gebruikte, tweedehands Verkocht

gebruikte, tweedehands Verkocht

OCAZU.NL UITVERKOCHT MEUBILAIR

 

Hier vind u een overzicht van het uitverkochte meubilair. Op dit moment zijn deze producten niet leverbaar. Heeft u interesse? Houd Ocazu in de gaten, wij krijgen regelmatig grote partijen met meubilair binnen.

 

Naast het uitverkochte meubilair hebben wij een groot assortiment aan gebruikt meubilair in onze showroom en magazijn die op Ocazu.nl te vinden zijn.

Neem eens een kijkje bij onze overige categorieën, voor nog meer tweedehands kantoormeubilair.

 

Indien u het product niet tijdig afhaalt dan verkopen wij het product aan de 2e op de lijst. Telfouten voorbehouden. Wij dubbelchecken altijd de aanwezige voorraad voordat u het komt ophalen of dat wij tegen meerprijs leveren. 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op 0172-437220 of per email (info@ocazu.nl).


Product vergelijk (0)


€ 175,00 Excl. BTW

Actiforce zit-sta bureau     Productinformatie Actiforce 2 traps zit-sta onderstel aluminium kleur a 175,00 excl. btw p.st. Meerprijs gebruikt blad + 50,00..

€ 350,00 Excl. BTW

Actiforce zit-sta hoekbureau   Productinformatie Actiforce 3 traps hoekbureau zit-sta onderstel aluminium kleur a 350,00 ex btw p.st. Meerprijs gebruikt blad + €100,00..

€ 250,00 Excl. BTW

Actiu D300 scheidingswand     Productinformatie Gebruikte Actiu D300 gebruikte scheidingswand is de praktische oplossing om open ruimtes te verdelen. Gestoffeerde scheidingsw..

€ 750,00 Excl. BTW

Productinformatie Adiform/Famepla kasten zijn super robuste metalen schuifladekasten met een strak voorkomen perfect voor professioneel gebruik. Gebruikt zijn er 3 verschillende formaten..

€ 650,00 Excl. BTW

                                   Productinformatie Adiform/Famepla kasten zijn super robuste m..

€ 100,00 Excl. BTW

Ahrend 220 bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaas..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 500 bureau C-poot   PRODUCTOMSCHRIJVING: De designers Lieke van Gool en Wijtse Rodenburg zijn altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden..

€ 500,00 Excl. BTW

Productinformatie Gebruikte zit-sta bureaus van het Ahrend Balance programma in zeer goede staat. Slechts een paar jaar oud. Dit bureau is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. Met een licht houte..

€ 100,00 Excl. BTW

Gebruikte Ahrend ladenblok   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend ladenblok. Het ladenblok heeft een wit volkern topblad, 3 ruime lades en een pennenlade. Kleur aluminium De lades ..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 236