Menu
Je winkelwagen

Krukken

The category description can be positioned anywhere on the page via the layout page builder inside the Blocks module with full typography control and advanced container styling options.

The category image can also be added to the Category layouts automatically via the Blocks module. This allows for more creative placements on the page. It can also be enabled/disabled on any device and comes with custom image dimensions, including fit or fill (crop) options for all system images such as products, categories, banners, sliders, etc. 

Advanced Product Filter module included. This is the most comprehensive set of filtering tools rivaling the top paid extensions. It supports Opencart filters, price, availability, category, brands, options, attributes, tags, all included in the same Journal 3 package.

Ajax Infinite Scroll with Load More / Load Previous and browser back button support. Load products in category pages as you scroll down or by clicking the Load More button, or disable this feature entirely and display the default pagination.

Brand: Amat Model: Jamaica
Amat Jamaica Kruk De gebruikte Amat Jamaica kruk is een klassieker. Het is één van de best ontworpen krukken in de geschiedenis.  Al meer dan 25 jaar op de markt en blijft net zo actueel als de eerste dag. Deze sfeervolle krukken staan perfect in een bar, restaurant, kantine of andere h..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 4

Amat Jumbo Kruk Amat Jumbo Kruk
Uitverkocht
Brand: Amat Model: Jumbo
Amat Jumbo Kruk Jumbo collectie van Amat kent een goede prijs-kwaliteitverhouding en bestaat uit stoelen, kruk en tafels. Stoelen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen en zitting en rug zijn gemaakt van recyclebaar polypropyleen met anti-slip laag. Frame is van staal. Bijpassende kruk is o..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Uitverkocht

Brand: Amat Model: Twist Amat
Amat Twist Kruk De Amat Twist A3 krukken zijn echte blikvangers die een casual maar toch nette uitstraling hebben. Naast bouwkwaliteit staat Amat ook bekend om het strakke design wat ook weer terug te vinden in deze krukken Dit model komt in de uitvoeringen met een rode, een oranje of e..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 4

Brand: Arper Model: Catifa 46
Arper Catifa 46 Kruk Sledepoot De gebruikte Arper Catifa 46 is het zusje van de Arper Catifa 53. Deze zowel minimalistische als elegante stoel heeft een gestroomlijnd profiel en past mooi in diverse horecagelegenheden. Arpers' 46 kruk heeft een slede onderstel, is stapelbaar en is voorzien van ee..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 6

Brand: Arper Model: Catifa 46
Arper Catifa 46 Kruk Sledepoot Wit De gebruikte Arper Catifa 46 kruk is het zusje van de Arper Catifa 53. Deze zowel minimalistische als elegante kruk heeft een gestroomlijnd profiel en past mooi in diverse horecagelegenheden. Arpers' 46 kruk heeft een slede onderstel, is stapelbaar en is voorzie..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 5

Brand: Artifort Model: Nina
Artifort Nina Kruk De Nina Kruk van Artifort is modern en luxueus. Een mooie toevoeging voor in een restaurant, bar of andere horecagelegenheid. Nina valt extra op door zijn C-vormige rugleuning. Deze biedt op een natuurlijke manier steun aan de elleboden, waardoor de stoel extra comfortabel..
€ 544,50
Ex BTW € 450,00
Voorraad: 4

Brand: Bulo Model: Tab
Bulo Tab Kruk De gebruikte Bulo Tab is een unieke kruk ontworpen voor horeca of  de thuisomgeving. De kruk valt op door zijn gebogen rugleuning die het ontspannend en comfortabel maakt. De voorzijde van de zitting is bekleed met stof, de rug wit fineer. Tevens voorzien van een voet..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 2

Brand: Crassevig Model: Anna
Crassevig Anna Kruk De gebruikte Crassevig Anna kruk is een echte design kruk. Een casual, maar toch nette uitstraling. De kruk heeft massief houten frame en rug in de kleur zwart en voorzien van een voetensteun van aluminium. Deze sfeervolle krukken staan perfect in een bar, restaurant, kan..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 3

Brand: Crassevig Model: Bay gestoffeerd
Crassevig Bay Kruk  De gebruikte Crassevig Bay is een robuuste barkruk. Crassevig is een klassiek Italiaans designmerk met oog voor materiaal en ontwerp. Door gebruik te maken van natuurlijke elementen en toch een strak en speels design, is deze Anna kruk perfect voor de horeca. Maar&nb..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 11

Brand: Crassevig Model: Bay
Crassevig Bay Kruk  De gebruikte Crassevig Bay is een robuuste barkruk. Crassevig is een klassiek Italiaans designmerk met oog voor materiaal en ontwerp. Door gebruik te maken van natuurlijke elementen en toch een strak en speels design, is deze Anna kruk perfect voor de horeca. Maar&nb..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 11

Brand: Dietiker Model: Orland
Dietiker Orland Kruk De gebruikte Dietiker Orland kruk is een echte design kruk. Een casual, maar toch nette uitstraling. De kruk heeft houten frame en rug in de kleur zwart en voorzien van een voetensteun van aluminium. Deze sfeervolle krukken staan perfect in een bar, restaurant,..
€ 108,90
Ex BTW € 90,00
Voorraad: 1

Brand: Enea Model: Lottus kruk
Enea Lottus Kruk De Enea Lottus kruk is een stijlvolle kruk voor in de keuken of moderne horecagelegenheid. De kruk heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de combinatie van licht hout en wit kunststof. Het houten onderstel is gelakt. Deze sfeervolle krukken passen perfect in een bar, r..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 36
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.