Menu
Je winkelwagen

Kartell

Brand: Kartell Model: Overig
Boss Design Inklapbare Stoel Rood De gebruikte Boss Design is een moderne vergaderstoel.  De hoge armleuningen en de buigzame rugleuning geven een optimaal comfort. De stoel is gemakkelijk te verplaatsen doordat de stoel voorzien is van wielen. Ook is de stoel inklapbaar,..
€ 211,75
Ex BTW € 175,00
Voorraad: 1
Brand: Kartell Model: Bloom Cw2 Ceilinglamp
Kartell Bloom Cw2 Plafondlamp Bloom CW2 Wand- en Plafondlamp van Kartell is een bijzonder fraaie lamp. Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Bloom-lampen, die gekenmerkt wordt door een originele structuur bedekt met schitterende bloemen, puur en waardev..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1
Brand: Kartell Model: Dr. NO
Kartell Dr. NO 4-poot Stoel De gebruikte Kartell Dr. NO 4-poot is een echte klassieker. De stoel ziet er prachtig uit en zit zeer comfortabel. De pasteltinten zijn zacht en ook goed met elkaar te combineren. Binnen of buiten, thuis of in een restaurant, deze stoel wil je overal zien. Dr..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 4
Brand: Kartell Model: Easy Hanglamp
Kartell Easy Hanglamp De Kartell Easy hanglamp van Ferruccio Laviani voor Kartell is een leuke eye-catcher voor in ieder interieur. Op zichzelf of met beide zussen, deze lamp verbaast en ontroert door te spelen met kleur en licht, dat eindeloos weerkaatst wordt in het door..
€ 48,40
Ex BTW € 40,00
Voorraad: 3
Brand: Kartell Model: FL/Y Hanglamp
Kartell FL/Y Hanglamp De FL/Y Lamp is een ontwerp van Ferruccio Laviani voor het Italiaanse merk Kartell. Deze lamp heeft een eenvoudig, weldoordacht design en is gemaakt van doorzichtig methacrylaat. De kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak be..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 1
Brand: Kartell Model: Hi-Glob
Kartell Hi-Glob Kruk De gebruikte Kartell Hi-Glob is een kruk met Italiaans design. Touch, ondoorzichtbaarheid en dikte van de zitting maken van de Hi-Glob een ware stijlmeester.  Het is een barstoel waarvan het ontwerp gebaseerd is op het idee om twee verschillende materialen te combineren...
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 3
Brand: Kartell Model: Lizz
Kartell Lizz 4-poot Stoel Gebruikte Kartell Lizz kantinestoel is een moderne designstoel. Kartell Lizz is een stoel met een ultra-gestroomlijnd design, zeer representatief voor de minimalistische en uiterst elegante stijl van Piero Lissoni. Is uit één stuk vervaardigd en gemaakt op basis van opbl..
€ 108,90
Ex BTW € 90,00
Voorraad: 59
Brand: Kartell Model: Maui
Kartell Maui 4-poot Stoel De gebruikte Kartell Maui stoel is een moderne designstoel. Kartell Maui is een stoel met een slank model, elegante lijnen en sobere kleuren. De ontwerper heeft voor Kartell een stoel ontworpen die zowel thuis als in de zakelijke omgeving gebruikt kan worden. Van ee..
€ 60,50
Ex BTW € 50,00
Voorraad: 57
Brand: Kartell Model: Miss Global
Kartell Miss Global 4-poot Stoel De gebruikte Miss Global is een prachtige moderne stoel. De zitting en de rugleuning zijn vervaardigd met een speciaal plastic compound en het frame van gepoedercoat staal. De stoel is erg licht en stapelbaar. Ondanks zijn eenvoud is het zitcomfort erg aangenaam. ..
€ 42,35
Ex BTW € 35,00
Voorraad: 16
Brand: Kartell Model: Moorea
Kartell Moorea 4-poot Stoel De gebruikte Kartell Moorea is een moderne kuipstoel. De kuip is aan de binnen- en buitenkant bekleed met stof, gevuld met schuim, en de poten zijn van aluminium.  Door de warme uitstraling nodigt de stoel uit om lekker even uit te rusten en plaats ..
€ 181,50
Ex BTW € 150,00
Voorraad: 3
Brand: Kartell Model: Moorea
Kartell Moorea Vergaderstoel De gebruikte Kartell Moorea is een moderne vergaderstoel. De kuip is aan de binnen- en buitenkant bekleed met stof, gevuld met schuim, en de poten zijn van aluminium.  Door de warme uitstraling nodigt de stoel uit om lekker even uit te rusten en pl..
€ 235,95
Ex BTW € 195,00
Voorraad: 13
Kartell Mr Super Impossible Stoel Kartell Mr Super Impossible Stoel
Hot Uitverkocht
Brand: Kartell Model: Mr Super Impossible
Kartell Mr Super Impossible Stoel De Super Impossible vab Kartell is een comfortabele maar vooral zeer stijlvolle designstoel gemaakt van polycarbonaat. De stoel combineert zeer verfijnd design met de meest geavanceerde technologie op gebied van kunststofbewerking. De Super Impossible va..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Uitverkocht
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.