V+USB
Ah Meyer Netbox Focus 2x 230V+USB Ah Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah Meyer's electra oplossingen. Van Ethernetkabel tot hHDMI of simpel je telefoon opladen met een USB Dock. De producte..
€ 36,30
Ex BTW € 30,00
Voorraad: 6

Brand: AH Meyer Model: Ah Meyer Stekkerdoos 4X
AH Meyer Stekkerdoos 4 X AH Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah Meyer's electra oplossingen. Van Ethernetkabel tot hHDMI of simpel je telefoon opladen met een USB Dock. De producten van Ah Meye..
€ 24,20
Ex BTW € 20,00
Voorraad: 29

Brand: Ahrend Model: Scheidingswand
Ahrend Scheidingswand Een scheidingswand maak je snel en eenvoudig met deze Ahrend scheidingswanden. De Ahrend Scheidingswanden zijn te koppelen waardoor je ze zo groot kan maken als je zelf wil. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je bijvoorbeeld de studeerkamer van de woonkamer sc..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 31

Brand: Overig Model: Akoestische Wandpanelen
Akoestische Wandpanelen Gekleurd  Deze akoestische wandpanelen combineren hoge akoestische waarden met een stevig paneel. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare kleuren weten..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 24

Brand: Bachmann Model: 338
Bachmann 339 4x 230V Clamped Bachman is als je het hebt over electra voor professioneel gebruik toch wel marktleider. Met strakke designs en alleen producten van hoogwaardige kwaliteit zit je altijd goed met Bachmann.  De Bachmann 339 is een flexbox voor zowel bureau als ver..
€ 72,60
Ex BTW € 60,00
Voorraad: 10

Brand: Bachmann Model: 902
Bachmann 902 Clamped Bachman is als je het hebt over electra voor professioneel gebruik toch wel marktleider. Met strakke designs en alleen producten van hoogwaardige kwaliteit zit je altijd goed met Bachmann.  De Bachmann 902 is een flexbox voor zowel bureau als vergadertafel en zorg..
€ 66,55
Ex BTW € 55,00
Voorraad: 8

Brand: Bachmann Model: Coni X3
Bachmann Coni 3x 230v Bachman is als je het hebt over electra voor professioneel gebruik toch wel marktleider. Met strakke designs en alleen producten van hoogwaardige kwaliteit zit je altijd goed met Bachmann.  De Bachmann Coni is een inbouw-box voor zowel bureau als vergadertafel en zorg..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 10

Brand: Bachmann Model: Stepbase 4x 230V Wieland
Bachmann 902 Clamped Bachman is als je het hebt over electra voor professineel gebruik toch wel marktleider. Met strakke designs en alleen producten van hoogwaardige kwaliteit zit je altijd goed met Bachmann. De Bachmann Stepbase lijn is ontworpen voor professionals die zonder begrenzinge..
€ 18,15
Ex BTW € 15,00
Voorraad: 20

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 57
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.