gebruikte, tweedehands SledestoelenProduct vergelijk (0)


€ 60,00 Excl. BTW

Ahrend Centennial 240 vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Ahrend Centennial 240 vergaderstoel. De Ahrend Centennial 240 is een 4-poot stoel en is net als vergaderstoel zowel geschikt al..

€ 195,00 Excl. BTW

Ahrend 350 vergaderstoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 350 vergaderstoel heeft een slede onderstel met een gestoffeerde zitting en rugleuning en een chroom frame. De stoel is ook te g..

€ 300,00 Excl. BTW

Ahrend de Cirkel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Unieke Ahrend de Cirkel sledestoel met armleuningen. Design Friso Kramer. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem d..

€ 100,00 Excl. BTW

Arper Catifa 46 sledestoel en 4 poot stoel gebruikt   Gebruikte Arper Catifa 46 sledestoel en 4 poot stoel. De zitting van de stoel is gemaakt van een dubbele laag kunststof met een geschu..

€ 175,00 Excl. BTW

Artifort Artifort Maxx Toine van den Heuvel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Artifort model Maxx is een sledestoel naar ontwerp van Toine van de Heuvel uit 2006. Artfort Maxx is goed te gebru..

€ 125,00 Excl. BTW

BMA Axia Visit sledestoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte BMA Axia sledestoel met chroom sledeframe en zwarte stoffering. De stoel heeft geïntegreerde armleggers voorzien van ..

€ 125,00 Excl. BTW

Gebruikte Boss Design Pro vergaderstoel   De gebruikte Boss design Pro stapelbare sledestoel is ontworpen door Paul Brooks. De elegante vormen maken de bezoekerstoel tot een  sier..

€ 195,00 Excl. BTW

ProductinformatieDe Belgische ontwerper Alain Berteau geeft met de Bulo TAB chair een ergonomisch antwoord op de behoefte aan meer actief zitcomfort. De TAB stoel is verkrijgbaar met een steronders..

€ 125,00 Excl. BTW

Casala Feniks   Feniks is een stoel zonder sterallures: een teamplayer, aangepast afgestemd op de individuele situatie, dynamisch, zuiver en functioneel. Dit is kenmerkend voor alle modell..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9