goedkope gebruikte, tweedehands Vintage

goedkope gebruikte, tweedehands Vintage

Op Ocazu vindt u onze goedkope tweedehands vintage collectie met meubilair van de beste merken. Het begrip vintage komt oorspronkelijk uit de modewereld. Een vintage product is altijd een tweedehands gebruikt product. Wij verkopen onder andere vintage producten van merken als Ahrend, Artifort , Giroflex, Gispen, Viasit en Vitra. Onze vintage collectie bestaat uit veel uiteenlopend meubilair. Dit zijn producten binnen meerdere collecties zoals de stoelen collectie, de soft seating collectie of de bureau collectie. Binnen deze collecties vallen producten zoals sofa’s en fauteuils, maar ook producten binnen de categorie verlichting.  Bekijk hier op Ocazu onze tweedehands gebruikte vintage collectie. 
Product vergelijk (0)


€ 25,00 Excl. BTW

4 poot vergaderstoel gebruikt   Productinformatie Gebruikte 4 poot vergaderstoel met chroom onderstel voorzien van armleggers en rode stoffering. Overig informatie Mocht u g..

€ 300,00 Excl. BTW

Ahrend de Cirkel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Unieke Ahrend de Cirkel sledestoel met armleuningen. Design Friso Kramer. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem d..

€ 179,00 Excl. BTW

Ahrend Revolt stoel Ahrend Revolt een tijdloze designklassiekerRevolt gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als ..

€ 300,00 Excl. BTW

Alivar BRNO Vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Alivar Brno Vergaderstoel Tijdloos design gecombineerd met strakke lijnen. Het is een echte klassieker en uitgevoerd in chroom met leer. ..

€ 500,00 Excl. BTW

Amerikaanse jaren 30' bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Amerikaanse jaren 30 bureaustoel AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met o..

€ 695,00 Excl. BTW

Artifort Mushroom fauteuil gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Mushroom fauteuil is een bekend ontwerp van de designer Pierre Paulin. De stoel is een echte eyecatcher, zacht, co..

€ 375,00 Excl. BTW

Artifort Nina fauteuil gebruikt    De gebruikte Artifort Nina kuipstoel heeft een gepolijste kruisvoet. Het is een top design met een ultiem zitcomfort. De elegante en comfortabele Nin..

€ 225,00 Excl. BTW

Artifort Nina kuipstoel   Artifort Nina gebruikt Artifort Nina gebruikte kuipstoel. Het is een top design met een ultiem zitcomfort. De elegante en comfortabele Nina komt goed tot zijn rech..

€ 75,00 Excl. BTW

Artifort Spirit Stack stapelbare stoel   De Artifort Spirit stoel is te gebruiken voor diverse omgevingen, zo kunt u de stoel bijvoorbeeld als kantinestoel gebruiken maar deze misstaat ook ..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 95