Menu
Je winkelwagen

Design stoel

Brand: Muuto Model: Fiber Armchair
Muuto Fiber Armchair Designstoel houten frame zitkuip gestoffeerd Muuto Fiber chair is een houten design stoel van Muuto met een zitschaal van gerecyled plastic. In dit geval is de kuip geheel gestoffeerd in grijze stof. Het Scandinavische design zorgt voor een rustige uitstraling bij u thuis of ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 7

Brand: Schaffenburg Model: Schaffenburg Unite Fauteuil
Schaffenburg Unite Fauteuil Modulair Showroom Model Schaffenburg is een Nederlandse meubel producent die modulaire oplossingen op maat produceert voor  de bedrijfstuin, kantoor, showroom, meetingroom of gewoon lekker thuis. Dit showroom model van de  Schaffenburg Unite fauteuil ..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Brand: Vitra Model: Vitra DSS-N Stoel
Vitra Eames Plastic Side Chair DSS-N Stoel De gebruikte Vitra DSS-N stoel is een echte klassieker met een tijdloos ontwerp. Deze nieuwe ‘Plastic’ varianten worden sinds de jaren ’90 geproduceerd. De Plastic Chairs zijn in tegenstelling tot de traditionele Fiberglass stoelen ve..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 30

Brand: Bulo Model: Pub en Club
Bulo Pub & Club Bureaustoel refurbished Rib Nieuwe stoffering De totaal gerefurbished Bulo Pub & Club is een opvallende en unieke bureaustoel. Met zijn in nieuwe stoffering gehulde zachte kussens en brede armleuningen overstijgt de Pub & Club het functionele aspect van de vergade..
€ 840,95
Ex BTW € 695,00
Voorraad: 1

Brand: Bulo Model: Pub en Club
Bulo Pub & Club Bureaustoel  Refurbished  Rib Nieuwe stoffering De totaal gerefurbished Bulo Pub & Club is een opvallende en unieke bureaustoel. Met zijn in nieuwe stoffering gehulde zachte kussens en brede armleuningen overstijgt de Pub & Club het functionele aspect va..
€ 840,95
Ex BTW € 695,00
Voorraad: 5

Brand: Labofa Model: Shark Walnut 4-poot stoel
Labofa Shark 4-poot stapelstoel walnoot De gebruikte Labofa Shark kantinestoel heeft een duidelijk en expressief karakter. Het design van de stoel heeft haast wat weg van een geanimeerd ontwerp. Zijn iets naar voren hellende houding samen met de shell sterk gebogen, dunne nek accentueert hij..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 6

Brand: Overig Model: DSR Look A Like 4-
DSR Look A Like 4-Poot Stoel De gebruikte  DSR Look A Like 4-Poot Stoel is gebaseerd op het iconische design van Vitra van Charles en Ray Eames. Met een fijne kuip zitting, een stevig frame en een comfortabel kussen is dit een fijne stoel voor zowel op kantoor als aan de eettafel. &nbs..
€ 42,35
Ex BTW € 35,00
Voorraad: 10

Brand: Giroflex Model: 757
Giroflex 757 Bureaustoel De dynamische vormgeving verraadt wat de giroflex 757 aan innovaties te bieden heeft. Zijn eersteklas ergonomie is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kwam tot stand in nauwe samenwerking met de ETH Zürich. Het nieuw ontwikkelde Dynamicmove synchroonme..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Vitra Model: 05 Sledestoel
Vitra 05 SledePoot Stoel Grijs Het meest opvallende esthetische kenmerk van de stoel .05 is zijn slanke, strakke vorm. De veerkrachtige zitschaal, gemaakt van PU-integraalschuim met geïntegreerde bladveren, wordt gecombineerd met een sledeonderstel dat licht mee buigt wanneer de gebruiker achtero..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 42

Brand: Arper Model: Duna Kuipstoel Oranje
Arper Duna Kuipstoel Kunststof  Delicaat en omhullend als een bloem, de Duna 02-lijn is ook suggestief en eigentijds. Het iconische karakter, geboren in 2000, maakt het nog steeds een designklassieker die zich leent om voortdurend opnieuw uitgevonden te worden. Met een klassiek ontwerp maakt..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 6

Brand: Stokke (Varier) Model: Stokke (Varier) Planet Set
Stokke (Varier) Planet Set Als het op design aankomt maar toch vooral kwaliteit en mooi materiaal ben je bij Stokke/Varier aan het juiste adres. Met een legendarisch portfolio op het gebied van ergonomie en wereldbekend design met baan brekende ontwerpen zit je altijd goed. De prachtig..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 1

Brand: Stokke (Varier) Model: Stokke (Varier) Planet Armchair
Stokke (Varier) Planet fauteuil  Als het op design aankomt maar toch vooral kwaliteit en mooi materiaal ben je bij Stokke/Varier aan het juiste adres. Met een legendarisch portfolio op het gebied van ergonomie en wereldbekend design met baan brekende ontwerpen zit je altijd goed. ..
€ 422,29
Ex BTW € 349,00
Voorraad: 2

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 73
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.