• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

Zoeken

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Product vergelijk (0)


€ 100,00 Excl. BTW

Ahrend 220 bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaas..

€ 195,00 Excl. BTW

Ahrend 230 bureaustoel gebruikt  Tegenwoordig is een goede kantoorstoel een geldige vereiste in iedere kantooromgeving. De Ahrend 230 creëert nieuwe standaarden en is een symbiose van modern d..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 240 bureaustoel   Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Ahrend kreeg de bekende designer Frans de la Haye de vraag een bureaustoel te ontwerpen. Het prachtige resultaat ..

€ 500,00 Excl. BTW

Amerikaanse jaren 30' bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Amerikaanse jaren 30 bureaustoel AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met o..

€ 175,00 Excl. BTW

Beta Aalsmeer bureaustoel nieuw gestoffeerd gebruikt   De Beta Aalsmeer is een bureaustoel met een degelijke uitstraling en kwalitatief uitstekende kwaliteitsprijs-verhouding. De stoel is ..

€ 125,00 Excl. BTW

Béta Amsterdam Bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Béta Amsterdam bureaustoel is eenvoudig te bedienen zonder toeters en bellen. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afm..

€ 400,00 Excl. BTW

Béta Breda bureaustoel   De Béta Breda stoelen-serie heeft vele mogelijkheden, deze komen tot uitdrukking in de opbouwmogelijkheden van de stoel. Voor elk budget en voor iedere situatie kan..

€ 250,00 Excl. BTW

Béta Haarlem bureaustoel   Beta Haarlem bureaustoel heeft een stijlvolle ranke vormgeving, met uitmuntende zitkwaliteiten. Bij deze serie kunt u uit diverse opties kiezen om de stoel v..

€ 150,00 Excl. BTW

Béta Hoogeveen bureaustoel gebruikt   Beta Hoogeveen. Een normstoel met onverwacht goede zitkwaliteiten. Deze stoel heeft zich in de afgelopen jaren bewezen en kenmerkt zich door zijn degel..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 86