Menu
Je winkelwagen

Blog RSS Feed

11 jul. Duurzame renovatie gemeentehuis Voorst met meubilair van Ocazu!
Qwuiz 0 17
Duurzame renovatie gemeentehuis Voorst met meubilair van Ocazu! Op 17 juni 2022 is het nieuwe, volledig duurzame gemeentehuis in het Gelderse Twello officieel geopend. Een duurzaam project waar bij ook ons steentje aan hebben bijgedragen met de inrichting. Verschillende sofa’s,  stoelen, fauteuils, tafels, krukken en poefen staan nu in een prachti..
18 mei De kantoortrends van 2022
Qwuiz 0 53
De kantoortrends van 2022 In 2022 staat verbinden centraal op kantoor. We gaan weer terug naar kantoor om te ontmoeten en inspireren. Lees hieronder de 5 kantoortrends van 2022. Duurzaamheid We zijn inmiddels allemaal bewust van de afvalberg die alsmaar groter wordt, fossiele brandstoffen die opraken en de grote CO2 uitstoot. De afgelopen jaren ..
24 feb. Tips voor een ontspannen kantoordag
Qwuiz 0 126
Tips om weer ontspannen op kantoor te werken Terug naar kantoor zonder stress Na de laatste persconferentie is het thuiswerkadvies niet meer van kracht. De werknemer kan weer terug naar kantoor. Toch is het voor veel mensen wel weer wennen om te werken in een drukke omgeving na bijna 2 jaar.  Hoe zorg je ervoor dat je niet overprikkeld raakt en o..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.