• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

Zoeken

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Product vergelijk (0)


€ 100,00 Excl. BTW

Ahrend 220 bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaas..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 240 bureaustoel   Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Ahrend kreeg de bekende designer Frans de la Haye de vraag een bureaustoel te ontwerpen. Het prachtige resultaat ..

€ 500,00 Excl. BTW

Amerikaanse jaren 30' bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Amerikaanse jaren 30 bureaustoel AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met o..

€ 125,00 Excl. BTW

Béta Amsterdam Bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Béta Amsterdam bureaustoel is eenvoudig te bedienen zonder toeters en bellen. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afm..

€ 400,00 Excl. BTW

Béta Breda bureaustoel   De Béta Breda stoelen-serie heeft vele mogelijkheden, deze komen tot uitdrukking in de opbouwmogelijkheden van de stoel. Voor elk budget en voor iedere situatie kan..

€ 250,00 Excl. BTW

Béta Haarlem bureaustoel   Beta Haarlem bureaustoel heeft een stijlvolle ranke vormgeving, met uitmuntende zitkwaliteiten. Bij deze serie kunt u uit diverse opties kiezen om de stoel v..

€ 500,00 Excl. BTW

Bureaustoel zwart leer gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte bureaustoel met een zwart leren zitting, rug en armlegger. De rugleuning van de stoel is een laag model. Het frame van d..

€ 75,00 Excl. BTW

Bureaustoel zwart stof gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte bureaustoel met zwarte stof Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten ..

€ 300,00 Excl. BTW

Cappellini Juli draaistoel gebruikt De gebruikte Cappellini Juli draaistoelen zijn in zeer goede staat. De Juli is een draaistoel ontworpen door designer Wener Aisslinger. De Juli heeft een vie..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 76