Veelgestelde vragen

Betalen

Via de webshop kunt u betalen door middel van IDEAL, BANcontact, Sofort banking en door middel van een overboeking. Betalen met creditcard of paypal is niet mogelijk. 

U kunt bij Project Meubilair, Designstore en ocazu niet pinnen bij afhalen. Er zijn legio mogelijkheden om te betalen. 

  • Contant bij afhalen
  • direct via internetbankieren, zo zijn er readers van ABN AMRO en RABO bank beschikbaar
  • Zelf via de internetbankieren app op uw mobiele telefoon
  • Vooraf aan het ophalen de factuur voldoen
  • Bestaande klanten kunnen op rekening betalen. Wij hanteren een standaard betalingstermijn voor bestaande klanten van 14 dagen. Tenzij anders overeengekomen.


Levertijd van de producten

De gemiddelde levertijd van onze producten is 1-6 weken. Dit verschilt per merk en/of product, dus vraag altijd naar de mogelijkheden, want er is vaak een alternatief voorhanden. Wanneer u een product op maat besteld, kan de levertijd hiervan afwijken.


Levering of halen

De gekochte producten worden over het algemeen binnen de Randstad door onze eigen bezorgdienst geleverd en voor u gemonteerd. Buiten de Randstad wordt er per order gekeken naar de voor u meest gunstige oplossing. Tevens is het mogelijk de producten af te halen op de Ondernemingsweg 60 in Alphen aan den Rijn. 

De leverkosten van onze producten staan standaard op 75 euro. Voor kleine zaken kunt altijd even mailen voor de actuele bezorgkosten. 


Verzendkosten

De verzendkosten van de producten bedragen 75 euro ex btw, tenzij anders aangegeven. Voor kleine zaken kunt altijd mailen voor de actuele bezorgkosten. 

Bij een ordergrootte van meer dan €1.500,- leveren wij gratis binnen de Randstad. Buiten de Randstad blijven de verzendkosten van toepassing. 

 

Oud meubilair inruilen

Naast het kopen van gebruikt, tweedehands design- en kantoormeubilair is het ook mogelijk uw oude meubilair in te ruilen. Na bepaling van de waarde zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de totaalfactuur

 

Retourneren

Wij gaan ervan uit dat de door ons beschreven goederen zich in de staat bevinden die wij aangeven. Indien u niet wenst langs te komen om de goederen en de staat hiervan te bekijken gaat u akkoord met de door ons aangegeven staat. Geld terug is in niet mogelijk. Wel kunt u een product voor hetzelfde bedrag komen uitzoeken. Of krijgt u tegoedbon met dezelfde waarde. Met deze tegoedbon kunt u andere producten bij ons uitzoeken eventueel op een later tijdstip.


Garantie

Uiteraard geven wij ook garantie op producten. Zo geven wij op de meeste bureaustoelen 1 jaar garantie. Producten zonder een mechaniek of slijtende delen zoals bijvoorbeeld een sledestoel, worden vooraf aan uitleveren schoongemaakt en nagelopen op onvolkomenheden. Gezien de hoge kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen zien we over het algemeen dat er geen stoelen, kasten enz. kapot gaan. Echter mocht het onverhoopt toch gebeuren dat iets stuk zou gaan dan kijken wij of dit defect door schuld van de gebruiker is veroorzaakt of door bijvoorbeeld een fabrieksfout en aan de hand daarvan zorgen wij voor vervanging, (betaalde) reparatie enz. Als iets echt ondeugdelijk is zorgen wij voor gratis reparatie en/of een gelijkwaardig vervangend product


Kan ik als particulier bestellen

U kunt als particulier niet op onze website bestellen. Alleen bedrijven die in het bezit zijn van een geldig KVK- en BTW nummer kunnen bestellen. 

 

Ik heb een klacht

Voor klachten kunt u altijd mailen naar info@ocazu.nl of bellen met 0172-437220. Bij ocazu nemen wij alle klachten erg serieus. Binnen 2 werkdagen komen wij met een passende oplossing.


Grote aantallen bestellen

Heeft u interesse in grote aantallen? Dan maken wij graag een offerte voor u. U kunt ons bereiken via de mail info@ocazu.nl of telefonisch op 0172- 437220. 

 

Wat is het adres van onze showroom?

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en wordt weergeven onder de naam Project Meubilair. Project Meubilair is het moederbedrijf van diverse merken, onder andere; Designstore en ocazu.

Ondernemingsweg 60
2404 HN Alphen aan den Rijn


De showroom is doordeweeks geopend van 09:00 tot 17:00 uur.