Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /var/www/vhosts/ocazu.nl/httpdocs/system/library/multilingual_seo.php on line 59 Slinger verstelbare bureaus
Menu
Je winkelwagen

Slingerverstelbare bureaus

Brand: Kembo Model: Mi  Bench 4pers Sling 160*300
Kembo Mi  Bench 4pers Slinger Kembo is al bijna zestig jaar producent van complete meubelprogramma’s voor de zakelijke markt, de zorgsector en in toenemende mate ook de woonomgeving. Door gebruik te maken van mooier materialen en gebruik van nieuwe technieken maakt Kembo een echte voorlop..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Slingerverstelbare Duo Werkplek Bench showroommodel
   Slingerverstelbare Duo Werkplek Werkplek slingerverstelbaar in zeer goede staat. De werkplek bestaat uit twee bladen gemonteerd op één onderstel, waarbij de bladen individueel in handmatig in hoogte verstelbaar zijn middels een slinger. De werkplekken zijn gescheiden door een akoe..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Vepa Model: Bench
  Vepa Drentea Bench/ Duo werkplek slingerverstelbaar Vepa Drentea Bench/duo werkplek slingerverstelbaar in zeer goede staat. De werkplek bestaat uit twee bladen gemonteerd op één onderstel, waarbij de bladen individueel in handmatig in hoogte verstelbaar zijn middels een slinger. De werk..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 3

Bureau Slinger verstelbaar Bureau Slinger verstelbaar
Uitverkocht
Brand: Overig Model: zit-sta bureau
Bureau Slinger verstelbaar  Modern slinger verstelbaar bureau. Perfect voor studeren en werken thuis of op kantoor! Het bureau is handmatig verstelbaar middels een slinger in de hoogte van 63-92 cm.  Voorzien van een gat in het bureau voor snoeren. Het bureau heeft een metalen fra..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90 Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90
Hot Uitverkocht
Brand: Palmberg Model: Palmega
Palmberg Palmega Slingerverstelbaar Bureau 180*90 Prachtig gebruikte Palmberg Palmega slingerverstelbaar  bureau met zwart/chroom onderstel en grijs melamine blad.  Het bureau is hoogte instelbaar d.m.v. slinger, perfect voor de thuiswerkplek! Bij een moderne werkplek behoort, naast ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Vepa/Drentea Maatwerk Slingerverstelbare Bureau 180*80 Vepa/Drentea Maatwerk Slingerverstelbare Bureau 180*80
Uitverkocht
Brand: Vepa Model: Maatwerk
  Vepa/Drentea Slingervestelbaar 180*80 bureau Vepa/Drentea Maatwerk slingerverstelbaar zit sta bureau 180x80cm . Gebruikte zit-sta bureaus van het Vepa/Drentea zijn in zeer goede staat. Slechts een paar jaar oud. Step 1 is onderdeel van het Step bureauprogramma. Bedacht en on..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Brand: Amerland Model: Contrast
Amerland Contrast Zit-Sta Bureau  Amerland Contrast bureau is een ruim bureau met een werkblad in cockpit model. Doordat in het midden zich een boog bevindt, heb je voldoende zitruimte. De poten zijn zwart en met een slinger waarmee de hoogte van het bureau verstelbaar is.  Naast de ..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 3

Brand: Vitra Model: Spatio Slinger verstelbaar
Vitra Spatio slinger-verstelbaar Design Bureau  Spatio bureaus zijn een klassieker als je het over Vitra Meubilair voor op het kantoor of thuis hebt. Door zijn strakke design is dit bureau naast zeer functioneel ook echt een eye-catcher. Met een verchroomde, slinger verstelbaar frame is dit..
€ 544,50
Ex BTW € 450,00
Voorraad: 38

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.