Menu
Je winkelwagen

Schuifdeurkast

Brand: Ahrend Model: Schuifdeurkast
Ahrend Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Ahrend Akoestische schuifdeurkast. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie en een slot. De kast heeft twee legborden. Geschikt voor op kantoor, de thuiswerkplek, schoollokaal..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Lensvelt Model: PDC
Akoestische Schuifdeur kast Lensvelt Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare k..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Brand: Holmris Model: Genese Schuifdeurkast
Holmris Genese schuifdeurkast ebruikte Holmris Genese schuifdeurkast van de designers Morten Voss en Christian Hedlund. Deze schuifdeurkast is inzetbaar als hangend wandmeubel maar ook als tv meubel en is in wit laminaat.  Holmris heeft de handen ineengeslagen met ontwerpers..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 1

Mitab Shadow Schuifdeurkast Mitab Shadow Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Shadow Schuifdeurkast
Mitab Shadow Schuifdeurkast Als het aankomt op Scandinavisch Design zit je met Mitab altijd goed. Dit zweedse concern weet met de mooiste duurzame materialen nieuwe designs op de markt te brengen die de toon zetten. Shadow is een klassiek opbergmeubel met een hoge afwerking in details e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Uitverkocht

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.