Menu
Je winkelwagen

Roldeurkast

Ahrend Akoestische Schuifdeurkast Ahrend Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Ahrend Model: Schuifdeurkast
Ahrend Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Ahrend Akoestische schuifdeurkast. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie en een slot. De kast heeft twee legborden. Geschikt voor op kantoor, de thuiswerkplek, schoollokaal..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Uitverkocht

Brand: Aspa Model: Roldeurkast
Aspa Roldeurkast Grijs 137cm Gebruikte Aspa aluminium grijze Roldeurkast. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, verticale lamellen en een volkern topblad.  Daarnaast voorzien van een slot en verzonken handgrepen. De roldeurkast past in..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 2

Brand: Aspa Model: Roldeurkast
Aspa Roldeurkast Grijs 75cm Gebruikte Aspa aluminium grijze Roldeurkast. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, verticale lamellen en een volkern topblad.  Daarnaast voorzien van een slot en verzonken handgrepen. De roldeurkast past in ..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 2

Brand: Assmann Model: CPU Kast Ahorn
Assman CPU Cabinet-Kast  Ahorn Assman biedt een complete range kantoormeubelen van een eenvoudige werkplek tot state-of-the-art baliesystemen en exclusieve directiemeubelen. De kantoormeubelen van Assman worden gemaakt van hoogwaardige moderne materialen zoals  melamine, HPL, m..
€ 356,95
Ex BTW € 295,00
Voorraad: 1

Drentea Akoestische Schuifdeurkast Drentea Akoestische Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Drentea Model: Schuifdeurkast
Drentea Akoestische Schuifdeurkast De gebruikte Drentea Akoestische schuifdeurkast. De schuifdeuren zijn voorzien van een gatenpatroon met daarachter een geluiddempende stof. Perfect om uw spullen netjes op te bergen. De metalen kast is volledig wit van kleur, heeft een akoestische functie e..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Uitverkocht

Brand: Schaffenburg Model: Roldeurkast
Schaffenburg Roldeurkast Wit Gebruikte Schaffenburg witte Roldeurkast. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, verticale kunststof lamellen en gelamineerd spaanplaat topblad.  Daarnaast voorzien van een slot en verzonken handgrepen. De roldeurkast..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 1

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.