Zoeken

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Product vergelijk (0)


€ 200,00 Excl. BTW

Brune ALU CLAC inklapbare aluminium design kapstok  Productinformatie:Lichtgewicht design kapstok gemaakt van aluminium zodat kapstok makkelijk meegenomen kan worden naar beurzen, worden her..

€ 80,00 Excl. BTW

Productinformatie De Brevetti Elk is een stijlvolle kapstok van het Italiaanse Caimi. Met een staalstructuur geeft deze kapstok een strakke en moderne uitstraling. Het ontwerp is gebaseerd op..

€ 750,00 Excl. BTW

Classicon Nymphenburg staande kapstok  Otto Blmels staande kapstok Nymphenburg van Classicon in een typische klassieker, die zowel in de wachtkamer van een luxe kantoor past maar ook in de Lob..

€ 250,00 Excl. BTW

D-tec kapstok alba design Productinformatie De Monolith kapstok van D-Tec is een stijlvolle en ook nog eens praktische toevoeging aan het interieur. Het design van deze kapstok is modern, wat pe..

€ 35,00 Excl. BTW

Diverse gebruikte kapstokken   PRODUCTOMSCHRIJVING:  Diverse gebruikte kapstokken. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met ons op. ..

€ 75,00 Excl. BTW

Kapstok schotelhangers gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte kapstok met schotelhangers. De schotelhangers aan de kapstok zorgen ervoor dat uw kleding extra goed blijft hangen. U vi..

€ 216,00 Excl. BTW

Productinformatie Mitab is een van de grote markleiders als het op kwalitatief sdcandinavisch design met oog voor detail en constructie kwaliteit. De Mitab Blossom is een zeer stijlvolle lijn me..

€ 300,00 Excl. BTW

Productinformatie Mitab is een van de grote markleiders als het op kwalitatief sdcandinavisch design met oog voor detail en constructie kwaliteit. De Mitab Blossom is een zeer stijlvolle lijn me..

€ 103,00 Excl. BTW

Mitab Duplo kapstok Showroommodel! De Duplo kapstok van Mitab is een zorgvuldig ontworpen en functionele kapstok voor kantoor- en residentale omgevingen. De kledinghangers zijn in vele verschille..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9