Menu
Je winkelwagen

Akoestiek

Brand: Ahrend Model: Scheidingswand
Ahrend Scheidingswand Een scheidingswand maak je snel en eenvoudig met deze Ahrend scheidingswanden. De Ahrend Scheidingswanden zijn te koppelen waardoor je ze zo groot kan maken als je zelf wil. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je bijvoorbeeld de studeerkamer van de woonkamer sc..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 31

Brand: proof Model: Akoestisch Telefoonhokje Antraciet
Akoestisch Telefoonhokje Antraciet Productinformatie In deze akoestische telefooncel kunt u in alle rust telefoneren. De wanden zijn gevuld met hoogwaardig akoestisch materiaal en zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt. Voorzien van een handig werkblad inclusief verlichting en 2 stopcon..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Kembo Model: Akoestische Kembo/Voortman Kast
Akoestische Kembo/Voortman schuifdeurkast  Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De h..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 15

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Brand: Kembo Model: Akoestische Voortman Kast Bordeaux
Akoestische Voortman schuifdeurkast Bordeaux/Champagne Deze akoestischekasten combineren hoge akoestische waarden met een mooi design en robuste bouwkwaliteit. De zijn zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.&nbs..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 1

Brand: Overig Model: Akoestische Wandpanelen
Akoestische Wandpanelen Gekleurd  Deze akoestische wandpanelen combineren hoge akoestische waarden met een stevig paneel. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare kleuren weten..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 16

Alki Landa Shelve Geel Alki Landa Shelve Geel
Nieuw binnen
Brand: Alki Model: Alki Landa Wandplank Geel
Alki Landa Shelve Geel Het pad van Alki begon in 1981 in een klein dorpje in het noorden van Baskenland, in Itsasu, "wat stoel betekent in het Baskisch" met als doel banen te creëren in een zwak geïndustrialiseerde regio. Het coöperatief statuut paste het best bij onze waarden die een essenti..
€ 344,85
Ex BTW € 285,00
Voorraad: 1

Brand: Brakels Model: Acoustistof Belstoel
Brakels acoustistof Belstoel Akoestische Oorstoel of belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt.  De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, creëert u verschillende stilte werkpl..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Brand: De Vorm Model: AK1 Akoestic Deskdivider
De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm    Gebruikte De Vorm AK1 Akoestisch Bureauscherm scheidingswand. Ervaar het gevoel van privacy zonder jezelf volledig te isoleren. Dat is precies wat de AK 1 werkplekverdeler doet. Het heeft geweldige geluiddempende eigenschappen dankzij de..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 4

Brand: gotesson Model: ScreenIt A30 Akoestisch Scherm 180x66
ScreenIt A30 slide scheidingswand   Gebruikte Screen It A30 slide bureau  akoestische scheidingswand. De divider kan zonder gebruik van montage apparatuur op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. Door de scan..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Inno Aura L Akoustisch zitje Inno Aura L Akoustisch zitje
Uitverkocht
Brand: Inno Model: Aura L Akoestisch Zitje
Inno Aura L Akoustisch zitje  De Aura L Chair van  het Finse Inno wordt gekenmerkt door zijn beschutte hoge rugleuning die zelfs in de drukste omgevingen een beschutte nis creëert. De hoge sculpturale vorm van de loungestoel is een opvallend architectonisch element, maar biedt ook pr..
€ 840,95
Ex BTW € 695,00
Uitverkocht

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.