Menu
Je winkelwagen

Kasten

OCAZU.NL GEBRUIKTE AKOESTISCHE KASTEN, DRAAIDEURKASTEN, ROLDEURKASTEN, LADEBLOKKEN


ocazu heeft een groot assortiment aan gebruikte jalouziedeurkasten, akoestische schuifdeurkasten, 2 deurskasten, brandvrije kasten, rolkasten en ladenblokken.

O.a. van de volgende merken: Ahrend , AspaAmerland, Drentea, Fireking, Gispen, Kembo,  LensveltMarkant, Pami, Schaffenburg, Steelcase, Svoboda, USM Haller, Vitra en Voortman.  

 

Zoekt u ander tweedehands kantoormeubilair? Kijk dan eens bij onze overige categorieën.

 

Zoekt u nieuwe kasten of kantoormeubelen? Ga dan naar www.projectmeubilair.nl voor nieuwe bureaus en zit-sta bureaus, bureaustoelen en overige nieuwe kantoormeubelen.

Sicame Essential dressoir kast Sicame Essential dressoir kast
Nieuw binnen
Brand: Palmberg Model: Essential dressoir
Sicame Essential dressoir kast Essential Lijn is een collectie eigentijdse kantoormeubelen geconcipieerd door SICAME Office, in samenwerking met de Parijse designer Thierry Jacotet. Met zijn zuiver, strak en sober design past ESSENTIAL in kantoor en interieur. Het doel van ESSENTIAL is een s..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Mitab Row Of Elementen kast showroommodel Mitab Row Of Elementen kast showroommodel
Nieuw binnen
Brand: Mitab Model: Row Of
Mitab Row Of Elementen kast showroommodel De Row Of kantoorkast biedt diverse mogelijkheden voor de gebruiker om spullen op te bergen. De kast bestaat uit 3 losse elementen die naar eigen wens gecombineerd kunnen worden. Alle kasten kunnen worden geopend met een ‘push’ functie waardoor bevestigi..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 1

USM Haller kast USM Haller kast
Nieuw binnen
Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller kast De USM Haller kast is een ontwerp van Fritz Haller. Deze kast is onderdeel van het uitgebreide USM Haller systeem. Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de kubusvormen en het modulaire systeem wat ook uit te breiden is. Het verchroomde frame stalen frame ziet er stijlvol uit en is uit..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

USM Haller vitrine kast USM Haller vitrine kast
Nieuw binnen
Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller vitrine kast Gebruikte USM Haller systeem te gebruiken als design vitrinekast. De kast is opgebouwd uit 4 glazen modules. De kast bestaat uit 2 delen. Prijs per deel is €2500,- ex btw.  Van boekenkast tot kast, de oorsprong van USM Haller kasten bevind zich in het modulair..
€ 3.025,00
Ex BTW € 2.500,00
Voorraad: 1

Rosengrens brandvertragende archiefkast
Nieuw binnen
Brand: Rosengrens Model: Brandwerende archiefkast
Rosengrens brandvertragende archiefkast Deze brandwerende archiefkast is voorzien van 4 lades met handgrepen. De kast is afsluitbaar d.m.v. een sleutel. Voor het brandveilig opbergen van documenten, contracten, certificaten en dossiers is deze kast zeer geschikt. De kast is 120min brandvertragend..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 4

Brand: Palmberg Model: P4 Modulaire Kastwand
Palmberg P4 modulaire Wandkast   Als het op kwaliteit en mooi design aankomt zit je altijd goed met Palmberg. Dit Duitse kwaliteits merk levert al jaren oplossingen op maat voor op kantoor, thuis of zelfs in de kantine. De P4 lijn van Palmberg heeft zich toe gespits op een natuurlij..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Voorraad: 1

Brand: Alki Model: Landa Container kast
Alki Landa Container Kast Fixed  Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden..
€ 831,27
Ex BTW € 687,00
Voorraad: 1

Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller vitrine kast Gebruikte USM Haller systeem te gebruiken als design vitrinekast. De kast is opgebouwd uit 2 glazen modules en in beide etages zijn ook voorzien van een spotje.  Alle modules zijn afsluitbaar dmv een slot.  Van boekenkast tot kast, de oorsprong van USM Haller ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Alki Model: Landa Opbergblok
Alki Landa rolbaar opbergblok 2L Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden die een e..
€ 847,00
Ex BTW € 700,00
Voorraad: 1

Brand: Balma Model: Balma Horizon Design Reception Counter
Balma Horizon Design Receptie Balie   De eenvoudige en expressieve vorm van Balma kantoor meubilair is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische architectuur. Ontworpen voor veeleisende klanten met een verfijnde smaak, bewust van hun behoeften en hoge verwachting..
€ 1.149,50
Ex BTW € 950,00
Voorraad: 1

Brand: Palmberg Model: Palmberg Select 56*234 Dresser voor Zitsta Bureau
Palmberg Select 3 Deurs 56*234 Dressoir (SHOWROOMMODEL) Vleugeldeuren, glazen draaideuren, systeemladen of jaloeziedeurkast, met de kasten van Palmberg creëert u een representatieve ordening en gebruikt u uw kantoorruimte optimaal! Dankzij de vele combinatiemogelijkheden biedt de Select lijn ..
€ 968,00
Ex BTW € 800,00
Voorraad: 1

Brand: Palmberg Model: Palmberg Prisma Schuifdeurkast 111*175
Palmberg Prisma Schuifdeurkast 111*160 Schuifdeuren, glazen draaideuren, systeemladen of jaloeziedeurkast, met de kasten van Palmberg creëert u een representatieve ordening en gebruikt u uw kantoorruimte optimaal! Dankzij de vele combinatiemogelijkheden biedt PRISMA 2 een maximum aan flexibele en..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Voorraad: 4

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 61
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.