Menu
Je winkelwagen

Randers Radius

Brand: Randers Radius Model: Flex
Randers & Radius Flex Klaptafel 160x80 FLEX is een compleet assortiment tafels voor conferentie-, seminar- en vergaderruimten als kantines en auditoria. De gevarieerde FLEX-tafel met flexibele constructie is de perfecte oplossing in multifunctionele gebieden die vele doelen dienen, veel mense..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 8
Brand: Randers Radius Model: Flex
Randers & Radius Flex Modulaire Klaptafel Trapezium Vergadertafel FLEX is een compleet assortiment tafels voor conferentie-, seminar- en vergaderruimten als kantines en auditoria. De gevarieerde FLEX-tafel met flexibele constructie is de perfecte oplossing in multifunctionele gebieden die vel..
€ 605,00
Ex BTW € 500,00
Voorraad: 2
Brand: Randers Radius Model: Talk
Renz Talk Vergadertafel Renz is een duits design merk wat in  de afgelopen 130 jaar  wel zijn strepen heeft verdiend. Met bekenheid binnen het kantoor-meubilair verworven door de kwaliteit, diverse toepasbaarheid en modulaire designs zorgen ze bij Renz elk jaar weer voor een verassende ..
€ 18.150,00
Ex BTW € 15.000,00
Voorraad: 1
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.