Menu
Je winkelwagen

Accessoires

OCAZU.NL GEBRUIKTE ACCESSOIRES EN PARTIJEN SCHERP GEPRIJSDE NIEUWE ACCESSOIRES VOOR UW KANTOOR EN THUISWERKPLEK


Ocazu.nl  heeft een grote selectie gebruikte accessoires zoals: gebruikte monitorarmen, kapstokken, prullenbakken, akoestische scheidingswanden, voetenbankjes, voetensteunen, CPU houders, vloermatten enz.

Van merken zoals: Actiu, Ahrend, Cascando, Giroflex, Kartell, Magis, Manade, Rexite, Van Esch, Vepa Bins en Vitra.

 

Zit uw accessoire er niet bij? Wij leveren ook nieuw kantoormeubilair en accessoires. Kijk eens op Projectmeubilair of bestel direct op Designstore.

Cascando Pole design kapstok wit met hangers gebruikt Cascando Pole design kapstok wit met hangers gebruikt
Nieuw binnen
Brand: Kartell Model: Pole kapstok
Cascando Pole kapstok Pole is een robuuste, stalen kapstok die ruimte biedt aan 8 tot 10 jassen. Inclusief hangers. De kapstok heeft een fris en minimalistisch uiterlijk. Is verkrijgbaar in witte Traffic White poedercoating. De staat is zeer goed! Afmetingen: 170x45x35 cm (hxbxd) De Cas..
€ 272,25
Ex BTW € 225,00
Voorraad: 8

Vitra Ad Hoc Potensets Vitra Ad Hoc Potensets
Nieuw binnen
Brand: Vitra Model: Potenset
Vitra Ad Hoc Potensets De Ad Hoc-lijn  een is een klassieker als je het over Vitra Meubilair voor op het kantoor of thuis hebt. Ontworpen door Antonio Citterio in 1994, maar nog steeds een tijdloos ontwerp. Door zijn strakke design is dit design bureau naast zeer functioneel ook echt een ey..
€ 300,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 30

Brand: Alki Model: Alki Landa Wandplank Geel
Alki Landa Shelve Geel Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden die een essenti..
€ 344,85
Ex BTW € 285,00
Voorraad: 1

Brand: Palmberg Model: Palmberg Disc Acoustische Divider
Palmberg Disc Akoustische Scheidingswand De DISC van PALMBERG is bekroond met de Benelux Office Products Awards 2020. Omgevingsgeluid, gebrek aan concentratie door omgevingsprikkels en last van invallend licht zijn veel gehoorde problemen in een kantoortuin. Een flexibele oplossing hiervoor is DI..
€ 1.155,55
Ex BTW € 955,00
Voorraad: 1

Brand: De Vorm Model: AK1 Akoestic Deskdivider
De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm    Gebruikte De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm scheidingswand. Ervaar het gevoel van privacy zonder jezelf volledig te isoleren. Dat is precies wat de AK 1 werkplekverdeler doet. Het heeft geweldige geluiddempende eigenschappen dankzij de..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 4

Phonix Bricks Phonix Bricks
Uitverkocht
Brand: Phonox Model: Phonix Bricks Acoustic Divider
Phonix Bricks Akoestische Wand   Bricks is een heel eenvoudig systeem om zelf een akoestisch wand te maken. Het systeem bestaat uit blokken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze blokken zijn licht van gewicht en schuift u over de bestemde panelen. Op deze manier kunt u heel snel een..
€ 3.025,00
Ex BTW € 2.500,00
Uitverkocht

Brand: Ionic Model: Ionic Zoom102.2 Dual Monitor Arm
Ionic Zoom 102.2 Dual Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak ..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 3

Brand: Ionic Model: Ionic Zoom102 Monitor Arm Single
Ionic Zoom 102 Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het eer..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 2

Brand: Ionic Model: CBS wishbone Monitor Arm Single
CBS wishbone Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het eerst..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 100

Brand: Humanscale Model: HumanScale M2 Monitor Arm Gasveer Single
HumanScale M2 Monitor Arm Gasveer Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het ee..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 5

SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Spacearm Dual Monitor Arm Gasveer
SpaceArm Dual Monitor Arm Gasveer Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor arm vaak het ee..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Wishbone Plus  CBS  Monitor Arm 
Wishbone Plus  CBS  Monitor Arm  Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Om comfortabel en gezond te werken is de monitor a..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 6

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 60
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.