Menu
Je winkelwagen

4-poot stoelen

OCAZU.NL VOOR UW GEBRUIKTE VERGADERSTOELEN, KANTINESTOELEN, BEZOEKERSSTOELEN, STAHULPEN, HOCKERS, POEFEN, KRUKKEN EN BARKRUKKEN

 

ocazu heeft een groot assortiment aan gebruikte vergaderstoelen, kantinestoelen, bezoekersstoelen, stahulpen, hockers, poefen, krukken en barkrukken in allerlei variaties en kleuren,  dus verkrijgbaar als sledestoel, als vierpootstoel, in een vaste hoogte of voorzien van een gasveer,  of voorzien van wielen of glijders. Wij leveren deze gebruikte kantinestoelen, conferentiestoelen en bijzetstoelen o.a van merken zoals: Artifort, Ahrend, Gispen, Vitra, Casala, Comforto, Bulo, Kusch&Co, Herman Miller, Thonet, Poltrona  Frau, Moroso, Walter Knoll, Knoll, Segis, Plank, Magis en Kartell.

 

Bekijkt u  ook eens onze gebruikte producten in Softseating en Bureaustoelen

Hier vindt u nog meer gebruikte kantoormeubelen in zeer goede staat en tegen schappelijke prijzen.

Brand: Kartell Model: Vintage 4 Poot Stoel Houtrug
4Poot Stoel Houtrug Gebruikte maar nette 4poots stoelen met een houten rugleuning. Deze stoelen zijn gemaakt met oog voor design en detail. Door de houten rugleuning heeft de stoel een zeer natuurlijke uitstraling. De stoel is beschikbaar in verschillende stofferingen. Meer info..
€ 96,80
Ex BTW € 80,00
Voorraad: 13

Brand: Ahrend Model: 360
Ahrend 360 4-poot stoel met armleuningen Gebruikte Ahrend 360 stoel. De uitdaging voor deze stoel was om een combinatie te vinden van esthetiek met een groot toepassingsbereik en duurzaamheid. De stoel is ontworpen voor minimaal materiaalgebruik en heeft een goede recyclebaarheid door de duu..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 20

Brand: Ahrend Model: 360
Ahrend 360 stoel zonder armleuningen Gebruikte Ahrend 360 stoel. De stoel heeft een magnesium frame. De uitdaging voor deze stoel was om een combinatie te vinden van esthetiek met een groot toepassingsbereik. De stoel is ontworpen voor minimaal materiaalgebruik en heeft een goede recyclebaar..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 32

Brand: Ahrend Model: Revolt 2
Ahrend Revolt 2 Stoel Stapelbaar De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zi..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Voorraad: 5

Brand: Ahrend Model: Revolt
Ahrend Revolt Stoel  De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zijn rech..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Voorraad: 8

Ahrend Revolt Stoel Bauw Ahrend Revolt Stoel Bauw
Hot Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Revolt blue
Ahrend Revolt Stoel  De gebruikte Ahrend Revolt  is een echte vintage klassieker en gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zijn rech..
€ 216,59
Ex BTW € 179,00
Uitverkocht

Brand: Alias Model: Fly
Alias Fly 4-poot Stoel Stapelbaar De gebruikte zwarte Alias Fly is een allround stapelbare designstoel. Er zijn maar weinig, goed uitgebalanceerde gebogen lijnen van een stoel die zowel lichtgewicht als stevig, nauwkeurig en innovatief is. De stoel is te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Brand: Alias Model: Highframe 40
Alias Highframe 40 Stoel Stapelbaar Gebruikte Alias Highframe 40 is een allround designstoel. De 40 heeft armleuningen en is stapelbaar tot 10 stoelen. De stoel is niet alleen als vergaderstoel in te zetten, maar is ook te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of kantinestoel.  De Ali..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Brand: Alias Model: Highframe 440
Alias Highframe 440 met Armleuningen Gebruikte Alias Highframe 440 showroommodel is een allround designstoel. De 440 heeft armleuningen en is stapelbaar tot 10 stoelen. De stoel is niet alleen als vergaderstoel in te zetten, maar is ook te gebruiken als eetstoel, wachtstoel of kantinest..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 6

Model: Softshell
Almachair Softshell Stoel De gebruikte Almachair Softshell is een moderne kuipstoel. De kuip is aan de binnen- en buitenkant bekleed met stof en de poten zijn van hout. Dit zorgt ervoor dat het een warm en huiselijk karakter krijgt en geven de ruimte net dat extra beetje sfeer. Door de ..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 1

Brand: Amat Model: Augusta
Amat Augusta 4-poot Stoel De gebruikte Augusta van Amat is een stoel met kuip van gebogen houten multiplex. De Augusta voelt zich thuis aan de eettafel,  openbare ruimte, wachtkamer of kantine. Ontworpen door Jorge Pensi Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte product..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 2

Brand: Amat Model: Bikini
Amat Bikini 4-poot Stoel Stapelbaar De gebruikte Amat Bikini is licht van gewicht en stapelbaar. De heeft opvallende kleuren en de stoel maakt onderdeel uit van de Bikini-collectie welke uit diverse stoelen en krukken bestaat.  Alle producten uit de collectie hebben dezelfde b..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 9

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 108
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.