• Prijs
    - €
  • Merken

goedkope gebruikte, tweedehands Softseating

goedkope gebruikte, tweedehands Softseating

ocazu.nl gebruikte softseating


ocazu heeft een groot assortiment aan gebruikte fauteuils, modulaire zitelementen, banken en poefen.

Hierbij kunt u denken aan: een wachtkamerbank, een sofa voor uw ontvangstruimte of een comfortabele sofa voor bij u thuis of op kantoor.


ocazu heeft regelmatig tweedehands sofa's, zowel huiselijke, comfortabele sofa’s als gewaagde designer sofa’s.

O.a. van de volgende merken: Ahrend , Artifort, Arper, Gispen, Lensvelt, Moooi, Offecct, Vitra, Knoll en Mitab


Neem ook eens een kijkje bij onze overige categorieen, voor nog meer tweedehands kantoormeubilair.
Product vergelijk (0)


€ 125,00 Excl. BTW

Ahrend Loungescape zitsystemen gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend banken. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en in de kleuren: blauw, oranje en rood. Lou..

€ 1.500,00 Excl. BTW

Ahrend Napoli hoek gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend Napoli bank. De bank bestaat uit 5 losse elementen waardoor u de bank gemakkelijk van normale bank tot een hoekbank ku..

€ 595,00 Excl. BTW

Artifort Apollo Fauteuil   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Apollo Fauteuil is een draaibare fauteuil in een gele stof met een gietaluminium tulipvoet. De spleet in de rug maakt het..

€ 175,00 Excl. BTW

Artifort Harcourt fauteuil   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Harcourt fauteuil is een design stoel. De stoel heeft een luxe uitstraling. De royale zitting biedt u heerlijk zitcomfort. D..

€ 350,00 Excl. BTW

Artifort Michigan Panel   De Artifort Michigan Panel heeft een karakteristiek uiterlijk en daarom past de Artifort Michigan Panel perfect in verschillende interieurs. Een ergonomisch ontwor..

€ 695,00 Excl. BTW

Artifort Mushroom fauteuil gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Mushroom fauteuil is een bekend ontwerp van de designer Pierre Paulin. De stoel is een echte eyecatcher, zacht, co..

€ 375,00 Excl. BTW

Artifort Nina fauteuil gebruikt    De gebruikte Artifort Nina kuipstoel heeft een gepolijste kruisvoet. Het is een top design met een ultiem zitcomfort. De elegante en comfortabele Nin..

€ 1.000,00 Excl. BTW

Artifort Orbit bank 3 personen gebruikt   Gebruikte Artifort Orbit designbank 3 personen. De bank is ontworpen door Wolgang C.R. Mezger in 1993. De bank heeft een donkerblauwe zitting, oran..

€ 450,00 Excl. BTW

Artifort Slice fauteuil gebruikt Gebruikte Artifort Slice fauteuilWie het genoegen smaakt om een groepje Orange Slice-fauteuils bij elkaar te zien, wordt aangenaam getroffen door het speelse kar..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 59