Menu
Je winkelwagen

Design bureaustoel

Brand: Herman Miller Model: Aeron Titanium/Smoke
Herman Miller Aeron Classic Titanium/Smoke De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De transparante vormgeving maak..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Ahrend Model: 240
Ahrend 240 Centennial bureaustoel    Meer informatie Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen. Wilt u meer informatie? Neem d..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 3

Brand: Cappellini Model: Juli
Cappellini Juli Draaistoel De gebruikte Italiaanse Cappellini Juli draaistoel is veelzijdig toepasbaar in veel verschillende ruimtes.  Het uitnodigende, veelzijdige ontwerp van de stoel is een aanvulling op de omgeving! Deze Juli stoelen zijn in zeer goede staat. De stoel heeft een draa..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 4

Brand: Herman Miller Model: Aeron
Herman Miller Aeron Bureaustoel Graphite  De gebruikte Herman Miller Aeron is de meeste verkochte bureaustoel ter wereld en al meer dan 25 jaar op de markt. De Aeron is ergonomische tot in de kern en ontworpen voor een brede reeks aan lichaamstypen. De transparante vormgeving maakt..
€ 786,50
Ex BTW € 650,00
Voorraad: 3

Brand: Herman Miller Model: Caper
Herman Miller Caper Bureaustoel Herman Miller Caper bureaustoel is een stijlvolle stoel die makkelijk te verplaatsen is. In hoogte instelbaar én kantelbaar. De stoel heeft ook enige ventilatie door de gaatjes in de zitting en rugleuning. Het helpt het opfleuren van uw kamer, maar is bijvoorbeeld ..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Brand: Herman Miller Model: Foray
Herman Miller Foray  De Herman Miller Foray overbrugt de kloof tussen een normale bureaustoel en een directiestoel. De stoel bestaat uit een combinatie van taakgerichte prestaties en een luxe design met optimaal zitcomfort. Het onderstel van de stoel is een milieu vriendelijke versie o..
€ 1.445,95
Ex BTW € 1.195,00
Voorraad: 2

Brand: Herman Miller Model: Sayl
Herman Miller Sayl Bureaustoel Gebruikte Herman Miller Sayl bureaustoel met gestoffeerde rug, gepolijst voetenkruis, full options en fully adjustable arms. Met een hangbrug als uitgangspunt om stevigheid en efficiënt gebruik van materiaal te combineren, ging Yves Béhar aan de slag met het on..
€ 332,75
Ex BTW € 275,00
Voorraad: 37

Brand: Okamura Model: CP Baron
Okamura CP Baron Bureaustoel  Productomschrijving: De gebruikte Okamura CP Baron is uitzonderlijk comfortabele bureaustoel met mesh bekleding, met een scherp en innovatief design. Ervaar het plezier van vergaderen in de Okamura CP Baron . Een op het scherpst van de snede ontworpen ergonom..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 70

Brand: Okamura Model: CP Baron
Okamura CP Baron Bureaustoel Refurbished Productomschrijving: De gebruikte Okamura CP Baron is een uitzonderlijk comfortabele bureaustoel met mesh bekleding, met een scherp en innovatief design. Ervaar het plezier van vergaderen in de Okamura CP Baron. Een op het scherpst van de snede ont..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 11

Brand: Poltrona Frau Model: Forum
Poltrona Frau Forum Directie Vergaderstoel De gebruikte Poltrona Frau Forum is een elegante en stijlvolle directie vergader-/ bureaustoel met klassieke vormen en typische Poltrona Frau details. De Forum stoelen nemen de klassieke vormen en de karakteristieke details van de ambachte..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Brand: Ahrend Model: Ikon
Savo Ikon Bureaustoel  De gebruikte Savo Ikon bureaustoel geïnspireerd door functionalisme en eenvoudig design.  Savo Ikon managerstoel heeft zowel een spannende vorm als een functionele inhoud – omdat wij anders denken. Om je de mogelijkheid te geven tot variatie en beweging, heeft Sa..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 1

Brand: Vitra Model: 03 High
Vitra 03 High Baliestoel  De gebruikte VITRA .03 High bureaustoel komt tegemoet aan de groeiende behoefte en wens om tijdens het werken zittend en staand af te wisselen. 03 High maakt van deze overgang een dynamische actie: in plaats van het werkoppervlak hoger of lager te zetten, staan ​​ge..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.