• Prijs
    - €
  • Merken

goedkope gebruikte, tweedehands Softseating

goedkope gebruikte, tweedehands Softseating

ocazu.nl gebruikte softseating


ocazu heeft een groot assortiment aan gebruikte fauteuils, modulaire zitelementen, banken en poefen.

Hierbij kunt u denken aan: een wachtkamerbank, een sofa voor uw ontvangstruimte of een comfortabele sofa voor bij u thuis of op kantoor.


ocazu heeft regelmatig tweedehands sofa's, zowel huiselijke, comfortabele sofa’s als gewaagde designer sofa’s.

O.a. van de volgende merken: Ahrend , Artifort, Arper, Gispen, Lensvelt, Moooi, Offecct, Vitra, Knoll en Mitab


Neem ook eens een kijkje bij onze overige categorieen, voor nog meer tweedehands kantoormeubilair.
Product vergelijk (0)


€ 125,00 Excl. BTW

Ahrend Loungescape zitsystemen gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend banken. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en in de kleuren: blauw, oranje en rood. Lou..

€ 1.500,00 Excl. BTW

Ahrend Napoli hoek gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Ahrend Napoli bank. De bank bestaat uit 5 losse elementen waardoor u de bank gemakkelijk van normale bank tot een hoekbank ku..

€ 595,00 Excl. BTW

Amerland Kebe Mar design fauteuil De Amerland Mar design fauteuil van de fabrikant Kebe uit Denemarken zit niet alleen perfect, maar ziet er ook goed uit. Voor kantoor of thuis is de Mar fauteu..

€ 595,00 Excl. BTW

Artifort Apollo Fauteuil   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Apollo Fauteuil is een draaibare fauteuil in een gele stof met een gietaluminium tulipvoet. De spleet in de rug maakt het..

€ 175,00 Excl. BTW

Artifort Harcourt fauteuil   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Harcourt fauteuil is een design stoel. De stoel heeft een luxe uitstraling. De royale zitting biedt u heerlijk zitcomfort. D..

€ 200,00 Excl. BTW

Artifort Libelle fauteuil gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Artifort Libelle fauteuil. Nieuwprijs vanaf € 1.050,00. Comfortabel zitelement dat zowel losstaand als gekoppeld kan worden ..

€ 350,00 Excl. BTW

Artifort Michigan Panel   De Artifort Michigan Panel heeft een karakteristiek uiterlijk en daarom past de Artifort Michigan Panel perfect in verschillende interieurs. Een ergonomisch ontwor..

€ 695,00 Excl. BTW

Artifort Mushroom fauteuil gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Artifort Mushroom fauteuil is een bekend ontwerp van de designer Pierre Paulin. De stoel is een echte eyecatcher, zacht, co..

€ 375,00 Excl. BTW

Artifort Nina fauteuil gebruikt    De gebruikte Artifort Nina kuipstoel heeft een gepolijste kruisvoet. Het is een top design met een ultiem zitcomfort. De elegante en comfortabele Nin..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 61