gebruikte, tweedehands Verkocht

gebruikte, tweedehands Verkocht

OCAZU.NL UITVERKOCHT MEUBILAIR

 

Hier vind u een overzicht van het uitverkochte meubilair. Op dit moment zijn deze producten niet leverbaar. Heeft u interesse? Houd Ocazu in de gaten, wij krijgen regelmatig grote partijen met meubilair binnen.

 

Naast het uitverkochte meubilair hebben wij een groot assortiment aan gebruikt meubilair in onze showroom en magazijn die op Ocazu.nl te vinden zijn.

Neem eens een kijkje bij onze overige categorieën, voor nog meer tweedehands kantoormeubilair.

 

Indien u het product niet tijdig afhaalt dan verkopen wij het product aan de 2e op de lijst. Telfouten voorbehouden. Wij dubbelchecken altijd de aanwezige voorraad voordat u het komt ophalen of dat wij tegen meerprijs leveren. 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op 0172-437220 of per email (info@ocazu.nl).


Product vergelijk (0)


€ 175,00 Excl. BTW

Actiforce zit-sta bureau     Productinformatie Actiforce 2 traps zit-sta onderstel aluminium kleur a 175,00 excl. btw p.st. Meerprijs gebruikt blad + 50,00..

€ 350,00 Excl. BTW

Actiforce zit-sta hoekbureau   Productinformatie Actiforce 3 traps hoekbureau zit-sta onderstel aluminium kleur a 350,00 ex btw p.st. Meerprijs gebruikt blad + €100,00..

€ 250,00 Excl. BTW

Actiu D300 scheidingswand     Productinformatie Gebruikte Actiu D300 gebruikte scheidingswand is de praktische oplossing om open ruimtes te verdelen. Gestoffeerde scheidingsw..

€ 750,00 Excl. BTW

Productinformatie Adiform/Famepla kasten zijn super robuste metalen schuifladekasten met een strak voorkomen perfect voor professioneel gebruik. Gebruikt zijn er 3 verschillende formaten..

€ 650,00 Excl. BTW

                                   Productinformatie Adiform/Famepla kasten zijn super robuste m..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 500 bureau C-poot   PRODUCTOMSCHRIJVING: De designers Lieke van Gool en Wijtse Rodenburg zijn altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden..

€ 100,00 Excl. BTW

Gebruikte Ahrend ladenblok   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend ladenblok. Het ladenblok heeft een wit volkern topblad, 3 ruime lades en een pennenlade. Kleur aluminium De lades ..

€ 1.500,00 Excl. BTW

Ahrend Napoli hoek gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend Napoli bank. De bank bestaat uit 5 losse elementen waardoor u de bank gemakkelijk van normale bank tot een hoekbank ku..

€ 150,00 Excl. BTW

Almachair Manchester vergaderstoel    De Almachair Manchester is een luxe vergaderstoel uitgevoerd in oranje vilt met aluminium voetenkruis. De stoel is in hoogte instelbaar en heeft h..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 216