Menu
Je winkelwagen

Akoestiek

Brand: Brakels Model: Acoustistof Belstoel
Brakels acoustistof Belstoel Akoestische Oorstoel of belstoel, voor een ultieme ruimte waar u ongestoord aan het werk kunt.  De belstoel is alleen gemonteerd op locatie, maar nog nooit gebruikt. Door het plaatsen van deze belstoel in uw kantoorruimte, creëert u verschillende stilte werkpl..
€ 907,50
Ex BTW € 750,00
Voorraad: 4

Brand: gotesson Model: ScreenIt A30 Akoestisch Scherm 180x66
ScreenIt A30 slide scheidingswand   Gebruikte Screen It A30 slide bureau  akoestische scheidingswand. De divider kan zonder gebruik van montage apparatuur op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. Door de scan..
€ 302,50
Ex BTW € 250,00
Voorraad: 1

Mitab Mute Akoestische bank Mitab Mute Akoestische bank
Uitverkocht
Brand: Mitab Model: Mute Akoestische Bank
Mitab Mute Akoestische Bank Mitab is als het aankomt op scandinavisch-kwaliteits design toch wel echt marktleider. Door gebruik te maken van circulaire materialen en intressante designs weten ze elk seizoen weer te verbazen met vernieuwende ontwerpen. Deze akoestische bank helpt u en u..
€ 1.815,00
Ex BTW € 1.500,00
Uitverkocht

Brand: Vitra Model: Joyn
Vitra Joyn akoestische divider  Gebruikte Vitra Joyn akoestische divider in oranje uitvoering. De divider kan zonder gebruik van schroeven op het werkblad worden geplaatst. Dankzij de divider ervaart u een gevoel van privacy en geluidsdemping. De divider maakt onderdeel uit van de Vitra J..
€ 121,00
Ex BTW € 100,00
Voorraad: 14

Brand: Overig Model: stilte werkplekken
Akoestische stilte werkplekken 3 pers Gebruikte akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creeëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten en ui..
€ 1.089,00
Ex BTW € 900,00
Voorraad: 15

Brand: Overig Model: Akoestische Wandpanelen
Akoestische Wandpanelen Gekleurd  Deze akoestische wandpanelen combineren hoge akoestische waarden met een stevig paneel. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijdes zijn hoogwaardig en  stootvast afgewerkt.  De herkenbare kleuren weten..
€ 90,75
Ex BTW € 75,00
Voorraad: 16

Brand: Overig Model: stilte werkplek
Akoestische stilte werkplekken 3 pers. NIEUW Nieuwe akoestische divided stilte werkplekken in verschillende uitvoering. Deze akoestische stilte werkplekken zijn echte sfeermakers en creëren op elke locatie handige geluidswerende werkplekken. Door een modulaire basis makkelijk op te zetten e..
€ 1.452,00
Ex BTW € 1.200,00
Voorraad: 12

Brand: Mitab Model: Quiet Riot
Mitab Quiet Riot Akoestische Scheidingswand De akoestische wanden zijn showroom modellen, dus zijn nog in perfecte staat!  Er is tegenwoordig meer vraag naar privacy en rust op de werkvloer. Deze gebruikte Mitab Quiet akoestische wandpanelen van Mitab  zorgen voor een rustige we..
€ 1.210,00
Ex BTW € 1.000,00
Voorraad: 2

Brand: Ahrend Model: Scheidingswand
Ahrend Scheidingswand Een scheidingswand maak je snel en eenvoudig met deze Ahrend scheidingswanden. De Ahrend Scheidingswanden zijn te koppelen waardoor je ze zo groot kan maken als je zelf wil. Door het plaatsen van een scheidingswand kun je bijvoorbeeld de studeerkamer van de woonkamer sc..
€ 151,25
Ex BTW € 125,00
Voorraad: 31

Weergeven 13 t/m 21 van in totaal 21
Wij gebruiken cookies en andere technologiëen, om uw browse ervaring en functionaliteit van onze website, te verbeteren. Privacy Policy.