Menu
Je winkelwagen

Kasten

OCAZU.NL GEBRUIKTE AKOESTISCHE KASTEN, DRAAIDEURKASTEN, ROLDEURKASTEN, LADEBLOKKEN


ocazu heeft een groot assortiment aan gebruikte jalouziedeurkasten, akoestische schuifdeurkasten, 2 deurskasten, brandvrije kasten, rolkasten en ladenblokken.

O.a. van de volgende merken: Ahrend , AspaAmerland, Drentea, Fireking, Gispen, Kembo,  LensveltMarkant, Pami, Schaffenburg, Steelcase, Svoboda, USM Haller, Vitra en Voortman.  

 

Zoekt u ander tweedehands kantoormeubilair? Kijk dan eens bij onze overige categorieën.

 

Zoekt u nieuwe kasten of kantoormeubelen? Ga dan naar www.projectmeubilair.nl voor nieuwe bureaus en zit-sta bureaus, bureaustoelen en overige nieuwe kantoormeubelen.

Adiform Schuifladeblok Adiform Schuifladeblok
Uitverkocht
Brand: Overig Model: Adiform
Adiform Schuifladeblok De Balma ladeblokken kenmerken zich door een strak design en een krachtige uitstraling.  Als fraaie ruimtedeler en handige opslag is dit ladenblok de ideale oplossing voor alle opbergbehoeften.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Uitverkocht

Ahrend Akoestische Schuifdeurkast Ahrend Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Schuifdeurkast
Ahrend Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Ahrend Akoestische schuifdeurkast. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie en een slot. De kast heeft twee legborden. Geschikt voor op kantoor, de thuiswerkplek, schoollokaal..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Uitverkocht

Brand: Kembo Model: Akoestische Kembo/Voortman Kast
Akoestische Kembo/Voortman schuifdeurkast  Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De h..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 2

Akoestische Voortman schuifdeurkast Bordeaux/Champagne Akoestische Voortman schuifdeurkast Bordeaux/Champagne
Nieuw binnen
Brand: Kembo Model: Akoestische Voortman Kast Bordeaux
Akoestische Voortman schuifdeurkast Bordeaux/Champagne Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.&nbs..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 5

Brand: Aspa Model: Roldeurkast
Aspa Roldeurkast Grijs 137cm Gebruikte Aspa aluminium grijze Roldeurkast. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, verticale lamellen en een volkern topblad.  Daarnaast voorzien van een slot en verzonken handgrepen. De roldeurkast past in..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 2

Brand: Aspa Model: Roldeurkast
Aspa Roldeurkast Grijs 75cm Gebruikte Aspa aluminium grijze Roldeurkast. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, verticale lamellen en een volkern topblad.  Daarnaast voorzien van een slot en verzonken handgrepen. De roldeurkast past in ..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Brand: Assmann Model: CPU Kast Ahorn
Assman CPU Cabinet-Kast  Ahorn Assman biedt een complete range kantoormeubelen van een eenvoudige werkplek tot state-of-the-art baliesystemen en exclusieve directiemeubelen. De kantoormeubelen van Assman worden gemaakt van hoogwaardige moderne materialen zoals  melamine, HPL, m..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Calvados
Balma Calvados Ladenblok De Balma ladeblokken kenmerken zich door een strak design en een krachtige uitstraling.  Als fraaie ruimtedeler en handige opslag is dit ladenblok de ideale oplossing voor alle opbergbehoeften.  Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruik..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 2

Balma Mixt hangkast Balma Mixt hangkast
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Mixt Hangkasten
Balma Mixt Hangkasten (Showroommodel) Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Deze hangkasten hebben een koffie-fineer afwerking en stevige klapdeuren.  Deze set bestaat uit 2 kasten.   ..
€ 550,55
Ex BTW € 455,00
Uitverkocht

Balma X18 kast Balma X18 kast
Uitverkocht
Brand: Balma Model: X18 Directiekast
Balma X18 Directiekast Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Deze directiekast heeft chroome voeten en  is in de kleur koffie-fineer.   Meer informatie Ocazu verkoopt uitsl..
€ 1.754,50
Ex BTW € 1.450,00
Uitverkocht

Balma Xeon Directieset Balma Xeon Directieset
Uitverkocht
Brand: Balma Model: Xeon
Balma Xeon Directieset  Het kenmerk van deze collectie is zijn complementaire karakter. Binnen de Xeon collectie vindt u een breed scala aan bureaus, tafels, kasten en lades. Maar ook accessoires, lampen en banken. De speciale vorm van de bureaus en tafels en de combinatie tussen het gebruik..
€ 2.631,75
Ex BTW € 2.175,00
Uitverkocht

Brand: Balma Model: Xeon Tv-Meubel
Balma Xeon Tv-Meubel Design showroom directiekast Balma Xeon. Balma is een hoogstaand maar betaalbaar design merk wat toch wel bekend staat om oog voor detail en een strakke afwerking. Dit Tv-meubel heeft chroome voeten en  is in de kleur Cacao-melk fineer.  ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 26
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.