gebruikte, tweedehands Walter Knoll Design Vergaderstoelen Vergaderstoelen

  • Merk: Walter Knoll
  • Model: Knoll Design chair
  • Beschikbaarheid: 5
€ 250,00 Excl. BTW:
Walter Knoll Design Vergaderstoelen Productinformatie  Gebruikte maar nog zeer nette Walter Knoll 369 fauteuils in grijze stoffering. Dit is echt een design klassieker uit&nbs...

Tags: gebruikte, walter, knoll, design, vergaderstoelen, tweedehands, walter, knoll, design, vergaderstoelen, refurbished, vergaderstoelen, tweedehands, vergaderstoelen

Walter Knoll Design Vergaderstoelen

Productinformatie 

Gebruikte maar nog zeer nette Walter Knoll 369 fauteuils in grijze stoffering. Dit is echt een design klassieker uit  de koker van Walter Knoll.

De onderstellen zijn in verchroomd roestvrij staal.

Deze Walter Knoll is ontworpen door het Walter Knoll Team in 1956. In die tijd bestond het overgrote deel van de Duitse meubelindustrie uit klassieke, degelijke meubels met een rechttoe rechtaan vormgeving. Maar Walter Knoll luidde met deze zachte en organisch gevormde stoel een nieuw tijdperk in.

Deze stoelen zijn te gebruiken in verschillende inrichtingsconcepten, zoals in vergaderruimtes, bedrijfskantines, horeca, zalen, kerken, congrescentra en voor in het onderwijs. 

Zo zijn er duidelijk invloeden van Bauhaus, avant-garde en de Scandinavische designtraditie in de fauteuil terug te vinden.

 

Overige Informatie

Ontworpen door : Walter Knoll Team

 

 

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren