Menu
Je winkelwagen

Persoonlijk opbergen

Holmris Genese schuifdeurkast Holmris Genese schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Holmris Model: Genese Schuifdeurkast
Holmris Genese schuifdeurkast ebruikte Holmris Genese schuifdeurkast van de designers Morten Voss en Christian Hedlund. Deze schuifdeurkast is inzetbaar als hangend wandmeubel maar ook als tv meubel en is in wit laminaat.  Holmris heeft de handen ineengeslagen met ontwerpers..
€ 484,00
Ex BTW € 400,00
Uitverkocht

Brand: Overig Model: Metalen Schuifladekast
Industriële Gereedsschaps Schuifladekast Zwart Metaal Gebruikte metaleschuifdeurkast voor op kantoor of in huis of in de garage. Robuste industriële schuiflade kast in zwart metaal. Deze kast is gemaakt van metaal en is dus bruikbaar in de schuur maar ook fijn als afsluitbaar en betrouwba..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 2

Lista Office// Qub Caddy File Closet Lista Office// Qub Caddy File Closet
Nieuw binnen
Brand: Lista Office Model: Caddy File Dossiermappenkast
Lista Office// Qub Caddy File Closet Mooie showroom versie van de Lista Office/ Qub Caddy Dossierkast in olijf groen. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, een fris design en een strakke uitstraling.     Meer informatie Ocazu verkoop..
€ 423,50
Ex BTW € 350,00
Voorraad: 2

Lista Office// Qub Mini Caddy 64 Lista Office// Qub Mini Caddy 64
Nieuw binnen
Brand: Lista Office Model: Mini Caddy 64
Lista Office// Qub Mini Caddy 64 Mooie showroom versie van de Lista Office/ Qub Caddy ladenblok in olijf groen. Handige kast die extra opbergruimte creëert in uw kantoorruimte. Stalen ombouw, een fris design en een strakke uitstraling.     Meer informatie Ocazu verkoopt uits..
€ 242,00
Ex BTW € 200,00
Voorraad: 1

Mitab Shadow Schuifdeurkast Mitab Shadow Schuifdeurkast
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Shadow Schuifdeurkast
Mitab Shadow Schuifdeurkast Als het aankomt op Scandinavisch Design zit je met Mitab altijd goed. Dit zweedse concern weet met de mooiste duurzame materialen nieuwe designs op de markt te brengen die de toon zetten. Shadow is een klassiek opbergmeubel met een hoge afwerking in details e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Uitverkocht

Brand: Steelcase Model: Flexbox
Steelcase Flexbox Locker Ideaal in plaats van een ladenblok iedereen een eigen afsluitbaar kastje met cijferslot voor het opbergen van persoonlijke spullen op kantoor. Ideaal voor het hybride kantoor waarbij niemand een vaste werkplek heeft. Steelcase Flexbox is voorzien van klepdeur met daarin c..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 300

Brand: Tecno Model: Tecno Dossiermappenkast
Tecno Dossiermappenkast 75*95*47  Sinds de oprichting in 1953 heeft Italiaanse Tecno zijn activiteit gewijd aan het herdefiniëren van het concept van werkruimtes. Door het creëren van interieurarchitecturen, het ontwerpen en produceren van innovatief meubilair met de nadruk op ontwerpkwal..
€ 453,75
Ex BTW € 375,00
Voorraad: 1

Brand: Tecno Model: Ladenblok
Tecno Ladenblok lichtgrijs 59x40x56 cm  Deze klassieke Tecno ladenblok serie is een resultaat van fijne functionaliteit maar ook design. De elegante robuustheid en de veelzijdigheid van deze ladenblokken zijn ongeëvenaard en zorgen voor een prachtig en tijdloos design. Het lad..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 15

Weergeven 13 t/m 20 van in totaal 20
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.