Menu
Je winkelwagen

Vitrinekast

USM Haller kast USM Haller kast
Nieuw binnen
Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller kast De USM Haller kast is een ontwerp van Fritz Haller. Deze kast is onderdeel van het uitgebreide USM Haller systeem. Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de kubusvormen en het modulaire systeem wat ook uit te breiden is. Het verchroomde frame stalen frame ziet er stijlvol uit en is uit..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 1

USM Haller vitrine kast USM Haller vitrine kast
Nieuw binnen
Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller vitrine kast Gebruikte USM Haller systeem te gebruiken als design vitrinekast. De kast is opgebouwd uit 4 glazen modules. De kast bestaat uit 2 delen. Prijs per deel is €2500,- ex btw.  Van boekenkast tot kast, de oorsprong van USM Haller kasten bevind zich in het modulair..
€ 3.025,00
Ex BTW € 2.500,00
Voorraad: 1

Brand: USM Haller Model: Vitrine kast
USM Haller vitrine kast Gebruikte USM Haller systeem te gebruiken als design vitrinekast. De kast is opgebouwd uit 2 glazen modules en in beide etages zijn ook voorzien van een spotje.  Alle modules zijn afsluitbaar dmv een slot.  Van boekenkast tot kast, de oorsprong van USM Haller ..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Vitrinekast SDB Wit
Vitrinekast SDB Wit Mooie vitrinekast van SDB.   Deze veel zijdige  vitrinekast is perfect voor thuis, op kantoor of in de woonkamer door zijn sobere uitstraling. Uitgerust met een 3 laags constructie kunnen hier 3 lades in kwijt en is er ook nog een opslag mogelijkheid in het ..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Vitrinekast Demontabel Wit
Vitrinekast Demontabel Wit Mooie witte vitrinekast. Deze vitrinekast is perfect voor thuis, op kantoor of in de woonkamer door zijn sobere uitstraling. Uitgerust met een 4 laags constructie en verlichting is dit een super strakke en stijlvolle vitrinekast. Deze vitrinekast is voorzi..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Vitrinekast Staalblauw
Vitrinekast Staalblauw  Mooie Staalblauwe vitrinekast. Deze vitrinekast is perfect voor thuis, op kantoor of in de woonkamer door zijn sobere uitstraling. Uitgerust met een 3 laags constructie kunnen hier 3 lades in kwijt en is er ook nog een opslag mogelijkheid in het ondercompartimen..
€ 363,00
Ex BTW € 300,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.