gebruikte, tweedehands VergaderstoelenProduct vergelijk (0)


€ 25,00 Excl. BTW

4 poot vergaderstoel gebruikt   Productinformatie Gebruikte 4 poot vergaderstoel met chroom onderstel voorzien van armleggers en rode stoffering. Overig informatie Mocht u g..

€ 60,00 Excl. BTW

Ahrend Centennial 240 vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Ahrend Centennial 240 vergaderstoel. De Ahrend Centennial 240 is een 4-poot stoel en is net als vergaderstoel zowel geschikt al..

€ 80,00 Excl. BTW

Ahrend 320 vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 320 vergaderstoel is een 4-poot stoel met een stoffen zitting en rugleuning en zwart metalen frame. Deze 4-poot stoel is ook te ..

€ 195,00 Excl. BTW

Ahrend 350 vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 350 vergaderstoel heeft een slede onderstel met een gestoffeerde zitting en rugleuning en een chroom frame. De stoel is ook te g..

€ 300,00 Excl. BTW

Alivar BRNO Vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Alivar Brno Vergaderstoel Tijdloos design gecombineerd met strakke lijnen. Het is een echte klassieker en uitgevoerd in chroom met leer. ..

€ 150,00 Excl. BTW

Almachair Manchester vergaderstoel De Almachair Manchester is een luxe vergaderstoel uitgevoerd in oranje vilt met aluminium voetenkruis. De stoel is in hoogte instelbaar en heeft harde wielen va..

€ 250,00 Excl. BTW

Arca vergaderstoel gebruikt    PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Arco Frame vergaderstoel met paarse stoffering en een chroom onderstel. Deze stoel kan perfect als vergaderstoel w..

€ 300,00 Excl. BTW

Arper Masai vergaderstoel gebruikt   Gebruikte Arper Masai vergaderstoel. De stoel is grijs gestoffeerd met een gepolijst aluminium onderstel en in hoogte verstelbaar. De stoel is geschikt..

€ 150,00 Excl. BTW

Bonnema en van den Broeke voor Brobon   De Bonnema & van den Broeke Brobon stoel heeft een fraai design en is ontworpen door A. Bonnema & van den Broeke in 1991. Te gebruiken als ve..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 14