Menu
Je winkelwagen

Ladenblok

Adiform Schuifladeblok Adiform Schuifladeblok
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Adiform
Adiform Schuifladeblok De Balma ladeblokken kenmerken zich door een strak design en een krachtige uitstraling.  Als fraaie ruimtedeler en handige opslag is dit ladenblok de ideale oplossing voor alle opbergbehoeften.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Uitverkocht

Brand: Balma Model: Calvados
Balma Calvados Ladenblok De Balma ladeblokken kenmerken zich door een strak design en een krachtige uitstraling.  Als fraaie ruimtedeler en handige opslag is dit ladenblok de ideale oplossing voor alle opbergbehoeften.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruik..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 2

Brand: Overig Model: Metalen Schuifladekast
Industriële Gereedsschaps Schuifladekast Zwart Metaal Gebruikte metaleschuifdeurkast voor op kantoor of in huis of in de garage. Robuste industriële schuiflade kast in zwart metaal. Deze kast is gemaakt van metaal en is dus bruikbaar in de schuur maar ook fijn als afsluitbaar en betrouwba..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 2

Brand: Markant Model: Markant Ladeblok L3
Markant Ladeblokken L3 Markant biedt een complete range kantoormeubelen van een eenvoudige werkplek tot state-of-the-art baliesystemen en exclusieve directiemeubelen. De kantoormeubelen van Markant worden gemaakt van hoogwaardige moderne materialen zoals  melamine, HPL, metaal, gelakt..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1

Brand: Tecno Model: Tecno Dossiermappenkast
Tecno Dossiermappenkast 75*95*47  Sinds de oprichting in 1953 heeft Italiaanse Tecno zijn activiteit gewijd aan het herdefiniëren van het concept van werkruimtes. Door het creëren van interieurarchitecturen, het ontwerpen en produceren van innovatief meubilair met de nadruk op ontwerpkwal..
€ 453,75
Ex BTW € 375,00
Voorraad: 1

Tecno Ladenblok lichtgrijs 59*40*56 Tecno Ladenblok lichtgrijs 59*40*56
Nieuw binnen
Brand: Tecno Model: Ladenblok
Tecno Ladenblok lichtgrijs 59x40x56 cm  Deze klassieke Tecno ladenblok serie is een resultaat van fijne functionaliteit maar ook design. De elegante robuustheid en de veelzijdigheid van deze ladenblokken zijn ongeëvenaard en zorgen voor een prachtig en tijdloos design. Het lad..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 15

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.