• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen ocazu.nl


Bij ocazu vindt u een breed assortiment aan gebruikte bureaustoelen van diverse merken zoals: Ahrend, Axia, Comforto, Dauphin, Drabert, Grahl, Giroflex

Hag, Herman Miller, Haworth-Comforto, Humanscale, Interstuhl, Knoll, Okamura, Rohde Grahl, Rovo, Steelcase en Viasit.

U vind de gebruikte bureaustoelen in diverse uitvoeringen, zoals: manager stoelen, directiestoelen, Arbo stoelen, NPR bureaustoelen, 24-uur stoelen, Cradle to Cradle bureaustoelen, werkstoelen en andere ergonomische bureaustoelen.

 

Voor een goedkope bureaustoel in een uitstekende staat en inclusief een jaar garantie op het mechaniek moet u bij ocazu.nl zijn!


Product vergelijk (0)


€ 299,00 Excl. BTW

Gebruikte Herman Miller Aeron bureaustoel Carbon kleur zonder armleggersHet betreft de versie inclusief achterwaartse neig. Standaard voorzien van Lumbar lendesteun en verstelbare of vaste armleggers ..

€ 750,00 Excl. BTW

Herman Miller Aeron REVIVE   PRODUCTOMSCHRIJVING: De meest verkochte bureaustoel ter wereld, de stoel die het kantoor veranderde. Aeron is ultieme ergonomie, de vader van alle bureaustoe..

€ 495,00 Excl. BTW

Herman Miller Aeron Special Edition bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De meest verkochte bureaustoel ter wereld, de stoel die het kantoor veranderde. Aeron is ultieme ergonomie, de vade..

€ 1.095,00 Excl. BTW

Herman Miller Aeron Titanium gebruikt    PRODUCTOMSCHRIJVING: Titanium uitvoering in maat A en B van de bekende Aeron bureaustoelen van Herman Miler. Full options en dus voorzi..

€ 200,00 Excl. BTW

Herman Miller Caper PRODUCTOMSCHRIJVING:Herman Miller Caper bureaustoel is een stijlvolle stoel die makkelijk te verplaatsen is. In hoogte instelbaar én kantelbaar. De stoel heeft ook enige venti..

€ 450,00 Excl. BTW

Herman Miller Celle Bureaustoel showroommodel    PRODUCTOMSCHRIJVING: Showroommodel van de Herman Miller Celle bureaustoel in kleur antraciet. 99% van de is recyclebaar en bestaat v..

€ 100,00 Excl. BTW

Herman Miller Equa bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Herman Miller Equa is een stoel die ontworpen is om iedereen van gelijkwaardige ergonomie te voorzien ongeacht stand of rang. Equ..

€ 1.195,00 Excl. BTW

Herman Miller Foray   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Herman Miller Foray bureaustoel heeft een onderstel dat is gebaseerd op de Mirra bureaustoel en dus voorzien van alle denkbare ergonomische..

€ 450,00 Excl. BTW

Herman Miller Mirra bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Herman Miller Mirra is een veelzijdige bureaustoel met een aansprekend design, dat al met meerdere awards beloond is. Het design..

Weergeven 64 t/m 72 van in totaal 122