Menu
Je winkelwagen

Kantinestoelen

The category description can be positioned anywhere on the page via the layout page builder inside the Blocks module with full typography control and advanced container styling options.

The category image can also be added to the Category layouts automatically via the Blocks module. This allows for more creative placements on the page. It can also be enabled/disabled on any device and comes with custom image dimensions, including fit or fill (crop) options for all system images such as products, categories, banners, sliders, etc. 

Advanced Product Filter module included. This is the most comprehensive set of filtering tools rivaling the top paid extensions. It supports Opencart filters, price, availability, category, brands, options, attributes, tags, all included in the same Journal 3 package.

Ajax Infinite Scroll with Load More / Load Previous and browser back button support. Load products in category pages as you scroll down or by clicking the Load More button, or disable this feature entirely and display the default pagination.

Brand: Kartell Model: Vintage 4 Poot Stoel Houtrug
4Poot Stoel Houtrug Gebruikte maar nette 4poots stoelen met een houten rugleuning. Deze stoelen zijn gemaakt met oog voor design en detail. Door de houten rugleuning heeft de stoel een zeer natuurlijke uitstraling. De stoel is beschikbaar in verschillende stofferingen. Meer info..
€ 96,80
Ex BTW € 80,00
Voorraad: 13

Brand: Ahrend Model: 360
Ahrend 360 4-poot stoel met armleuningen Gebruikte Ahrend 360 stoel. De uitdaging voor deze stoel was om een combinatie te vinden van esthetiek met een groot toepassingsbereik en duurzaamheid. De stoel is ontworpen voor minimaal materiaalgebruik en heeft een goede recyclebaarheid door de duu..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 20

Brand: Ahrend Model: 360
Ahrend 360 stoel zonder armleuningen Gebruikte Ahrend 360 stoel. De stoel heeft een magnesium frame. De uitdaging voor deze stoel was om een combinatie te vinden van esthetiek met een groot toepassingsbereik. De stoel is ontworpen voor minimaal materiaalgebruik en heeft een goede recyclebaar..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 32

Brand: Ahrend Model: Revolt 2
Ahrend Revolt 2 Stoel Stapelbaar De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zi..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Voorraad: 5

Brand: Ahrend Model: Revolt
Ahrend Revolt Stoel  De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zijn rech..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Voorraad: 8

Ahrend Revolt Stoel Bauw Ahrend Revolt Stoel Bauw
Hot Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Revolt blue
Ahrend Revolt Stoel  De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zijn rech..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Uitverkocht

Brand: Alias Model: Fly
Alias Fly 4-poot Stoel Stapelbaar De gebruikte zwarte Alias Fly is een allround stapelbare designstoel. Er zijn maar weinig, goed uitgebalanceerde gebogen lijnen van een stoel die zowel lichtgewicht als stevig, nauwkeurig en innovatief is. De stoel is te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Brand: Alias Model: Highframe 40
Alias Highframe 40 Stoel Stapelbaar Gebruikte Alias Highframe 40 is een allround designstoel. De 40 heeft armleuningen en is stapelbaar tot 10 stoelen. De stoel is niet alleen als vergaderstoel in te zetten, maar is ook te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of kantinestoel.  De Ali..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Brand: Alias Model: Highframe 440
Alias Highframe 440 met Armleuningen Gebruikte Alias Highframe 440 showroommodel is een allround designstoel. De 440 heeft armleuningen en is stapelbaar tot 10 stoelen. De stoel is niet alleen als vergaderstoel in te zetten, maar is ook te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of kantinest..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 6

Brand: Amat Model: Bikini
Amat Bikini 4-poot Stoel Stapelbaar De gebruikte Amat Bikini is licht van gewicht en stapelbaar. De heeft opvallende kleuren en de stoel maakt onderdeel uit van de Bikini-collectie welke uit diverse stoelen en krukken bestaat.  Alle producten uit de collectie hebben dezelfde b..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 9

Brand: Amat Model: Corset
Amat Corset 4-poot Stoel De gebruikte Amat Corset is een allround designstoel met armleuningen voor extra comfort. De Street Silver stoel is als vergaderstoel in te zetten, maar is ook te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of kantinestoel.  De stoel heeft een buisframe gemaakt van&..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 2

Brand: Amat Model: Imax
Amat Imax 4-poot Stoel Stapelbaar De gebruikte Amat Imax is licht van gewicht en stapelbaar. Het frame van de Amat Imax stoel is met stalen buizen afgewerkt in metallic polyester en de zitting en rugleuning zijn gemaakt met integraal polyurethaanschuim.  Amat Bikini is ontw..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 86
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.